Így élvezd a telet: Bombardier Ski-Doo 1000 hószán teszt

Különleges teszt
2015. február 27., péntek - pbalci

Télen nem tudunk motorozni, így komoly elvonási tüneteink vannak. Kivéve azokat a szerencséseket, akik egy hószán nyergében állatkodhatnak!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

Helmets on -
“Ezer köbcentiméteres kétütemű szörnyeteg – itt 185 lóerőt szabadít ki magából” Az már valami. Kell is a “hóhűtés”. Amúgy hiába egyszerűek, technikailag ezekben vannak a legfejlettebb kétüteműek a piacon: (és persze a legerősebbek) injektorral, de gyakran közv. befecskendezésesek. 1000 ccm ide vagy oda a hangján ez nem dob semmit….láncfűrész hangja van ennek is…a fák között megtévesztő lehet:) “Fogyasztása erősen függ a használat módjától, nem állatkodva óránként nagyjából 10 literrel beéri.” Az a 10 liter nem sok! Ahhoz képest hogy 1 literes kétütemű, CVT-vel és 180Le. Ennyit számít az injektor! 50 ccm-es 5-6 lóerős kis gyöszök benyelnek 3-4 litert vagy többet… Viszont sajnos nem csak a hüvelykujjas gáz, de az irányíthatósága is quados..

lityi69 -
Kezdésnek egy 600ccm is bőven elég 🙂 Sok tanakodás után volt szerencsém kipróbálni nem olyan régen. Nagy élmény, ajánlom mindenkinek. Nagyon jól kitalált járművek nem ismernek akadályt bárhol elmennek. Egy igazi kalandtúra. 🙂

Néhány gondolat a láthatósági mellény jelentőségéről, motoros szemmel – Onroad.hu -
[…] hordják őket, pedig ez az igazi “kettő az egyben”: amikor télen lerakod a motorodat és motorosszán túrára mész, a kontraszt miatt hamarabb észrevesznek mint a zöldben. Természetes (erdős, bokros tehát […]

Előző bejegyzés

Az Év Tesztmotorja 2014: BMW R1200GS Adventure

2015. február 24., kedd
Szavazás

Következő bejegyzés

Élvezet vagy halál? Te melyiket választod?

2015. március 06., péntek
Kockázat

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt