Összeállt a kép

Teszt: BMW F800GT
2013. július 09., kedd - Macko

A BMW kínálatában nevét tekintve újdonságként túnt fel idén az F800GT, azonban koránt sem az. Vajon kijavították elődjének általam annyira kritizált hibáit?

Hirdetés


Cimkék: , , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

Helmets on -

 Ha tényleg ilyen keveset fogyaszt, az bámulatos ekkora teljesítmény mellett.

Mennyit pörög 90-nél?

 

(Amúgy nem akkora probléma, de mozilla alatt nem lehet írni, csak google chrome-al, ez így marad vagy majd lesz frissítés?)


Macko -

Tényleg ennyire szánalmasan fogyaszt. Most Tóth Zolinál van a motor, azt mondta, hogy autópályán nagyon sietve (nem írok számot, de azért ne 200 fölötti tempóra tessék gondolni – kicsivel alatta…) sem ment 6 fölé. Ő sem akarta elhinni, azt mondta ilyen nincs.

Az Onroad jelenlegi motorja sajnos millió sebből vérzik. Ez a hozzászólás a kisebbik baj, az anyagok felszerkesztésével is sokszort vért izzadok. 🙁 Több javítási kísérlet után feladtuk, készül egy teljesen új oldal (a design is letisztultabb, áttekinthetőbb lesz, és sokkal hatékonyabb háttérrel fog működni). Ez nagyjából 80-90 százalékos készültségben van, nagyon remélem, hogy nyár végére élesbe is tudjuk állítani. Utána nem lesznek ilyen anomáliák, addig pedig köszönjük a türelmet!


XYZ -

 A jelenlegi BMW kínálatból ez kéne a legjobban.

Szerintem bőven tud mindent ami egy átlagmotorosnak kell,ráadásúl ott a szíjhajtás és a kategóriájában viszonylag alacsony tömeg.A múszerfal elég átgondolatlan szerintem is.Az ára viszont itt csodaországban elég húzósnak számít.Sajnos.

A tűzrókából nekem se enged kommentelni.

 


Előző bejegyzés

Csodák márpedig vannak!

2013. július 07., vasárnap
Valós történet

Következő bejegyzés

Mint ezernyi Sir Kán

2013. július 12., péntek
Teszt: Triumph Tiger 1050 Sport

Ezeket olvastad már?

Egy saját, súlyos motoros baleset tanulságai és tapasztalatai

2022. november 05., szombat

Igen, valóban velem történt meg a baleset. Annak minden részlete pontosan a valóságot írja le. És sok tanulnivaló van benne.

Elolvasom »
Baleset

Egy különleges verseny: KTM 990 Adventure a Dinaric Rally-n

2022. október 17., hétfő

A tereprally szakágat a többség a Dakarral kapcsolja össze. Pedig akad számunkra is elérhető verseny ebben a csodás sportágban!

Elolvasom »
Versenybeszámoló

Keeway V302C teszt: Egy kicsi, de nagyon bátor lépés

2022. szeptember 30., péntek

A Keeway meg merte tenni, hogy újra V2-es erőforrással szereljen egy vadonat új modellt. A V302C ráadásul kapható 125-ösben is!

Elolvasom »
Új motor teszt

MBP M502N teszt: Elsőre közel hibátlant!

2022. augusztus 22., hétfő

Az MBP ismét régi receptet követ: egykori olasz márkát támaszt fel kínai tőkével és munkával. Az M502N viszont elsőre remek lett!

Elolvasom »
Új motor teszt