Elektromos kismotorral készül a Honda: 2018-ra piacra lép az EV-Cub

Újdonság
2017. június 18., vasárnap - Medve

A Honda vezérigazgatója, Takahira Hachigo megerősítette: jövőre útjára indítják a híresen strapabíró moped akksis változatát. Jön az EV-Cub!

Hirdetés

Az akkupakk helye a motor legmélyebb pontján van

Értem ez alatt az akkupakk gyors kiemelését a járműből. Mert ha ezt illetéktelenek is végrehajthatják, akkor Budapest belvárosa könnyedén az elektromos kismotorral dolgozó, mérgelődő pizzafutárok parkolóhelyévé válhat. (Nem, a Cubra továbbra sem vagyok hajlandó a robogó jelzőt aggatni!)

Előttem az utódom: a világhírű ős és az újdonság ugyanazon alaptulajdonságokkal rendelkezik

Hibrid jövőkép

A cég körüli pletykákat mindig fenntartással kell kezelni, de úgy hírlik, hogy nem csupán a funkcionális, hanem a hobbi motorosokra is elkezdtek már gondolni. Nyilvánvalóan rengeteg dolog múlik az EV-Cub sikerén, de a vállalat komolyan kívánja bővíteni elektromos hajtású motorjainak palettáját. A következő modellnek egy igazi hibrid (!!!) nehézcirkáló tűnik esélyesnek a Goldwing személyében. A motornak a háromkerekű Neo Wingben bemutatkozott 1’200 köbcentiméteres boxer motor lesz az egyik hajtóműve. A lökettérfogatban történő “visszalépést” kompenzálandó pedig kap egy kiegészítő elektromos erőforrást is. Takahira Hachigo szavai szerint a Mugennel együttműködve komoly elektromos és hibrid flottát várhatunk tőlük a viszonylag közeli jövőben!

Hirdetés


Cimkék: , , ,

Előző bejegyzés

Száguldó szellemmotor bukkant fel Párizs közelében!

2017. június 17., szombat
Ritka pillanat

Következő bejegyzés

Schuberth nyereményjáték Amerikában, amin te is nyerhetsz!

2017. június 19., hétfő
Játék

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés