Sportos luxus a felnyitható bukók között

Biztonság
2014. február 19., szerda - EuroMotor

Vadonatúj túrasisakot mutatott be nemrég az X-lite, amely a prémium minőséget és sportosságot hozza el a felnyitható fejvédők világába.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , ,


Hozzászólások (6 hozzászólás)

verpe -
Pár éve még szörnyülködtem a 100eFt-os sisakon, most úgy tűnik a 200eFt a cél.

Macko -
Verpe: van olcsóbban is. Amúgy tervezek egy ilyen jellegű összehasonlítást…

Sanyecz -
Az árán kívül mi a különbség a Nolan N104-hez képest, mert nekem nem derült ki.

Macko -
Sanyecz: én használok a mai napig hasonló kategóriában (cross-over) Nolant és X-lite-ot. Hosszú távon jelentős eltérés van úgy a bélés anyagában (utóbbié sokkal finomabb), a részletek kidolgozásában és még a tartósságban is. Igaz, a két említett bukó ára között is több mint kétszeres volt a szorzó, ha jól rémlik… http://onroad.hu/2011/05/03/tartosteszt-x-lite-x402gt-es-nolan-n43air-bukosisakok/

Nc700s -
Nem vagyok járatos a sisakokban, eddig össz-vissz kettő volt. A második egy X-Lite 802, aminél nem is tudok jobbat elképzelni (magamnak). Viszont régóta szemezek a felnyitható sisakokkal. Ha ez is olyan kényelmes és sportos, mint a 802, akkor nagyon kívánatos. Szomorú, hogy egy havi fizetést akarnak lehúzni az emberről 🙁

Macko -
Nc700s: nekem az a saját tapasztalatom (nem akarom senkire rábeszélni), hogy érdemesebb mindenből a jó minőséget megvenni. Tipikusan úgy jártam valamennyi motoros felszerelésemmel, hogy vettem olcsót, aztán kicsit drágábbat, majd valamikor a lista végén egy egészen drágát. Na utóbbiakkal lettem végül elégedett. Ha kapásból azokkal kezdek, pont fele pénzből kijöttem volna… Van is olyan haverom, aki helyből mindenből prémium cuccot vett, és mióta ismerem azokat használja.

Előző bejegyzés

A te motorod eszi az olajat?

2014. február 10., hétfő
Műszaki ismeretek

Következő bejegyzés

Itt a tavasz: készülj, jön a motoros szezon!

2014. február 28., péntek
Technika

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt