Jutányos mindenes: AFX FX-41 dual-sport bukósisak teszt

Sisakteszt
2014. november 22., szombat - Macko

Tudásához képest egészen kedvező áron kínálják a hazánkban ismeretlen amerikai gyártó sisakját. De vajon milyen a gyakorlatban az AFX fejvédője?

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (4 hozzászólás)

A bukó, ami mindig pont passzentos: AFX FX120 sisakteszt – Onroad.hu -
[…] szempontból a tesztsisaknak nem volt oka különösebb szégyenre: igaz, nem annyira király, mint a korábban kipróbált FX-41, de az erős átlagot itt is vidáman megüti. Van nyitható-zárható áll- és homlokszellőzőnk […]

Jozef -
Helló. Az AFX FX 41 és az O’NEAL Sierra Adventure sisakok között mi a különbség – ránézésre semmi. Próbáltam kutakodni, de nem találtam kérdésemre választ. Nagyon megtetszett ez a fajta és gondoltam hogy lecserélem a jelenlegi CMS CRF Racer Carbon-kevlar sisakom. Azonban nem tudom jó döntés lenne. Köszönettel: Jozef

Macko -
Jozef: sajnos erre a kérdésre én sem tudom a választ… Mindenképpen azt javaslom, hogy vigyél egyet el egy tesztkörre – a MotoPartsShopban ezt tudtommal megoldják. Sisakvásárláskor meggyőződésem szerint mindenki csak a saját benyomásainak higgyen, ne az én (vagy bárki más) észrevételeinek. Amúgy Mikidoki egy ilyen FX-41-ben motorozik, azt mondja elég zajos, mégis szereti. De az én mostani N40 Full Nolanom is pont ilyen – imádom, pedig végtelen messze áll a halktól…

Jozef -
Köszönöm a választ. Valószínű így teszek. Elvégre puding próbája az éves.

Előző bejegyzés

Hazánk legnagyobb motoros webáruháza: MotoPartsShop.hu

2014. november 18., kedd
Üzlet

Következő bejegyzés

A legbátrabb amerikai: Harley-Davidson Street 750 teszt

2014. december 01., hétfő
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

Motorozási technikák, 31. rész: Ideális kanyarív újratöltve

2020. szeptember 11., péntek

Sorozatunk 30. részében az ideális jobbos kanyarív tekintetében nem voltunk kellően körültekintőek. Így most pótoljuk az akkori hiányosságot.

Elolvasom »
Motorozási technikák

Van új a nap alatt: állítható bélések a Nolan bukósisakokban

2020. szeptember 09., szerda

A fejformádhoz, vagy éppen a motorod stílusához igazítható bukósisak-bélés? Csak addig tűnik hülyeségnek, amíg meg nem ismered a Nolan újítását.

Elolvasom »
Technika

Egy remek motoros program: jön a motoRun MINI túraverseny

2020. szeptember 02., szerda

Belföldön lesz, és a közúti száguldozáson kívül minden benne van, amitől a motorozás izgalmas. Ha szeptember, akkor motoRun MINI!

Elolvasom »
Programajánló

Téltől a nyárig: Rebelhorn Patrol motoros ruha tartósteszt

2020. augusztus 28., péntek

A Rebelhorn márka hazánkban ma még nem túl ismert. Túrázóknak szánt csúcsmodelljük, a Patrol motoros ruha pedig igen figyelemre méltó cucc!

Elolvasom »
Tartósteszt