Kommunikálj korlátlanul: íme a legújabb N-Com rendszerek

Összeköttetés
2015. január 30., péntek - Macko

A Nolan már sok évvel ezelőtt belevágott a beépített sisakkommunikációk fejlesztésébe. A friss N-Com rendszerek hatalmas szabadságot kínálnak.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

bogenschutze -
Utassal együtt 150 ezer… Kicsit vadul hangzik. Különösen akkor amikor Kínából 5-8 ezerért lehet , bár kevesebbet tudó de nagyobb hatótávú cuccot rendelni. A maradék tudás amiben jobb a kínainál nekem megérne, a garanciával együtt olyan 10 ezeret. Ez meg éppen ötszörös ár.

kilajsanyi -
Valóban vicc kategória az ára de megtehetik, hogy ennyit kérnek, mert más módon értelmes kommunikációt sisakba építeni szerintem inkább gányolás. A bosszantó egy kicsit számomra is az, hogy ez nem új, nem kell hozzá fejleszteni csak leakasztani olcsó bárhol kapható komponenst és összerakni. A másik ami még a gyári cuccok mellet szól, hogy többnyire tényleg megbízhatóan működnek a kínai szarokkal ellentétben.

MANI -
nekem kinai sisakbeszélőm van 3 éve és jól működik aksija se szarakodik ,ami cserélhető lenne kb 600ft ért sajnálom akinek nem vált be a kinai cucc , Mellesleg nekem olyan elektronikám van a motorba , ami fékezéskor megvillogtattja a féklámpát beállitható ideig (2-4s) és beállitható az is milyen gyorsan villogjon ,mindezt figyelem felkeltés céljából https://www.youtube.com/watch?v=SBilxVmZijU https://www.youtube.com/watch?v=nJy8_E-dEgQ

Sisakkommunikáció A-tól Z-ig az Euromotorban – Onroad.hu -
[…] az ő bukójukat hordják – vagy esetleg csak az utasuk nem -, de mégis N-Com-ra szavaznak: nekik szól az M5, amely bármilyen fejvédőbe beszerelhető, tudásában pedig a csúcstermékük minden […]

Féklámpa a bukósisakra: lássák messziről, ha lassulsz! – Onroad.hu -
[…] világításrendszer ruházatba integrálva, sőt a Nolan sisakkommunikációs rendszereinek egyike is tartalmaz ilyen biztonsági újítást. De ha motorfékre működővé akarod tenni motorod féklámpáját, annak sincs akadálya. A […]

Előző bejegyzés

Nászút motorral Bamakóba: a Ráktérítőn át irány Mauritánia

2015. január 27., kedd
Bamako "live"

Következő bejegyzés

Marokkó motorral: három heti élmény mozgóképen

2015. január 31., szombat
Túrafilm

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt