Jutányos mindenes: AFX FX-41 dual-sport bukósisak teszt

Sisakteszt
2014. november 22., szombat - Macko

Tudásához képest egészen kedvező áron kínálják a hazánkban ismeretlen amerikai gyártó sisakját. De vajon milyen a gyakorlatban az AFX fejvédője?

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (4 hozzászólás)

A bukó, ami mindig pont passzentos: AFX FX120 sisakteszt – Onroad.hu -
[…] szempontból a tesztsisaknak nem volt oka különösebb szégyenre: igaz, nem annyira király, mint a korábban kipróbált FX-41, de az erős átlagot itt is vidáman megüti. Van nyitható-zárható áll- és homlokszellőzőnk […]

Jozef -
Helló. Az AFX FX 41 és az O’NEAL Sierra Adventure sisakok között mi a különbség – ránézésre semmi. Próbáltam kutakodni, de nem találtam kérdésemre választ. Nagyon megtetszett ez a fajta és gondoltam hogy lecserélem a jelenlegi CMS CRF Racer Carbon-kevlar sisakom. Azonban nem tudom jó döntés lenne. Köszönettel: Jozef

Macko -
Jozef: sajnos erre a kérdésre én sem tudom a választ… Mindenképpen azt javaslom, hogy vigyél egyet el egy tesztkörre – a MotoPartsShopban ezt tudtommal megoldják. Sisakvásárláskor meggyőződésem szerint mindenki csak a saját benyomásainak higgyen, ne az én (vagy bárki más) észrevételeinek. Amúgy Mikidoki egy ilyen FX-41-ben motorozik, azt mondja elég zajos, mégis szereti. De az én mostani N40 Full Nolanom is pont ilyen – imádom, pedig végtelen messze áll a halktól…

Jozef -
Köszönöm a választ. Valószínű így teszek. Elvégre puding próbája az éves.

Előző bejegyzés

Hazánk legnagyobb motoros webáruháza: MotoPartsShop.hu

2014. november 18., kedd
Üzlet

Következő bejegyzés

A legbátrabb amerikai: Harley-Davidson Street 750 teszt

2014. december 01., hétfő
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt