A legnagyobb ragadozó: Harley-Davidson Road Glide Special teszt

Új motor teszt
2015. június 06., szombat - Macko

Az idei modellévre a Harley-Davidson alaposan átdolgozta gigantikus baggerét, a Road Glide Special-t. Igazi hosszú túrán vallattuk a nagyvadat.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

XYZ -
“Mechanikus működtetésű lamellás nedves kuplung” Az hidraulikus szerintem,elég szembeötlő az olajtartály a bal markolaton.

XYZ -
Érdekes motor,de a széles és egyenes amcsi utakon tudom igazán elképzelni.

Ogerg -
Elképzelni én is csak ott tudom de már volt szerencsém ilyen szánkóval menni egy kört és nem életképtelen az Európai utakon sem. Fordul úgy mint egy Goldwing vagy hogy más ne mondjak egy AN400-as Burgmann szerintem ennek az említett két motornak sincs nagyobb döntési szöge mint a HD-nek és nekem volt AN400 -asom még pedig a régi alacsony merci lámpás verzió. Minden körforgóban hallottam ahogy kosztat az oldalvas a betonon mégis mindig biztonságban éreztem magam vele. Nekem azonban nem tetszik ez a nagy és szerintem feleslegesen okos fej. Tudom hogy ez egy stílus de ez nekem valahogy nem jön át. A GPS meg mindenféle okosság értem én hogy hasznos meg minden, de valahogy számomra életidegen. Motorozni az út szépségéért motorozunk nem pedig azért hogy a leghatékonyabb úton jussunk el “A”-ból “B”-be. Nekem pedig a GPS ezt jelenti.

Megzuhant a Harley-Davidson harmadik negyedévben – Onroad.hu -
[…] napokon belül jön tesztre egy 107 köbhüvelykes újdonság. Ráadásul egy olyan Road Glide, amelynek elődjét tavaly már alaposan megismertünk és bemutattunk nektek is. Így rövidesen olvashatjátok az Onroad.hu-n, hogy mennyiben változott az egyik legnagyobb […]

A fölényesség szobra: Harley-Davidson Road Glide Ultra teszt – Onroad.hu -
[…] hogy a Harley-Davidson nagy túramotorjai – amelyek közül legutóbb másfél éve a Road Glide Special járt nálunk teszten – nagyjából tökéletesek a maguk nemében. A blokk bőven elegendő kraftot tol a hátsó […]

Előző bejegyzés

Védd a térded B-Star protektorokkal!

2015. június 03., szerda
Protektor

Következő bejegyzés

Három lett, maradhat? – Yamaha Tricity 125 ABS teszt

2015. június 10., szerda
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

Motorozási technikák sorozat, 3. rész: a lassú haladás

2018. december 09., vasárnap

A sorozat harmadik részében végre elindulunk, a cél pedig a lassú haladás helyes módszerének elsajátítása. Mert ez lesz az alapja a gyorsnak is!

Elolvasom »
Motorozási technikák

Legyél szörnyen stílusos: íme a 2019-es Alpinestars Monster kollekció

2018. december 07., péntek

Amennyiben megjelenésedben a legnagyobbakhoz akarsz hasonlítani, ám utcára való ruhákat keresel, az Alpinestars Monster cuccai neked valók!

Elolvasom »
Termékbemutató és menetpróba

Motorozási technikák sorozat, 2. rész: a helyes üléspozíció

2018. december 04., kedd

Sok baleset oka kizárólag a motoros helytelen pozíciója. A Motorozási technikák sorozat második epizódjának témája tehát a helyes testtartás.

Elolvasom »
Motorozási technikák

Japán kapitulációja: BMW F750GS teszt

2018. november 30., péntek

A BMW F750GS ára csak addig rémisztő, amíg nem kezdjük el összeszámolni a ráaggatott extrákat. Ilyet a japánok nem tudnak!

Elolvasom »
Aranka

Hirdetés