Köpenyeget fordíts: ilyen az új BMW R1200R

Újdonság
2014. október 04., szombat - Macko

Úgy látszik, a bajorok eldöntötték: megváltoztatják a sokak által terjesztett "nem ad elég visszajelzést" sztereotípiát. Íme a "vizes" R1200R.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

XYZ -
Tetszik,főleg a fehér. Úgy tűnik egyre több a “hagyományos” első telós BMW.

lbx -
A sportos roadsternek nem volt jó a K1300R és az F800R? Az R1200R értéke – szerintem – az unikum-jellegében volt: boxermotor, para-és telelever, ESA, stb. + klasszikus megjelenés, küllős kerék = hagyomány ötvözve a modern technikával. Most majd lesz három sportos roadster, amikből ez éppen olyan megjelenésében, mint a konkurrensek (a boxert és a kardánt leszámítva). Ezek mellé jön még a digit-műszeregység. Egy roadsterre? Maaargit! Noooormális? Summa summarum, ha BMW boxer-roadsterre vágynék, szaladnék, hogy az éppen futó típusból még elcsípjek egyet az utolsók közül, mert ez nem kellene. De ez csak az én véleményem, lehet, a profit mást diktál…

kilajsanyi -
Jól elk**ták. Amikor anno feltették az R1200R-re vissza a 2 kerek műszert azt hittem észhez tértek. Az volt a klasszikus roadster. De ez egy Suzuki SV..még a blokk sem szúr szemet, úgy el van rejtve. Példát vehetne a BMW a modelpaletta kialakításában a mai Triumphtól. A műszerekért külön pofont osztogatnék.

bije -
szerintem a BMW R1200R Classic sokkal jobban néz ki az hogy ez vizes meg hogy kicsit erősebb nem érdekel 😀

Indul az Onroad túraszezon: áprilisban irány Hollókő – Onroad.hu -
[…] nálunk. Az egyik a BMW csupasz boxerének új, immáron folyadékhűtéses változata, a legújabb R1200R. A 125 lóerős élménygép hosszú idő után hagyományos teleszkópos első futóművet kapott […]

Előző bejegyzés

Jövőre érkezik a vadonat új Ducati Scrambler

2014. október 03., péntek
2015

Következő bejegyzés

Hangtalan supermoto a KTM-től

2014. október 06., hétfő
Újdonság

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt