A motorozás csodája, amit egy Harley-Davidson adhat

Életérzés
2017. április 29., szombat - Macko

A motorozás egészen egyedülálló módon tudja kikapcsolni a stresszt. A Harley-Davidson bérmotorjainak sajtótúráján ezt a csodát ismét átélhettem.

Hirdetés

Hazafelé a hosszabb utat választottuk, amihez a Fat Bob tökéletes választásnak bizonyult

Ebben pedig valami elképesztő partnernek bizonyult a Harley-Davidson Fat Bob. Mivel a gépet mindenféleképpen megszerzem még egy videós teszt elkészítésének erejéig, nem akarom az összes poént lelőni. De arra a célra, hogy az ember teljes lénye eggyé váljon a géppel és a legteljesebb mértékben kiélvezze az azon töltött minden pillanatot, kevés alkalmasabb masinával találkoztam eddig. A 103-as blokk még mindig elég erős a feladathoz, a széles és egyenes kormány és az egész üléshelyzet parádés vezethetőséget biztosít, a TommyGun kipufogó pedig tényleg vérpezsdítően dalol mögötted. Ehhez telibe kapod a menetszelet és tényleg minden a lehető legjobb értelemben véve folyamatosan vibrál és rezeg a kormánytól a lábtartókig. De most ennyi elég az ömlengésből.

Ez a motor elvarázsolt!

Amikor visszaértünk, egészen csodásan éreztem magam. Minden gondom semmivé foszlott, csak pozitív energiák töltöttek el. És bármily hihetetlen, most, ezen sorok írásakor is tart még az érzés – pedig napok teltek el. Ehhez kellett a jó társaság, maga a nagybetűs motorozás, de akkor és ott pont az a Harley is. Ami pedig az egyik legjobb az egészben, hogy hasonló élményeket bárki átélhet, hiszen akár ugyanez a Fat Bob (és a flotta összes többi gépe is) bérelhető a szezon végéig!

Itt már nagyon vidámak voltunk BenZsoval

 

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , ,

Előző bejegyzés

Különleges versenymotorok: Laverda V6 (1977)

2017. április 29., szombat
Különleges

Következő bejegyzés

Kalapács alatt a világ legikonikusabb motorkerékpár kollekciója

2017. április 30., vasárnap
Antik

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés