Van még tisztességes kismotor!

Kétütem
2013. február 02., szombat - Macko

A kétütemű erőforrások sokak nagy bánatára lassan megszűnnek. Pedig olyan varázsuk van, amelyet soha nem tudunk pótolni. Íme egy utolsó csillagharcos.

Hirdetés


Cimkék: , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Lacerta -

 Szia!!!
Engem érdekelne  ez a  motor, voltmár125-ösöm, de cserélnem kellett és mivel még nem tudok  nagyobbra váltani, ezért valami komolyabb 125-öst szeretnék választani  és ez a motor fel keltette érdeklődésemet. Az után érdeklődnék, hogy  nem  tudsz valami információt a motor áráról,  hol lehhet megnézni vagy hogy mikor érkezik meg hazánkba, mert hiába kerestem, semmit sem találtam, még használtat  sem.
Előre is köszönöm: Lacerta


Macko -

A 125-ös 2T Raptor nem új modell, a tavalyihoz képest csak a kipufogó és a hátsó rugóstag terén változott tudtommal. A magyarországi forgalmazás nehezebb kérdés… Egyéni import szóba jöhet nálad?

A Cagiva olasz honlapja szerint ezek a hazai kereskedők foglalkoznak vele.


Lacerta -

 Igen,  ezt oldalt megtaláltam, de sajnos, az ott megadott elérhetőségek fele már nem létezik, bele értve, a telefonszám, minden. Ami elérhető,ott viszont nem található ez a típus.

Ha nagyon muszáj természetesen megoldható egyéni import, de nem szerretnék több száz km-t utazni, csak azért, hogy egyáltalán élőben láthassak, és kipróbáljak egyet, és ne adj isten valamiért nem tetszene.
Legalább ezt a részét szeretném itthoni körülmények között megoldani, de még sajnos, egyet sem találtam határainkon belül…. 


Helmets on -

“…a csúcsnyomaték pedig 14 newtonméter 8.250-nél”

Engem jobban érdekelne mit tud alul, mert a kétüteműnél sajnos nem olyan nyílvánvaló ez, bár a köbcentihez mérten nincs felpiszkálva, kb hozhat egy etz szintet, ami elég jó….

 

Amúgy tetszik külsőleg, bár a hangja miatt sose vennék ilyet, na meg a fogyasztás, élettartam…és a füst, sose nosztalgiáznék ezekért.

 

“Akár 128Km/h végsebesség..”

 

Ekkora teljesítménnyel mára a négyüteműek is tudnak ennyit kb, gyorsulni jobban tud ez tény.

 

 


zöldi -

 Én akkor is utáltam a 2T-t amikor volt, 50 éve ki kellett volna pusztulniuk…


Előző bejegyzés

Hivatalos: elkelt a Husqvarna

2013. február 01., péntek
Piac

Következő bejegyzés

A motoros dzseki pedig nem világíthat!

2013. február 04., hétfő
Biztonság

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt