A Yamaha MT-10 nehézbombázó adatai és friss képek

Kedvcsináló
2016. február 26., péntek - BigAdam

A Yamaha igazi titánt küld a szorítóba az MT-10 izomnakeddel. Komoly összeget tennénk rá, hogy ezzel a motorral egy új legenda születik.

Hirdetés


Cimkék: , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

bogenschutze -
Nagyon szép motor!

Ogerg -
Nem rossz de szerintem semmi sokoló nincs benne. Minden rettentően szögletes és UFO szerű de ennyi. a Teljesítmény adatiban sem látok bődületes dolgokat bár azt elismerem hogy az én hasonló kategóriájú gépemhez képest jobb mivel 10 Kw-al erősebb 35-40 kiloval könnyebb azonban nálam 5-10 Nm nyomatékkal több van. Ez ugyan nem rossz de azt is tegyük hozzá hogy az én motorom idény személyit kap mert eléri a 14. életévét. Ennyi idő alatt akkora teljesítmény növekedés és súly vesztés semmi. nekem ez egy csak egy kissé túldizájnolt 10 éves motor. Az ára viszont vállalható. (Persze sarkítottam mivel nálam se ABS se semmilyen egyéb aszisztens ami feltételezem ebben kapott helyet)

Így lesz túramotor a Yamaha MT-10 – Onroad.hu -
[…] felhúzott csupasz vasakat. Sokan kínálnak hasonlót – a Yamaha 2016-ra dobta piacra az MT-10 modellt, amely az YZF-R1 több mint kétszáz pacijából mintegy 160-at megőrizve még mindig bőven […]

Augusztusi túra: Balaton-Felvidék, Hegyestű és Bakony – Onroad.hu -
[…] de szeretnénk megmutatni nektek, így elkértük újra), illetve a szó szoros értelmében is nagyágyúnak számító MT-10 (ezt azon a hétvégén fogjuk tesztelni, így a Balaton-Felvidék egyúttal a próbaútja is lesz […]

Onroad túra: Balaton-Felvidék, Hegyestű és Bakony – Onroad.hu -
[…] de szeretnénk megmutatni nektek, így elkértük újra), illetve a szó szoros értelmében is nagyágyúnak számító MT-10 (ezt azon a hétvégén fogjuk tesztelni, így a Balaton-Felvidék egyúttal a próbaútja is lesz […]

Előző bejegyzés

Ismét kapható az MV Agusta hazánkban

2016. február 25., csütörtök
Jó hír

Következő bejegyzés

Motorral is támad az Uber

2016. február 27., szombat
Taxi

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt