Eligazító: a SCHUBERTH felnyitható sisakjainak palettája

Prémium felnyithatók
2019. május 24., péntek - Macko

Mára a SCHUBERTH felnyitható bukósisakjainak palettája igen összetett lett. Segítünk átlátni a számos modellváltozatot, hogy könnyebben válassz.

Hirdetés

Ezt olvastad már?

Az OBB és a KTM Centrum a motorosok biztonságáért

Együttműködés

Cimkék: , , , , , , , , ,


Hozzászólások (1 comment)

A sisak, amit te is kipróbálhatsz: SCHUBERTH C4 PRO – Onroad.hu -
[…] A C4 PRO-t fejlesztése során a tökéletes akusztikai tulajdonságok elérése érdekében több száz órát tesztelték szélcsatornában. Ennek eredménye, hogy a legcsendesebb felnyitható sisakok egyike, amiket a SCHUBERTH valaha is gyártott. Csupasz motoron 100 kilométer/órás sebesség mellett 85 dB(A) értéket produkál! Üvegszálas külső héja két méretben készül, hogy a legtöbb méretosztályban a lehető legkisebb és legkönnyebb lehessen. Kompakt méretének, kis tömegének köszönhetően nagy sebességnél és hosszú túrákon is kényelmes viselet. Öko-Tex 100 minősítésű, antibakteriális, lélegző Jazzlight® bélése kivehető és mosható. A komfortérzetről tökéletes hűtést biztosító többcsatornás szellőzőrendszer gondoskodik. Ultra széles, első osztályú, torzításmentes plexijét páramentes Pinlock120® lencsével szerelték fel és természetesen jutott hely a kesztyűben is egy mozdulattal kezelhető One Touch rendszerű beépített napszemüvegnek is. Na de mindezt megnézhetitek korábbi bemutató anyagunkban videón is! […]

Előző bejegyzés

Motorozási technikák sorozat, 16. rész: “tolatás” motorral

2019. május 16., csütörtök
Motorozási technikák

Következő bejegyzés

Motorozási technikák sorozat, 17. rész: megfordulás helyben

2019. május 26., vasárnap
Motorozási technikák

Ezeket olvastad már?

A sisak, amit te is kipróbálhatsz: SCHUBERTH C4 PRO

2021. május 07., péntek

Bukósisak vásárlása előtt baromi fontos, hogy személyesen is kipróbálhasd a kiszemeltet. A SCHUBERTH C4 PRO esetében ez már magától értetődő.

Elolvasom »
Tesztelj magad!

Az OBB és a KTM Centrum a motorosok biztonságáért

2021. április 29., csütörtök

Elindult egy folyamat, amelyből mind csak nyerhetünk. AZ OBB és a hosszú távon gondolkozó KTM Centrum célja a motorozás biztonságosabbá tétele.

Elolvasom »
Együttműködés

Érdemes ránézni: a Motochargebar 2021-es fejlesztései

2021. április 26., hétfő

A vezeték nélkül töltő motoros telefontartókat gyártó Motochargebar termékei fejlődtek és bővültek is. Van, ami nem is tölt, mégis zseniális!

Elolvasom »
Hasznos kiegészítők

Motorozási technikák, 32. rész: A robogó vezetése

2021. április 15., csütörtök

A robogó fizikai felépítése és kezelőszervei is eltérnek egy "hagyományos" motorétól. Lássuk, mi mindent MUSZÁJ tudni, amikor ilyet vezetsz.

Elolvasom »
Motorozási technikák