Jutányos mindenes: AFX FX-41 dual-sport bukósisak teszt

Sisakteszt
2014. november 22., szombat - Macko

Tudásához képest egészen kedvező áron kínálják a hazánkban ismeretlen amerikai gyártó sisakját. De vajon milyen a gyakorlatban az AFX fejvédője?

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (4 hozzászólás)

A bukó, ami mindig pont passzentos: AFX FX120 sisakteszt – Onroad.hu -
[…] szempontból a tesztsisaknak nem volt oka különösebb szégyenre: igaz, nem annyira király, mint a korábban kipróbált FX-41, de az erős átlagot itt is vidáman megüti. Van nyitható-zárható áll- és homlokszellőzőnk […]

Jozef -
Helló. Az AFX FX 41 és az O’NEAL Sierra Adventure sisakok között mi a különbség – ránézésre semmi. Próbáltam kutakodni, de nem találtam kérdésemre választ. Nagyon megtetszett ez a fajta és gondoltam hogy lecserélem a jelenlegi CMS CRF Racer Carbon-kevlar sisakom. Azonban nem tudom jó döntés lenne. Köszönettel: Jozef

Macko -
Jozef: sajnos erre a kérdésre én sem tudom a választ… Mindenképpen azt javaslom, hogy vigyél egyet el egy tesztkörre – a MotoPartsShopban ezt tudtommal megoldják. Sisakvásárláskor meggyőződésem szerint mindenki csak a saját benyomásainak higgyen, ne az én (vagy bárki más) észrevételeinek. Amúgy Mikidoki egy ilyen FX-41-ben motorozik, azt mondja elég zajos, mégis szereti. De az én mostani N40 Full Nolanom is pont ilyen – imádom, pedig végtelen messze áll a halktól…

Jozef -
Köszönöm a választ. Valószínű így teszek. Elvégre puding próbája az éves.

Előző bejegyzés

Hazánk legnagyobb motoros webáruháza: MotoPartsShop.hu

2014. november 18., kedd
Üzlet

Következő bejegyzés

A legbátrabb amerikai: Harley-Davidson Street 750 teszt

2014. december 01., hétfő
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

Motorozási technikák, 25. rész: Fékezés laza talajon, terepen

A fékezés szabályai némileg megváltoznak, amikor elhagyjuk az aszfaltot. Nézzük a technikát, illetve hogy mit befolyásol laza talajon az ABS.

Elolvasom »
Motorozási technikák

Azt mondtad hogy ez az élet… BMW R 1250 RT teszt

2020. február 10., hétfő

Megvan mindenkinek a cím eleje? Hogy is kezdődik? Nagy utazás - azt mondtad, hogy ez az élet... A BMW R 1250 RT maga a tökéletes utazómotor!

Elolvasom »
Új motor teszt

Motorozási technikák, 24. rész: MOTOROZÁS UTASSAL

2020. február 06., csütörtök

Két személlyel megváltozik a motor fizikája. Mit kell tudnunk, hogy utassal is biztonságosan irányítsuk a gépet, és mit kell tudni az utasnak?

Elolvasom »
Motorozási technikák

Három BMW R1200GS Adventure 200.000 km felett

2020. február 03., hétfő

Ez igazi tartósteszt a javából: adott három BMW R1200GS Adventure, mind a második tulajdonosánál és mindnek 200.000 km felett áll az órája.

Elolvasom »
adventure