Nem is volt savanyú: bő 80 motorral zajlott az Onroad.hu Évadnyitó 2021

Évadnyitó
2021. január 01., péntek - Macko

A gyülekezési korlátozások miatt kissé csonka és nehézkes módon, de a résztvevőknek köszönhetően parádésan zajlott a 2021-es Onroad.hu Évadnyitó gurulás.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (1 comment)

Induljon 2022 is egy közös motorozással: vár az Onroad.hu Évadnyitó! -
[…] Már nehéz is felidézni, mikor kezdtünk el Évadnyitó motorozásokat szervezni. Itt most nem a márciusi, meg pláne nem a májusi “szezonkezdésekre” gondolunk, hanem amit kissé nehezebb felülmúlni. Mert ha a mondás szerint egész évben azt fogjuk csinálni, amit január elsején cselekszünk, akkor mennyivel okosabb motorozni a lencsezabálás helyett… Há’ nem? Há’ DE! 😀 Ezen gondolatmenetet követve évről évre gurultunk egy rövidet az éppen induló esztendők első napjain. Zömmel Budapest határain belül – hiszen amikor kezdtük a témát, még nem voltak jellemzőek az ennyire “gyengécske” telek. Néhányszor mégis előfordult, hogy elhagytuk a főváros határait – a létszám pedig évről évre növekedett. Tavaly a gyülekezési tilalom ellenére – annak szabályait maximálisan betartva – több mint 80 motor gurult egy közöset Budapesten. […]

Előző bejegyzés

2023-ig kell várni a pénztárcabarát Triumph-Bajaj motorra

2020. december 31., csütörtök
Koronás

Következő bejegyzés

Várhatóan visszahozza a Honda a VFR szériát

2021. január 04., hétfő
Pletyka

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt