Honda az élen – 25 év után

Dakar
2014. január 06., hétfő - Macko

Negyed évszázadot kellett várni az aranyszárnyasoknak: újra az ő motorjuk vezeti a legnagyobb terepversenyt.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (6 hozzászólás)

FeR1 -
Azért Després és Coma vannak annyira vén rókák – hihi, róka Coma! – hogy tudják, nem az első napon kell nagyot menni és nyerni. Elöl maradnak, hogy azért jó legyen az idejük és vagy egy iszonyú keményet fognak hajrázni egymással csatázva, vagy csak szépen az utolsó szakaszon biztonsági motorozással begurulnak időtől függően. Ha a Hondások túlságosan megrészegülnek a diadalittas gondolatoktól, abból még baj lehet. Komolyan mondom, nem tudom kinek szurkoljak. Imádom a KTM versenymotorját, Marc Coma rendkívül szimpatikus versenyző, Després hasonlóan, viszont Yamahás vagyok magam is, így annak is illik szurkolni. A magyarokról nem is beszélve! Gratulálok Somfainak, de csak ésszel, hátra van még közel két hét, végig ott kell lenni fejben!

Bedouin -
Részemről Coma a kedvenc (nem kevésbé a KTM), de azt nem szeretném semmi képpen, hogy Despres nyerjen. Előttem már régen leszerepelt, nem sportember!

FeR1 -
Volt egy megbotlása, mindenkivel előfordul – ettől függetlenül jó ember és jó sportoló. 😉

Bedouin -
Megbotlása: ezt az embert a sport nem tanította meg semmire. Ettől függetlenül én is jó motorosnak tartom!

FeR1 -
Bedu, mondom, ne ítéljünk olyan könnyelműen. Hihetetlen nyomás van a vállain egy ilyen élsportolónak, el sem tudnánk képzelni mit élnek át ezalatt a két hét alatt. Akkor hozott egy rossz döntést, mikor a társát ott hagyta a sárban, amit szerintem már milliószor megbánt. Ne ostorozzuk szegényt! Ettől függetlenül Comát jobban komálom én is. 🙂

Folytatódik az aranyszárnyas dominancia | Onroad.hu: az egyik legkedveltebb motoros magazin -
[…] Barreda előző napi történelminek tekinthető szakaszgyőzelme után csapattársa, az angol Sam Sunderland hozta be első helyre Honda CRF450 RALLY-ját. Barreda […]

Előző bejegyzés

Tündéri trájk

2014. január 06., hétfő
Különc

Következő bejegyzés

A ködben csattanó motorok esete a bátor rendőrrel

2014. január 07., kedd
Baleset

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt