Összeállt a kép

Teszt: BMW F800GT
2013. július 09., kedd - Macko

A BMW kínálatában nevét tekintve újdonságként túnt fel idén az F800GT, azonban koránt sem az. Vajon kijavították elődjének általam annyira kritizált hibáit?

Hirdetés

Ezt olvastad már?

Előállt egy hibrid prototípussal a Kawasaki

Tanulmánymotor

Cimkék: , , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

Helmets on -

 Ha tényleg ilyen keveset fogyaszt, az bámulatos ekkora teljesítmény mellett.

Mennyit pörög 90-nél?

 

(Amúgy nem akkora probléma, de mozilla alatt nem lehet írni, csak google chrome-al, ez így marad vagy majd lesz frissítés?)


Macko -

Tényleg ennyire szánalmasan fogyaszt. Most Tóth Zolinál van a motor, azt mondta, hogy autópályán nagyon sietve (nem írok számot, de azért ne 200 fölötti tempóra tessék gondolni – kicsivel alatta…) sem ment 6 fölé. Ő sem akarta elhinni, azt mondta ilyen nincs.

Az Onroad jelenlegi motorja sajnos millió sebből vérzik. Ez a hozzászólás a kisebbik baj, az anyagok felszerkesztésével is sokszort vért izzadok. 🙁 Több javítási kísérlet után feladtuk, készül egy teljesen új oldal (a design is letisztultabb, áttekinthetőbb lesz, és sokkal hatékonyabb háttérrel fog működni). Ez nagyjából 80-90 százalékos készültségben van, nagyon remélem, hogy nyár végére élesbe is tudjuk állítani. Utána nem lesznek ilyen anomáliák, addig pedig köszönjük a türelmet!


XYZ -

 A jelenlegi BMW kínálatból ez kéne a legjobban.

Szerintem bőven tud mindent ami egy átlagmotorosnak kell,ráadásúl ott a szíjhajtás és a kategóriájában viszonylag alacsony tömeg.A múszerfal elég átgondolatlan szerintem is.Az ára viszont itt csodaországban elég húzósnak számít.Sajnos.

A tűzrókából nekem se enged kommentelni.

 


Előző bejegyzés

Csodák márpedig vannak!

2013. július 07., vasárnap
Valós történet

Következő bejegyzés

Mint ezernyi Sir Kán

2013. július 12., péntek
Teszt: Triumph Tiger 1050 Sport

Ezeket olvastad már?

Összevont osztályok: Honda NC750X DCT (2021) teszt

2021. október 18., hétfő

Az egykor talán szebb napokat látott NC család 2021-re egy tagúra olvadt. Az NC750X egyesítené valamennyi korábbi előnyeit.

Elolvasom »
Új motor teszt

Kánikulától az őszig: jól szellőző és variálható W-TEC ruhák

2021. október 04., hétfő

Videónkat még a rekkenő hőségben rögzítettük - de ezek a W-TEC ruhák most, kora ősszel is remekül hordhatók robogón vagy motoron.

Elolvasom »
Kiegésztő teszt

Hat éves a Motorosbiztosítás, vagyis a Protektor

2021. augusztus 18., szerda

Az immáron hat éves motorosbiztosítás, a Protektor múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélgettünk. Rendhagyó módon, motorpróbálgatás közben.

Elolvasom »
Interjú

Európaiasodott villanyász: Niu MQi GT teszt

2021. augusztus 10., kedd

A Niu A1-es jogsival vezethető elektromos robogója megmutatja, milyen sokat fejlődött a márka két év alatt. Az MQi GT igazi felnőtt cucc lett!

Elolvasom »
Új motor teszt