A bármit tartó motoros tartó család: Ram Mount

Praktikus
2016. március 08., kedd - Macko

Amikor akármilyen technikai kütyüt akarsz felszerelni gépedre, nagyon jó szolgálatot tud tenni a megfelelő Ram Mount tartó. Ismerd meg őket!

Hirdetés


Cimkék: , , , ,


Hozzászólások (11 hozzászólás)

wazabby17 -
az én kis vibrátorom, alias Aprila Pegaso strada úgy lerázná az X formájú tartóból a telefont, hogy csak! Szerintem. De egy próbát azért tennnék 🙂

Csaba -
Nyugodtan teszteld, nagyon jó cucc! Sokkal jobban fogja a mobilt, mint gondolnád. https://www.youtube.com/watch?v=hnKvqcME0Ok Nekem is voltak kétségeim, de amint kipróbáltam, mind elszállt. Plusz extra, hogyha navigálsz is a telóval az állatira fel tud melegedni, de ezzel még az sem okoz gondot. Simán szellőzik és hűl a készülék. Nekem a másik zárt tokkal egyszer volt olyan, hogy kikapcsolt és csak nagy sokára lehetett újra életre kelteni a túlmelegedés miatt. Ezért is kerestem nyitott tartót.

wazabby17 -
úgy látom a videóban volt szilikonborítása a mobilnak. Vajon a sima “meztelent” is jól megfogja? elég meggyőző a videó 😀 Szoktam navigálni telóval, a tanktáska felső átlátszó zsebébe rakom a mobilt, és igen, a nap eléggé jól felmelegíti 😛

Csaba -
A videóban valóban valamiféle tokban van a mobil, ez biztos sokkal stabilabb tartást eredményezhet. Egyébként az X-grip végén lévő kis lábak is puha gumiból vannak. Nekem egy lumia 820-as műanyag és egy lumia 930-as fémkeretes telefonnal van használva. Hibátlan, pedig a fémkeretesnek ráadásul viszonylag éles, határozott pereme van. Nem a nap melegíti fel, hanem a navigáció miatt pörög a proci és szívja az aksit ezerrel. Emiatt vettem a szép napokra egy nyitott tartót, hogy a szabad levegő valamelyest hűthesse a készülékházat.

Macko -
Mivel a videóban szereplő X-tartót Balázs meg is vette, így nem nagy kunszt kipróbálni akár többféle készülékkel. Hamarosan csinálunk egy gyors kisfilmet csak arról. Aszfalton, de a kedvetekért terepen is. Ki fog derülni, mit tud! 🙂

Csaba -
Várjuk azt a tesztet.

Macko -
Szerintem ez választ ad minden kérdésre: http://onroad.hu/2015/08/06/utottuk-vagtuk-ram-mount-x-tartojat/ Minket legalábbis meggyőzött. 🙂

markaszerviz -
Tök jó, csak zárva a bolt 🙁

Csecsebogyó -
Nekem a féktartályon volt felszerelve a garminom , 100e km alatt semm gond nem volt. Nagyon szerettem ! 🙂

szabiboy -
Ez az x grip jó kis cucc, vigyázni kell, hogy a megfelelő méretűt vegyük a telefonunkhoz, nehogy úgy járjunk, mint az alábbi videóban a motorostársunk… https://www.youtube.com/watch?v=K2G3FamLAuQ Ezt elkerülendő javasolt egy az alábbi videóban látható egyszerű “eszköz” használata is, mely ezer százalékos biztonságot nyújt fillérekért. https://www.youtube.com/watch?v=6YjntmeVKOQ

an-dee -
A rammount amerikai honlapján MO-hoz a lenyel webshop-ot hozza a rendszer. Én annó tölük rendeltem meg amire szükségem volt a Garminhoz.

Előző bejegyzés

WayteQ xRIDER: tippek és trükkök a motoros túrázáshoz

2016. március 01., kedd
Tartósteszt

Következő bejegyzés

Ultrakomoly motoros túra és Africa Twin tartósteszt jön!

2016. március 13., vasárnap
Előzetes

Ezeket olvastad már?

Felgyorsult villanyrobogó: Niu MQi GT EVO teszt

A Niu MQi GT-t tavaly már bemutattuk. Idén megjelent az EVO változata, amely sokkal gyorsabb lett. Napokig nyúztuk, hogy mit tud.

Elolvasom »
Új motor teszt

Amikor a motoros baleset kettétöri az életed

2022. június 20., hétfő

Sajnos a motorozásban benne van, hogy hirtelen minden megváltozik. Olvassátok el Zoli igaz történetét a durva baleset hatásairól.

Elolvasom »
Baleset és biztosítás

Hízik az oroszlán: Benelli Leoncino 800 Trail teszt

2022. június 08., szerda

A Benneli régen várt csupasz párosa megérkezett: a Leoncino 800-at bemutatjuk, a Trail változatot pedig alaposan ki is próbáljuk.

Elolvasom »
Új motor teszt

Onroad.hu LIVE: Az ideális ív kicsit másként, 2. adás

2022. június 01., szerda

Tavaly év végén egy rendhagyó élő adással jelentkeztünk. Akkor nem terveztünk új műfajt hozni az Onroad.hu felületére - most mégis folytatjuk.

Elolvasom »
Onroad.hu LIVE