Jutányos mindenes: AFX FX-41 dual-sport bukósisak teszt

Sisakteszt
2014. november 22., szombat - Macko

Tudásához képest egészen kedvező áron kínálják a hazánkban ismeretlen amerikai gyártó sisakját. De vajon milyen a gyakorlatban az AFX fejvédője?

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (4 hozzászólás)

A bukó, ami mindig pont passzentos: AFX FX120 sisakteszt – Onroad.hu -
[…] szempontból a tesztsisaknak nem volt oka különösebb szégyenre: igaz, nem annyira király, mint a korábban kipróbált FX-41, de az erős átlagot itt is vidáman megüti. Van nyitható-zárható áll- és homlokszellőzőnk […]

Jozef -
Helló. Az AFX FX 41 és az O’NEAL Sierra Adventure sisakok között mi a különbség – ránézésre semmi. Próbáltam kutakodni, de nem találtam kérdésemre választ. Nagyon megtetszett ez a fajta és gondoltam hogy lecserélem a jelenlegi CMS CRF Racer Carbon-kevlar sisakom. Azonban nem tudom jó döntés lenne. Köszönettel: Jozef

Macko -
Jozef: sajnos erre a kérdésre én sem tudom a választ… Mindenképpen azt javaslom, hogy vigyél egyet el egy tesztkörre – a MotoPartsShopban ezt tudtommal megoldják. Sisakvásárláskor meggyőződésem szerint mindenki csak a saját benyomásainak higgyen, ne az én (vagy bárki más) észrevételeinek. Amúgy Mikidoki egy ilyen FX-41-ben motorozik, azt mondja elég zajos, mégis szereti. De az én mostani N40 Full Nolanom is pont ilyen – imádom, pedig végtelen messze áll a halktól…

Jozef -
Köszönöm a választ. Valószínű így teszek. Elvégre puding próbája az éves.

Előző bejegyzés

Hazánk legnagyobb motoros webáruháza: MotoPartsShop.hu

2014. november 18., kedd
Üzlet

Következő bejegyzés

A legbátrabb amerikai: Harley-Davidson Street 750 teszt

2014. december 01., hétfő
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

Hat éves a Motorosbiztosítás, vagyis a Protektor

2021. augusztus 18., szerda

Az immáron hat éves motorosbiztosítás, a Protektor múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélgettünk. Rendhagyó módon, motorpróbálgatás közben.

Elolvasom »
Interjú

Európaiasodott villanyász: Niu MQi GT teszt

2021. augusztus 10., kedd

A Niu A1-es jogsival vezethető elektromos robogója megmutatja, milyen sokat fejlődött a márka két év alatt. Az MQi GT igazi felnőtt cucc lett!

Elolvasom »
Új motor teszt

Hőségben motorozni? A Spyke tudja a megoldást!

2021. július 24., szombat

Igazi nagy kánikulában a nyitható szellőzők már nem elegendőek egy motoros ruhán. A Spyke ezért többféle hálós kabátot is kínál. Lássuk őket!

Elolvasom »
Ruházat és menetpróba

Harley-Davidson Pan America 1250 Special teszt

2021. július 14., szerda

Sokak számára sokkoló a külső. De a motiváció is: mit keres a Harley-Davidson a túraendurok között? A Pan America minden kérdésre választ ad.

Elolvasom »
Új motor teszt