Belépő a nagyokhoz – Honda CB650F teszt

Új motor teszt
2014. október 31., péntek - FeR1

A Honda saját házán belül újraértelmezte a belépőszintű nagymotor fogalmát - az NC és a CB500 mellé kihozta a sornégyes CB650F-et. Lássuk, hogy sikerült!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (6 hozzászólás)

XYZ -
Eléggé eklektikus a motor kinézetre.A tanktól hátrafelé nagyon tetszik,szép ott minden.De az eleje nem nagyon illik a minőségi hátsó fertályhoz.Mintha nem tudták volna eldönteni mit is akarnak. A teljesítmény egy csupasz közepes géphez szerintem elég,ráadásul mivel nincs kihegyezve biztos tartós is lesz.

Teo -
7 liter?? Ha 1300-as lenne!

FeR1 -
Teo, azt a hét litert durva szemkitolós motorozás során fogyasztotta. Olyan használat mellett az 1.3-as megkajálná a dupláját is. Normál motorozás során 5 liter körül alakul a fogyasztása.

Helmets on -
“a környezetvédelmi normák és a sötétzöld trendnek köszönhetően gyakorlatilag tőből levágták a CB650F férfiasságát.” 🙂 Igen, az ilyen demagóg kirakatszabályozások jobban fájnak mint bármilyen “fék-aszisztens”, “menet-kontroll” stb. Utóbbiak legalább valóban hasznosak is. A motor tetszik, ‘semmi extra’, csak igényes, de pont ezért jó.

Apamotor: Honda NC750S 2016 teszt – Onroad.hu -
[…] Ezt a társaságot a Honda tulajdonképpen két motorral lőtte körbe: picit fölé pozicionálja a Hornertből visszaszelídített CB650F-et, ami négyhengeres motorja miatt lóg ki a sorból, alá pedig a bemutató tárgyát képező […]

Az utolsó mohikán: Honda CB650F (2017) teszt – Onroad.hu -
[…] Honda CB650F korábban már járt nálunk, Fer1 kolléga vitte el egy körre. Az akkori “nem a Hornet utódja” mondókát inkább […]

Előző bejegyzés

Stílusos nagyvad: Moto Guzzi California 1400 Touring teszt

2014. október 28., kedd
Új motor teszt

Következő bejegyzés

Talján bulikuli: Piaggio Ape Calessino 200 teszt

2014. november 11., kedd
Új jármű teszt

Ezeket olvastad már?

Sokféle térdvédő a MotoPartsShop.hu választékából

2018. június 19., kedd

Aki nem beépített protektoros nadrágban, hanem farmerben motorozik, annak fontos egy jó térdvédő. A MotoPartsShop.hu rengeteg lehetőséget kínál.

Elolvasom »
Biztonság

A stílus kétkerekű királynője: BMW K1600B Bagger teszt

2018. június 14., csütörtök

A bajorok zászlóshajó-családja új taggal bővült. A K1600B alapjai megegyeznek sorhatos testvéreivel, mégis teljesen más célközönségnek készül.

Elolvasom »
Új motor teszt

A világ legjobb motoros védelmi rendszere: ilyen az Alpinestars Tech Air

2018. június 12., kedd

Legtöbb versenytársa nyomába sem ér az Alpinestars Tech Air légzsákos rendszernek. Ismerd meg ennek a technikai csodának a részletes működését!

Elolvasom »
Technika és biztonság

Egészen meglepő erények: Benelli BN302 teszt

2018. június 10., vasárnap

A Benelli BN302 minden alkotórésze létezett már. A végeredmény pedig egy olyan motor lett, amely messze felülmúlja a várakozásainkat.

Elolvasom »
Új motor teszt

Hirdetés