Vajon miket várhatunk még ősszel a Honda boszorkánykonyhájából?

2018
2017. október 09., hétfő - Henzsel 'Magányos Farkas' Csaba

A legnagyobb japán gyártó marketing-gépezete folyamatosan ébren tart bennünket: hamarosan biztosan több meglepetést is okoz majd a Honda!

Hirdetés

Néhány napja egy Neo Sport Cafe (a kezdőbetűkből rövidítve “NSC”) nevű modellt hozott a tudomásunkra a Honda. A szűk 32 másodperces filmecskéből egy-két gondolatot észlelhetünk, konkrétumokat természetesen megint nem tudunk meg. November 6-a a bemutató napja, az EICMA előestéjén megláthatjuk – persze addig még biztosan lesz folytatása is.

Az utolsó másodpercekben néhány pillanatra a kormány vonalát és a műszeregységet (ami engem leginkább a BMW R1200R jelenleg futó modelljének kör és vele egybeépített téglalap alakjára emlékeztet), valamint a fényszóró és irányjelző egymáshoz viszonyított helyzetét vehetjük szemügyre. Annyi szintén látszik, hogy a klasszikus kör alakú fő világítótestben körben fut a ledes nappali menetfény vonala – így vélhetően a klasszikus és a modern keveréke lesz ez a motor is. Hamarosan ezen a téren is okosabbak leszünk!

 

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,

Előző bejegyzés

Nicky Hayden bekerült a Dunlop Legendák sorába

2017. október 08., vasárnap
Emlék

Következő bejegyzés

Naughty Quadro: a legdurvábban összevarrt Panigale

2017. október 09., hétfő
Virtuális építés

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés