Nagyvárosi nagymenő: az új Honda Forza 125

Új modell
2015. március 07., szombat - BigAdam

A Forza 125 a GT-stílusú nagyrobogók kényelmét ötvözi a kisebb masinák városi fürgeségével, gyorsulásával és parkolási előnyeivel.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (2 hozzászólás)

eko -
“különösen alacsony belső súrlódású erőforrás” Golyóscsapágy sikló helyett, szóró olajozás kényszer helyett. Csodálkoznék ha ez az erőforrás megérné a hátszámjegyű óraállást. Eldobható műanyagmotor a mának. 🙁

Helmets on -
“Innen látszik, hogy egyáltalán nem lenne szüksége ránk az aranyszárnyas márkának” Szerintem Európa (a nyugat) ad egyfajta presztízst ezeknek a márkáknak: hogy itt is jelen tudnak lenni a jó minőséggel. “Golyóscsapágy sikló helyett, szóró olajozás kényszer helyett. Csodálkoznék ha ez az erőforrás megérné a hátszámjegyű óraállást.” Fura lenne ha az 50 évvel ezelőtti szóró olajozást használnák itt is (hajtókar állal felhordott olaj stb), biztos hogy a csapágyak megfelelően kapnak olajat és a hűtésük is megoldott. A golyóscsapágyakra való átállás elterjed manapság, megfelelő méretezéssel (és persze a szerviz intervallumok betartása mellett) miért ne bírna ki sokat? (Amúgy szerintem egy átlag 125-ös golyós volt mindig is)

Előző bejegyzés

Új fényezés a Royal Enfield zászlóshajójához

2015. március 07., szombat
Frissítés

Következő bejegyzés

A BMW Motorrad Indiába települhet

2015. március 11., szerda
Termelés

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt