Nagyvárosi nagymenő: az új Honda Forza 125

Új modell
2015. március 07., szombat - BigAdam

A Forza 125 a GT-stílusú nagyrobogók kényelmét ötvözi a kisebb masinák városi fürgeségével, gyorsulásával és parkolási előnyeivel.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (2 hozzászólás)

eko -
“különösen alacsony belső súrlódású erőforrás” Golyóscsapágy sikló helyett, szóró olajozás kényszer helyett. Csodálkoznék ha ez az erőforrás megérné a hátszámjegyű óraállást. Eldobható műanyagmotor a mának. 🙁

Helmets on -
“Innen látszik, hogy egyáltalán nem lenne szüksége ránk az aranyszárnyas márkának” Szerintem Európa (a nyugat) ad egyfajta presztízst ezeknek a márkáknak: hogy itt is jelen tudnak lenni a jó minőséggel. “Golyóscsapágy sikló helyett, szóró olajozás kényszer helyett. Csodálkoznék ha ez az erőforrás megérné a hátszámjegyű óraállást.” Fura lenne ha az 50 évvel ezelőtti szóró olajozást használnák itt is (hajtókar állal felhordott olaj stb), biztos hogy a csapágyak megfelelően kapnak olajat és a hűtésük is megoldott. A golyóscsapágyakra való átállás elterjed manapság, megfelelő méretezéssel (és persze a szerviz intervallumok betartása mellett) miért ne bírna ki sokat? (Amúgy szerintem egy átlag 125-ös golyós volt mindig is)

Előző bejegyzés

Új fényezés a Royal Enfield zászlóshajójához

2015. március 07., szombat
Frissítés

Következő bejegyzés

A BMW Motorrad Indiába települhet

2015. március 11., szerda
Termelés

Ezeket olvastad már?

MBP M502N teszt: Elsőre közel hibátlant!

2022. augusztus 22., hétfő

Az MBP ismét régi receptet követ: egykori olasz márkát támaszt fel kínai tőkével és munkával. Az M502N viszont elsőre remek lett!

Elolvasom »
Új motor teszt

Honda ADV350 teszt: A tökéletes középpályás?

2022. augusztus 20., szombat

A Honda első pillantásra megint meglévő modelljeiből pakolt össze egy újat. Az ADV350 azonban több, mint ígéretesnek tűnik.

Elolvasom »
Új motor teszt

Dörömböl a jövő: Energica Eva Ribelle RS (2021) teszt

2022. július 23., szombat

A nagy teljesítményű elektromos motorok életképessége eddig elég kérdőjeles volt. Az Energica Eva Ribelle RS ezen akar javítani.

Elolvasom »
Új motor teszt

Sokszínű túrakabátok a Spyke kínálatából, 2. rész

2022. július 19., kedd

Az első részt folytatva két újabb Spyke túrakabát bemutatója következik. Egyiken sem véletlenül szerepel a hivatalos Dakar logó.

Elolvasom »
Termékbemutató