Kalandok és jótékonyság 2018-ban: három tájékozódási túra is vár rád!

Események
2017. december 20., szerda - Macko

Motorozás szép tájakon, jó buli esténként és még jótékonykodás is szerepel három izgalmas tájékozódási túránkon. Ezzel várunk jövőre, készülj!

Hirdetés

Nagy sikerrel indult új túraversenyünk természetesen folytatódik 2018-ban. Azonban az időpontja némileg korábbra kerül: június közepén rendezzük meg. Ennek oka egyszerű: mivel a Bike Maraton Egyesület már korábban kiírta saját rendezvényét, mi ahhoz igazodva igyekeztünk megfelelő hézagot teremteni a kettő között. Így amennyiben valaki mindkettőn részt szeretne venni, ezt kényelmesen megteheti.

Ez már rendes csapatverseny – komoly odafigyelést is igényel

Az Aegon motoRun 2018-ban is a BMW Motorrad támogatásával zajlik majd. A bázis Kőszeg lesz, ahonnan a cél Északkelet-Ausztria szebbnél szebb útjainak bemotorozása. Az esemény péntek reggel indul, amikor is a versenyzők az Alpokalja Panzióban regisztrálnak, majd délben rajtol az első csapat. Ebből kiderül, hogy ez is csapatverseny: itt két- vagy három motor is alkothat egy brigádot.

Az Aegon motoRun itinere nem adja magától, merre kell menni. És a hibalehetőség is elég csekély

Az Aegon motoRun során a feladat azért sokkal-sokkal komolyabb lesz: az itiner hasonló elven épül fel, azonban lényegesen kevesebb információt tartalmaz. Itt már komoly fej- és csapatmunka lesz az útvonal követése. De ezen felül még egy előre meghatározott átlagsebességet is tartani kell, amelyet a titkos helyen leselkedő pontőrök ellenőrizni fognak. Ahogy a megtett kilométereket is – így mind a száguldozás, mind a navigációs tévesztés hibapontokat von maga után.

Az első Aegon motoRun boldog mezőnye az eredményhirdetés után

Péntek este szűk háromszáz kilométer megtétele után a mezőny visszatér Kőszegre, ahol egy vacsora után pihenhet, hogy szombat reggel nekivágjon a második, hosszabb napnak. A szombati feladatok ugyanazok, éppen csak más utakon motorozva egy kis Csehország- és Szlovákia is beleférhet a kalandozásba. Innen is este keverednek vissza a megfáradt csapatok Kőszegre, ahol megint vacsi és pihenés következik – vasárnap reggeli után pedig az eredményhirdetéssel ér véget a program. A második dátum tehát, amit érdemes megjegyezni: 2018. június 15-17!

 

A második oldalon jön az Onroad.hu 48h jubileumi kiadásának bemutatása – és még az Aegon motoRun vonatkozásában is kiderül egy fontos újdonság. Lapozz!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , , , ,

Előző bejegyzés

Egy letűnt kor zsenije: Harley-Davidson Fat Bob 103 (2017) teszt

2017. december 16., szombat
Használt motor teszt

Következő bejegyzés

Frissített bajor világverő: BMW R1200GS 2017

2017. december 23., szombat
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés