A kis herceg nyomában: Marokkó motorral, 5. rész

Motoros túra
2015. január 13., kedd - galoscsabus

Egy motor, két ember, három hét: ennyi kell Marokkó alapos bejárásához motorral. A befejező rész már a hazaút izgalamiról szól.

Hirdetés


Cimkék: , , , , ,


Hozzászólások (6 hozzászólás)

vilmo -
Nagyon jó, kösz hogy megírtad 🙂

ispan -
Örülök, hogy megcsináltátok,habár én egy kicsit féltettelek,hogy egyedül mentek.

Csecsebogyó -
Csabi! Gratula a túrátokhoz! Én is örülök, hogy megcsináltátok, de annak is, hogy jó kis beszámolót rittyentettél nekünk !:)Én midig nagy élvezettel olvasom az utibeszámolókat. De ennek a mostaninak azért is nagyon örvendtem, mert nagy segítséget jelentett a következő túrám megszervezésében ! Ezért, nagyon köszönöm Neked ,s kívánok még sok szép túrát, s persze utibeszámolókat! 🙂 Hali!

kmenyus -
Élvezetes volt végigolvasni, jó szórakozás volt pár estén. Gratula a túrához, a leíráshoz, de legfőképp a bátorságotokhoz, hogy kettesben mentetek. Én még Ausztriába is félek kettesben menni. Mi van, ha történik valami, amit ketten nem tudunk megoldani? De látszik, hogy működik… Marokkó nálunk is rajta van a bakancslistán.

galoscsabus -
Köszönöm szépen! Élvezet volt megtervezni, végig motorozni és utána megírni is. Semmilyen félelmem sem volt a kettesben való motorozás miatt. Szerintem ezt mindig azok spilázzák kissé túl, akik nem szeretnek magányosak lenni 🙂 Amerre csak jártunk, mindenhol emberek élnek és ha baj van, akkor azonnal ott a segítség is. Lehet, hogy más a bőrszíne, más nyelvet beszél, más Istenhez fohászkodik…de a lényeg mindig maga az EMBER és aki ezt nem felejti el, azt nem érik meglepetések, bárhová megy a Földön. Persze ehhez sokszor kell egy nagy adag empátia és türelem, de hát a motoros túrázás nem is a kapkodó és érzéketlen idegbajosok szenvedélye :-)))))

A kis herceg nyomában: motorral Marokkóba, 4. rész – Onroad.hu -
[…] A befejező epizódhoz kattints ide! […]

Előző bejegyzés

Mennyire veszélyes az ország, ahova túrázni indulsz?

2015. január 06., kedd
Biztonság

Következő bejegyzés

Irány Afrika: elrajtolt a Budapest-Bamako mezőnye

2015. január 18., vasárnap
Kaland

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt