48 óra: ötvenezer kilométernyi élmény

Teljesítménytúra
2015. június 01., hétfő - Macko

A 2015-ös "48 óra a felvidéki magyar várak között" motoros teljesítménytúra mezőnye közel hibátlanul teljesítette a nem kis feladatot!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , ,


Hozzászólások (13 hozzászólás)

Szabo Laly -
Annyi kiegészítésem lenne, hogy a Gixxeres csapat az endurós részeket se sumákolta el, végig mentek azon is. 🙂

Macko -
Laly: enduros rész nem volt itt, csupán két szakasz, ahol kimondottan rossz volt az aszfalt. Azokhoz adtam meg kerülőutat. De a bejáráson Oldi az összevasalt és alig működő lábával és az FJR-rel végigjött mind a kettőn – az egyiken ömlő esőben…

Szabo Laly -
Igazad van, tény, hogy nem endurós szakasz volt a szó szoros értelmében, de referenciának a Gixxert vettem, meg két személy. Cimborám, egy levélben már összefoglalta, az eseményeket. Az egy vicces rész volt, mikor az egyik túra-enduróval résztvevö gondolkodott az elkerülön, de mikor meghallotta, hogy a barátom a Gixxerrel nem kerül, akkor ment velük. 🙂 Mi már részt vettünk a BMW MTM 24 órásakon és ott volt pár merényebb szakasz is, amit tudtunk teljesíteni.

FeR1 -
Vannak akik nem azért vesznek túra-endúrót, hogy rendeltetésszerűen használják. A gixxeres tag pedig jól ismeri a mondást, hogy minden motor endúró, csak úgy kell használni. Gratulálok nekik! 😉

Milan -
Szeretném megköszönni a szervezést, mi nagyon élveztük a túrát! Egy kivételével az összes várat sikerült érinteni, jól elfáradtunk a végére 🙂 Sokat videóztam, íme a végeredmény: https://www.youtube.com/watch?v=Hjr0uBHfRdI (Minden várra csak néhány másodperc jutott, de még így is elég hosszú lett.) Üdv, -Milán és Viki

Macko -
Milán: NAGYON ÉLVEZTEM, köszi szépen! 😀 Amúgy Besztercebányán az öreg bástya nem lett meg?

Milan -
Macko: de, de, nagy nehezen megtaláltuk azt is (ha jól emlékszem 11 hely volt 10 helyett), csak az már lemaradt a videóról… A polgármesteri hivatalt a központ felől kb. véletlenül találtuk meg, aztán elmentünk mellette párszor, mire kiderült, hogy a jobb kanyart honnan kellett volna nézni 🙂

hód -
Köszönjük! 🙂 Egyáltalán nem volt vészes az a két szakasz. Mondjuk a második meglepetésként ért minket, mert ugye szisztematikusan elejétől a végéig olvastam az itinert, mikor is egyszer csak benne találtam magam egy baromi nagy kátyúban, ami valami zseniális módon álcázta magát! Aztán mikor elértünk a szakasz végére, eljutottam a szövegben is odáig, hogy “minden eddiginél rosszabb minőségű út…” (vagy valami ilyesmi). Meg is érdemeltem, amiért nem olvastam előre. 🙂 Inkább a 75-ös utat (és hasonszőrű, ritmikusan felgyűrődött társait) mondanám megterhelőnek, mert ezen az ember ugye már nem 30-40-el megy végig, hanem tartaná az országúti tempót. Na az egy belépőszintű rodeót szimulált. De a táj, a kiváló szerpentinek, a jó társaság, és nem kevésbé a szombat esti panzió tulaja (aki feleségem kétségbeesett arcát látva :), még zárás után megszánt minket egy gyönyörű szép szobával), mindent fáradtságot feledtetett. Nagyon élveztük, köszönjük! Legközelebb a Bike Maratonon! 🙂 – Hód (a Gixxeres)

Macko -
Milan: akkor Vöröskő maradt el?

szucsi -
Maximális tisztelet minden résztvevőnek, nem kis teljesítmény! Az “Ez is egy bevált navigációs módszer…” című képnél a kormányra rögzített Kozel sörösdoboz az hogy?

Milan -
Macko: nem, Blatnica maradt ki 🙂 (A videó alatt egyébként majdnem minden várat belinkeltem.)

Macko -
Milan: azzal nem vesztettetek semmit. 🙂

Csecsebogyó -
Na, végre sikerült a videót végignéznem !! Köszi, így legalább virtuálisan én is megcsináltam 🙂 Gratula a résztvevőknek, szervezőknek! !!! 🙂 Ui.: Nem tünt borzasztónak az út minősége. Hiába már Mackó is öregszik ! 🙂 🙂

Előző bejegyzés

Goodwoodban debütál a Bienville Legacy

2015. június 01., hétfő
Különlegesség

Következő bejegyzés

Meghívó: VI. Vértes-Gerecse MZ túra

2015. június 02., kedd
Túraajánló

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt