Bukósisak vásárlási kisokos

Jó tudni
2014. június 06., péntek - Macko

Rengeteg dologra kell figyelni a bukósisak kiválasztásakor, amennyiben sokáig elégedetten szeretnénk használni fejvédőnket.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Bedouin -
Jó cikk, hasznos tanácsokkal! A vásárlás előtti próbát azt nyomatékosan ajánlom, hogy senki ne járjon úgy, mint én, ugyanis az idén sikerült három sisakot is vennem, amiből az utolsó lett jó 🙁 Tehát onnan ne vegyetek sisakot, ahol nem engedik motoron kipróbálni! Végezetül, Macko a hanggal nem tudnátok a jövőben kezdeni valamit, (több Onroad-os videónál tapasztaltam már) mert igen halk, mindenhol feltekertem a hangerőt és igen nehezen hallani így is 🙁

Macko -
Bedouin: a hanggal nagyon igyekszünk, néha már egészen jó, néha meg nem az. Sajnos csúcstechnikára nincs keret, és még nem is lesz egy ideig…

Biztonságban és kényelemben: tudnivalók kabát vásárláshoz – Onroad.hu -
[…] legutóbb ellátogattunk az Euromotorba, megtudtuk milyen sokféle dologra kell figyelnünk egy bukósisak kiválasztásakor. Öltözködjünk tovább: nézzük, milyen tippeket kaphatunk a megfelelő dzseki vagy kabát […]

Joci -
Üdvözöllek benneteket. Már 2-3 boltot megkérdeztem a próbakörről (telefonon), finoman fogalmazva elutasítottak. Segítségeteket kérem pár motorosbolt tippel ahol ez működik. Budapest, és környéke.

Macko -
Joci: az Euromotornál biztosan működik. A többiekkel sajnso nincs komoly tapasztalatom. Valamikor nagyon régen kaptam Shoei-t is így kipróbálásra (a vételár letétbe helyezése fejében persze).

Előző bejegyzés

Ne a saját bőröd vidd a vásárra – ruha tartósteszt

2014. május 31., szombat
Ruha tartósteszt

Következő bejegyzés

Guruló fotel – Yamaha X-Max 400 teszt

2014. június 08., vasárnap
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

110 ezer kilométer kihívás: Aegon motoRun 2019

2019. június 24., hétfő

Az Aegon motoRun rekord méretű mezőnye elképesztő motorozással vette a nehéz tájékozódási túraverseny kihívásait. Útvonalak, eredmények...

Elolvasom »
Túraverseny beszámoló

Új szelek fújnak a krúzerek között: Benelli 502C teszt

2019. június 22., szombat

A Benelli egy ideje már mutogatja tervezett power-cruiser koncepcióját. Az 502C végül fél literes blokkal és elérhető árral került piacra.

Elolvasom »
Új motor teszt

Újabb fantasztikus tesztnap: vasárnap várunk Kakucsringen

2019. június 17., hétfő

A Primo Moto és a Driving Experience szervezésében 2019. június 23-án változatos programokkal vár téged is az izgalmas motoros tesztnap!

Elolvasom »
Programajánló

Ismerd meg hazádat: ilyen volt a BázisMotor Onroad.hu48h motoros túra

2019. június 10., hétfő

A 48 órás program ezúttal az országhatáron belüli zsáktelepülések között bolyongott. A BázisMotor Onroad.hu48h idén is hatalmas élménnyel ajándékozott meg!

Elolvasom »
Túrabeszámoló

Hirdetés