A Yamaha MT-10 nehézbombázó adatai és friss képek

Kedvcsináló
2016. február 26., péntek - BigAdam

A Yamaha igazi titánt küld a szorítóba az MT-10 izomnakeddel. Komoly összeget tennénk rá, hogy ezzel a motorral egy új legenda születik.

Hirdetés


Cimkék: , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

bogenschutze -
Nagyon szép motor!

Ogerg -
Nem rossz de szerintem semmi sokoló nincs benne. Minden rettentően szögletes és UFO szerű de ennyi. a Teljesítmény adatiban sem látok bődületes dolgokat bár azt elismerem hogy az én hasonló kategóriájú gépemhez képest jobb mivel 10 Kw-al erősebb 35-40 kiloval könnyebb azonban nálam 5-10 Nm nyomatékkal több van. Ez ugyan nem rossz de azt is tegyük hozzá hogy az én motorom idény személyit kap mert eléri a 14. életévét. Ennyi idő alatt akkora teljesítmény növekedés és súly vesztés semmi. nekem ez egy csak egy kissé túldizájnolt 10 éves motor. Az ára viszont vállalható. (Persze sarkítottam mivel nálam se ABS se semmilyen egyéb aszisztens ami feltételezem ebben kapott helyet)

Így lesz túramotor a Yamaha MT-10 – Onroad.hu -
[…] felhúzott csupasz vasakat. Sokan kínálnak hasonlót – a Yamaha 2016-ra dobta piacra az MT-10 modellt, amely az YZF-R1 több mint kétszáz pacijából mintegy 160-at megőrizve még mindig bőven […]

Augusztusi túra: Balaton-Felvidék, Hegyestű és Bakony – Onroad.hu -
[…] de szeretnénk megmutatni nektek, így elkértük újra), illetve a szó szoros értelmében is nagyágyúnak számító MT-10 (ezt azon a hétvégén fogjuk tesztelni, így a Balaton-Felvidék egyúttal a próbaútja is lesz […]

Onroad túra: Balaton-Felvidék, Hegyestű és Bakony – Onroad.hu -
[…] de szeretnénk megmutatni nektek, így elkértük újra), illetve a szó szoros értelmében is nagyágyúnak számító MT-10 (ezt azon a hétvégén fogjuk tesztelni, így a Balaton-Felvidék egyúttal a próbaútja is lesz […]

Előző bejegyzés

Ismét kapható az MV Agusta hazánkban

2016. február 25., csütörtök
Jó hír

Következő bejegyzés

Motorral is támad az Uber

2016. február 27., szombat
Taxi

Ezeket olvastad már?

Na ki a király? Yamaha Ténéré 700 és KTM 790 Adventure R teszt

2020. május 26., kedd

Két motor, amely valahol ugyanazon vásárlók kegyeiért száll harcba. Hasonlóak, mégis eltérőek. Vajon melyik a jobb: a Yamaha vagy a KTM?

Elolvasom »
Összehasonlító teszt

Jóáras motoros cuccokat nézegettünk a BázisMotor üzletében

2020. május 19., kedd

Bekukkantottunk a Szentendre felé vezető út melletti motoros bolt, a BázisMotor üzletébe. Igen jó áron felöltözhetsz a hatalmas választékból!

Elolvasom »
Motorosbolt-szemle

Jóval több lett: Honda Africa Twin CRF1100L DCT páros teszt

2020. május 15., péntek

Az Africa Twin páros külsőre alig változott, azonban rengeteg mindenben fejlődött. Az alapváltozat és az Adventure Sports egyszerre járt nálunk.

Elolvasom »
Új motor teszt

TCX szellőző csizmák: hogy ne legyen büdös a lábad motoron

2020. május 07., csütörtök

A mondás szerint a motorozás velejárója, hogy büdös leszel. De ennek sem kell így lennie: a lábad esetében a TCX sokféle megoldást kínál.

Elolvasom »
Komfort és biztonság