Motoros nászút Bamakóba: Atlasz hóval és csodákkal

Bamako "live"
2015. január 22., csütörtök - markaszerviz

A második afrikai napon az Atlasz hegység hágóján vezetett az útvonal. Ott azonban elakadt a mezőny, így kerülnünk kellett. Ez mesésen sikerült!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Macko -
Ahogy olvasom a Bamako FB oldalán, lassan véget ér a jó világ – a következő napokban nem várható, hogy a mezőny internetileg túlzottan lefedett tájakon mozog majd.

wazabby17 -
Remeljuk a legjobbbakat! Max. a vegen kapjuk meg az elmenybeszamolot omlesztve 🙂 -masik tema- Macko! Nem szeretnel egy 2011-es moto guzzi norge-ot letesztelni, jo kis videot kesziteni, ahogy szoktad? A honda varadero es norge Vasarlasa kozott vacilalok, de a norge-rol kozel sincs annyira sok teszt, leiras, mint a vara-rol. leginkabb a fogyasztas erdekelne, bp-krakko utvonalon nem szeretnek megallni tankolni, 400 km. Koszi.

Macko -
Egy Stelvio van most látómezőben, Norge tudtommal nincs. De mi mindenre nyitottak vagyunk! 🙂 Márkéktól meg semmilyen életjelet nem kaptam, úgyhogy annyira nem vagyok nyugodt. A Robur csapat elérte a verseny útvonalat, de nem látták őket tegnap reggel óta…

Macko -
Rossz híreket találtam, Janót éjjel 3-kor, 12 óra veszteglés után mentették ki a Draa folyó árterében a sárból. Hogy Márkék vele voltak-e, azt nem tudjuk. 🙁

Motoros nászút Bamakóba: homok és sár fogságában – Onroad.hu -
[…] Az előző részt – amelyikben sár még nem volt, csak hó – itt találjátok meg. […]

Előző bejegyzés

Egy szürrealisztikus hajóút, majd belecsapunk Afrikába

2015. január 21., szerda
Bamako "live"

Következő bejegyzés

Motoros nászút Bamakóba: homok és sár fogságában

2015. január 24., szombat
Bamako "live"

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt