Belépő a nagyokhoz – Honda CB650F teszt

Új motor teszt
2014. október 31., péntek - FeR1

A Honda saját házán belül újraértelmezte a belépőszintű nagymotor fogalmát - az NC és a CB500 mellé kihozta a sornégyes CB650F-et. Lássuk, hogy sikerült!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (6 hozzászólás)

XYZ -
Eléggé eklektikus a motor kinézetre.A tanktól hátrafelé nagyon tetszik,szép ott minden.De az eleje nem nagyon illik a minőségi hátsó fertályhoz.Mintha nem tudták volna eldönteni mit is akarnak. A teljesítmény egy csupasz közepes géphez szerintem elég,ráadásul mivel nincs kihegyezve biztos tartós is lesz.

Teo -
7 liter?? Ha 1300-as lenne!

FeR1 -
Teo, azt a hét litert durva szemkitolós motorozás során fogyasztotta. Olyan használat mellett az 1.3-as megkajálná a dupláját is. Normál motorozás során 5 liter körül alakul a fogyasztása.

Helmets on -
“a környezetvédelmi normák és a sötétzöld trendnek köszönhetően gyakorlatilag tőből levágták a CB650F férfiasságát.”🙂 Igen, az ilyen demagóg kirakatszabályozások jobban fájnak mint bármilyen “fék-aszisztens”, “menet-kontroll” stb. Utóbbiak legalább valóban hasznosak is.A motor tetszik, ‘semmi extra’, csak igényes, de pont ezért jó.

Apamotor: Honda NC750S 2016 teszt – Onroad.hu -
[…] Ezt a társaságot a Honda tulajdonképpen két motorral lőtte körbe: picit fölé pozicionálja a Hornertből visszaszelídített CB650F-et, ami négyhengeres motorja miatt lóg ki a sorból, alá pedig a bemutató tárgyát képező […]

Az utolsó mohikán: Honda CB650F (2017) teszt – Onroad.hu -
[…] Honda CB650F korábban már járt nálunk, Fer1 kolléga vitte el egy körre. Az akkori “nem a Hornet utódja” mondókát inkább […]

Előző bejegyzés

Stílusos nagyvad: Moto Guzzi California 1400 Touring teszt

2014. október 28., kedd
Új motor teszt

Következő bejegyzés

Talján bulikuli: Piaggio Ape Calessino 200 teszt

2014. november 11., kedd
Új jármű teszt

Ezeket olvastad már?

Valódi különlegesség: MV Agusta Turismo Veloce 800 teszt

2017. szeptember 22., péntek

Miért nevezik a motorok Ferrarijának az MV Agusta márkát? Ki kell próbálni egyet, és kiderül: ez történt a Turismo Veloce 800 tesztjén is.

Elolvasom »
Új motor teszt

A leggyakoribb hibák, amelyeket kezdőként elkövethetsz

2017. szeptember 19., kedd

Egyre többen ülnek motorra. Íme, néhány gondolat a friss motoros jogosítvány mellé, melyeket sok éves tapasztalattal sem árt megfontolni.

Elolvasom »
Vezetéstechnika

Amerikai Ninja: Zero DSR (2016) teszt

2017. szeptember 16., szombat

A Zero kizárólag tisztán elektromos motorokat gyárt, ebben viszont világelsők. Kipróbáltuk a DSR-t, így kiderült, milyen is egy ilyen gép.

Elolvasom »
Villamos

Gondoskodj a biztonságodról – most az Onroad.hu olvasójaként akár ingyen!

2017. szeptember 12., kedd

Miért érdemes a szezon vége felé is motoros biztosítást kötni? Sok oka van, többek között az is, hogy az Onroad.hu segítségével visszanyerheted a díját is! (x)

Elolvasom »
Biztonság egész évben

Hirdetés

Hirdetés