Jutányos mindenes: AFX FX-41 dual-sport bukósisak teszt

Sisakteszt
2014. november 22., szombat - Macko

Tudásához képest egészen kedvező áron kínálják a hazánkban ismeretlen amerikai gyártó sisakját. De vajon milyen a gyakorlatban az AFX fejvédője?

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (4 hozzászólás)

A bukó, ami mindig pont passzentos: AFX FX120 sisakteszt – Onroad.hu -
[…] szempontból a tesztsisaknak nem volt oka különösebb szégyenre: igaz, nem annyira király, mint a korábban kipróbált FX-41, de az erős átlagot itt is vidáman megüti. Van nyitható-zárható áll- és homlokszellőzőnk […]

Jozef -
Helló. Az AFX FX 41 és az O’NEAL Sierra Adventure sisakok között mi a különbség – ránézésre semmi. Próbáltam kutakodni, de nem találtam kérdésemre választ. Nagyon megtetszett ez a fajta és gondoltam hogy lecserélem a jelenlegi CMS CRF Racer Carbon-kevlar sisakom. Azonban nem tudom jó döntés lenne. Köszönettel: Jozef

Macko -
Jozef: sajnos erre a kérdésre én sem tudom a választ… Mindenképpen azt javaslom, hogy vigyél egyet el egy tesztkörre – a MotoPartsShopban ezt tudtommal megoldják. Sisakvásárláskor meggyőződésem szerint mindenki csak a saját benyomásainak higgyen, ne az én (vagy bárki más) észrevételeinek. Amúgy Mikidoki egy ilyen FX-41-ben motorozik, azt mondja elég zajos, mégis szereti. De az én mostani N40 Full Nolanom is pont ilyen – imádom, pedig végtelen messze áll a halktól…

Jozef -
Köszönöm a választ. Valószínű így teszek. Elvégre puding próbája az éves.

Előző bejegyzés

Hazánk legnagyobb motoros webáruháza: MotoPartsShop.hu

2014. november 18., kedd
Üzlet

Következő bejegyzés

A legbátrabb amerikai: Harley-Davidson Street 750 teszt

2014. december 01., hétfő
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

Igazi 21. századi újjászülető: Malaguti Madison 300 teszt

2020. április 02., csütörtök

Az egész Malaguti márka a sírból tért vissza. Motorjaik nem különben, hiszen a Madison 300 is egy korábban létezett olasz robogó újjászületése.

Elolvasom »
Új motor teszt

Íme a Motochargebar: vezeték nélkül töltő motoros telefontartó

2020. március 31., kedd

Mindig öröm, amikor magyar fejlesztésű, és jól sikerült motoros termékeket talál az ember. Ilyen a Motochargebar is, ami egyszerre tart és tölt.

Elolvasom »
Hasznos kiegészítő

Bőrből is van mindenes, avagy egy remek Rebelhorn szett

2020. március 23., hétfő

Bármilyen motorra illik az a szett, amit a Rider13 segítségével a Rebelhorn cuccokból összeraktunk. Biztonság és egész éves hordhatóság egyben.

Elolvasom »
Motoros cucc all-in

Az eddigi legjobb: Silence S01 elektromos robogó teszt

2020. március 18., szerda

Az elektromos robogók között egy minden eddiginél jobban használható járművel jelentkezett a spanyol Silence. Az S01 tényleg parádés lett!

Elolvasom »
Új motor teszt