Bukósisak vásárlási kisokos

Jó tudni
2014. június 06., péntek - Macko

Rengeteg dologra kell figyelni a bukósisak kiválasztásakor, amennyiben sokáig elégedetten szeretnénk használni fejvédőnket.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Bedouin -
Jó cikk, hasznos tanácsokkal! A vásárlás előtti próbát azt nyomatékosan ajánlom, hogy senki ne járjon úgy, mint én, ugyanis az idén sikerült három sisakot is vennem, amiből az utolsó lett jó 🙁 Tehát onnan ne vegyetek sisakot, ahol nem engedik motoron kipróbálni! Végezetül, Macko a hanggal nem tudnátok a jövőben kezdeni valamit, (több Onroad-os videónál tapasztaltam már) mert igen halk, mindenhol feltekertem a hangerőt és igen nehezen hallani így is 🙁

Macko -
Bedouin: a hanggal nagyon igyekszünk, néha már egészen jó, néha meg nem az. Sajnos csúcstechnikára nincs keret, és még nem is lesz egy ideig…

Biztonságban és kényelemben: tudnivalók kabát vásárláshoz – Onroad.hu -
[…] legutóbb ellátogattunk az Euromotorba, megtudtuk milyen sokféle dologra kell figyelnünk egy bukósisak kiválasztásakor. Öltözködjünk tovább: nézzük, milyen tippeket kaphatunk a megfelelő dzseki vagy kabát […]

Joci -
Üdvözöllek benneteket. Már 2-3 boltot megkérdeztem a próbakörről (telefonon), finoman fogalmazva elutasítottak. Segítségeteket kérem pár motorosbolt tippel ahol ez működik. Budapest, és környéke.

Macko -
Joci: az Euromotornál biztosan működik. A többiekkel sajnso nincs komoly tapasztalatom. Valamikor nagyon régen kaptam Shoei-t is így kipróbálásra (a vételár letétbe helyezése fejében persze).

Előző bejegyzés

Ne a saját bőröd vidd a vásárra – ruha tartósteszt

2014. május 31., szombat
Ruha tartósteszt

Következő bejegyzés

Guruló fotel – Yamaha X-Max 400 teszt

2014. június 08., vasárnap
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt