Nindzsa testvér: Kawasaki Z300 ABS teszt

Új motor teszt
2015. augusztus 19., szerda - BigAdam

A Kawasaki igazi kis gyöngyszemét, a Z300-ast hajtottuk meg, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a stílus, a teljesítmény és a gazdaságosság között.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

XYZ -
Jópofa kis gép,de nálunk ritka madár lesz(…a szintén A2-vel vezethető 5-600 köbcentis konkurencia a csak 2-300’000.- forinttal magasabb árával…).

vilmo -
Drága az a ződfesték 😀 Nem teccik vegyé’ pirosat.

furaku -
Pont ezzel a Z300-assal mentem 1300km-t majd, utána közel 5000km-t egy ER-6n-nel. Mind a kettőt megkedveltem, jó kis gépek. A fogyasztásuk nálam egyformán 4,0L/100km volt. Talán a 25kW-ra visszafogott ER-6n lehet praktikusabb kezdőknek, majd ha meg van a tapasztalat és a korlátlan jogsi, hozzácsaphatjuk a többi lovat is a méneshez, így meg lehet spórolni pár esést és egy motorváltást is.

Az Onroad válaszol: izgalmas motort kezdőként A2-höz – Onroad.hu -
[…] a nagy számban eladott Kawasakihoz mint például a viszonylag új KTM-hez. További lehetőség a Kawasaki Z300, amiről tesztet is írtam. Nekem egészen […]

Z400-at villantott a Kawasaki a Harley őshazájában – Onroad.hu -
[…] hagy nyitva. De az a kevés amit látunk arra enged következtetni, hogy az új jövevény a nemrég még körbeszeretett Z300 utódja lesz. A villák, a hátsó futómű és a motor megjelenése is arra utal, hogy az új […]

Előző bejegyzés

I’LL BE BACK! – Harley-Davidson Fat Boy Special teszt

2015. augusztus 16., vasárnap
Új motor teszt

Következő bejegyzés

A motoros réme, a defekt: hogyan javítsd magad?

2015. augusztus 22., szombat
Kisokos

Ezeket olvastad már?

Ellenérvek a láncolajozó használatával kapcsolatban

A motorosok között sok igazi hitvitát kiváltó dolog van. Ilyen a láncolajozó témaköre is. Kérdezzünk meg róla egy kenéstechnikai szakembert!

Elolvasom »
Műszaki oldal

Tények a salgótarjáni eléfordulásos balesettel kapcsolatban

2019. október 16., szerda

A sokak által bulvármédia kategóriába sorolt TV2-s műsor, a Tények stábja megkeresett a salgótarjáni motoros baleset apropóján.

Elolvasom »
Baleset

Érdemes interneten külföldről motoros cuccokat vásárolni?

2019. október 15., kedd

Általános nézet a magyar motorosok között, hogy próbáld fel a cuccot egy hazai üzletben, majd vedd meg interneten, mert úgy olcsóbb. Nézzük hát!

Elolvasom »
Vásároljunk!

Retro trónkövetelő múlt nélkül: Brixton Glanville 250 X teszt

2019. október 14., hétfő

A Brixton brit nevű, de teljesen más gyökerekkel rendelkező cég. Célja retro stílusú motorok előállítása. Bemutatjuk Glanville nevű modelljüket.

Elolvasom »
Új motor teszt

Hirdetés