Nindzsa testvér: Kawasaki Z300 ABS teszt

Új motor teszt
2015. augusztus 19., szerda - BigAdam

A Kawasaki igazi kis gyöngyszemét, a Z300-ast hajtottuk meg, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a stílus, a teljesítmény és a gazdaságosság között.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

XYZ -
Jópofa kis gép,de nálunk ritka madár lesz(…a szintén A2-vel vezethető 5-600 köbcentis konkurencia a csak 2-300’000.- forinttal magasabb árával…).

vilmo -
Drága az a ződfesték 😀 Nem teccik vegyé’ pirosat.

furaku -
Pont ezzel a Z300-assal mentem 1300km-t majd, utána közel 5000km-t egy ER-6n-nel. Mind a kettőt megkedveltem, jó kis gépek. A fogyasztásuk nálam egyformán 4,0L/100km volt. Talán a 25kW-ra visszafogott ER-6n lehet praktikusabb kezdőknek, majd ha meg van a tapasztalat és a korlátlan jogsi, hozzácsaphatjuk a többi lovat is a méneshez, így meg lehet spórolni pár esést és egy motorváltást is.

Az Onroad válaszol: izgalmas motort kezdőként A2-höz – Onroad.hu -
[…] a nagy számban eladott Kawasakihoz mint például a viszonylag új KTM-hez. További lehetőség a Kawasaki Z300, amiről tesztet is írtam. Nekem egészen […]

Z400-at villantott a Kawasaki a Harley őshazájában – Onroad.hu -
[…] hagy nyitva. De az a kevés amit látunk arra enged következtetni, hogy az új jövevény a nemrég még körbeszeretett Z300 utódja lesz. A villák, a hátsó futómű és a motor megjelenése is arra utal, hogy az új […]

Előző bejegyzés

I’LL BE BACK! – Harley-Davidson Fat Boy Special teszt

2015. augusztus 16., vasárnap
Új motor teszt

Következő bejegyzés

A motoros réme, a defekt: hogyan javítsd magad?

2015. augusztus 22., szombat
Kisokos

Ezeket olvastad már?

Motorozási technikák sorozat, 18. rész: A VÉSZFÉKEZÉS

2019. július 13., szombat

Rengeteg motoros baleset vezethető vissza arra, hogy a motoros nem tud megfelelően megállni. A vészfékezés a legalapvetőbb életmentő technika!

Elolvasom »
Motorozási technikák

Az egyetlen lánc, amely a szabadságot képviseli: így ápold!

2019. július 12., péntek

A motorkerékpárok többségének hátsó kerekét forgató lánc folyamatos törődést igényel. Nézzük, mi mindennel tudod növelni az élettartamát.

Elolvasom »
Láncápolási kellékek

Kisoroszlán: Benelli Leoncino 250 teszt

2019. július 11., csütörtök

A Benelli Leoncino 250 a tavaly tesztelt testvér mellé és nem helyett érkezett. Vajon van létjogosultsága a szintén A2-es 500-as mellett? - Onroad.hu

Elolvasom »
Új motor teszt

BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning

2019. július 04., csütörtök

Létezik egy hely, ahol minden nap motorosokat mentenek meg a saját hülyeségüktől, a hírekben mégsem szerepelnek. Ez a vezetéstechnikai tréning.

Elolvasom »
Élménybeszámoló

Hirdetés