2015-re megújul a Moto Guzzi megaendúrója

Újdonság
2014. október 14., kedd - Macko

Eladásaiban nem tudja felvenni a versenyt a fő konkurens BMW nagy GS-eivel, mégis érdemes odafigyelni a jövőre frissülő Moto Guzzi Stelviora.

Hirdetés

A soron következő modellévre a gyáriak átfésültek nagyjából mindent: a váz merevebb lett (főleg a terepes igénybevételre való tekintettel), az 1200 köbcentiméteres V2-es (amelynek kenési- és hűtési rendszerén is javítottak) 105 lóerejét és 113 newtonméterét állítható menetvezérlő elektronika segít kontrolláltan a talajra juttatni, és módosítottak a futómű hangolásán is. Amely amúgy a márkához méltó módon igényes: elöl 45 milliméteres Marzocchi fordított teleszkópok, hátul pedig progresszív rugóval szerelt Sachs központi rugóstag segít úton – vagy éppen terepen – tartani a menetkészen 270 kilogrammos monstrumot.

Értő kezekben szinte bárhova eljuthatunk vele

Értő kezekben szinte bárhova eljuthatunk vele

A Moto Guzzi Stelvio legújabb változata tehát minden ízében csúcstechnikát hordoz. Mivel végre a neves olasz márka gépeit is elkezdjük tesztelni, bízunk benne hogy jövőre hírünk főhőse is eljut hozzánk, és beszámolhatunk nektek, hogy valóban mit is tud ez a karakteres vas.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

FeR1 -
Ez a motor különösen a két kerek első fényszóró miatt jön be nagyon, amelyek a régmúlt túra-enduróit juttatják az eszembe. Jövőre mindenképpen ki kell próbálnunk! 😉

Boxer -
Nekem is tetszik. Megzavarnám én is valami kanyargós úton.

Stílusos nagyvad: Moto Guzzi California 1400 Touring teszt – Onroad.hu -
[…] 750-es blokkal kapható a V7, a Nevada és a Bellagio, 1200-essel a Griso, az ’1200′, a Stelvio és a Norge, míg a kínálat csúcsán ott trónol tesztünk főhőse, az 1400-as California és […]

Előző bejegyzés

Elektromos scrambler a Zero Motorcycles palettáján

2014. október 14., kedd
Újdonság

Következő bejegyzés

Álomsisakok álomáron: hatalmas Schuberth kedvezmények!

2014. október 15., szerda
Vásár

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés