A bármit tartó motoros tartó család: Ram Mount

Praktikus
2016. március 08., kedd - Macko

Amikor akármilyen technikai kütyüt akarsz felszerelni gépedre, nagyon jó szolgálatot tud tenni a megfelelő Ram Mount tartó. Ismerd meg őket!

Hirdetés

Ezt olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

Új motor teszt

Cimkék: , , , ,


Hozzászólások (11 hozzászólás)

wazabby17 -
az én kis vibrátorom, alias Aprila Pegaso strada úgy lerázná az X formájú tartóból a telefont, hogy csak! Szerintem. De egy próbát azért tennnék 🙂

Csaba -
Nyugodtan teszteld, nagyon jó cucc! Sokkal jobban fogja a mobilt, mint gondolnád. https://www.youtube.com/watch?v=hnKvqcME0Ok Nekem is voltak kétségeim, de amint kipróbáltam, mind elszállt. Plusz extra, hogyha navigálsz is a telóval az állatira fel tud melegedni, de ezzel még az sem okoz gondot. Simán szellőzik és hűl a készülék. Nekem a másik zárt tokkal egyszer volt olyan, hogy kikapcsolt és csak nagy sokára lehetett újra életre kelteni a túlmelegedés miatt. Ezért is kerestem nyitott tartót.

wazabby17 -
úgy látom a videóban volt szilikonborítása a mobilnak. Vajon a sima “meztelent” is jól megfogja? elég meggyőző a videó 😀 Szoktam navigálni telóval, a tanktáska felső átlátszó zsebébe rakom a mobilt, és igen, a nap eléggé jól felmelegíti 😛

Csaba -
A videóban valóban valamiféle tokban van a mobil, ez biztos sokkal stabilabb tartást eredményezhet. Egyébként az X-grip végén lévő kis lábak is puha gumiból vannak. Nekem egy lumia 820-as műanyag és egy lumia 930-as fémkeretes telefonnal van használva. Hibátlan, pedig a fémkeretesnek ráadásul viszonylag éles, határozott pereme van. Nem a nap melegíti fel, hanem a navigáció miatt pörög a proci és szívja az aksit ezerrel. Emiatt vettem a szép napokra egy nyitott tartót, hogy a szabad levegő valamelyest hűthesse a készülékházat.

Macko -
Mivel a videóban szereplő X-tartót Balázs meg is vette, így nem nagy kunszt kipróbálni akár többféle készülékkel. Hamarosan csinálunk egy gyors kisfilmet csak arról. Aszfalton, de a kedvetekért terepen is. Ki fog derülni, mit tud! 🙂

Csaba -
Várjuk azt a tesztet.

Macko -
Szerintem ez választ ad minden kérdésre: http://onroad.hu/2015/08/06/utottuk-vagtuk-ram-mount-x-tartojat/ Minket legalábbis meggyőzött. 🙂

markaszerviz -
Tök jó, csak zárva a bolt 🙁

Csecsebogyó -
Nekem a féktartályon volt felszerelve a garminom , 100e km alatt semm gond nem volt. Nagyon szerettem ! 🙂

szabiboy -
Ez az x grip jó kis cucc, vigyázni kell, hogy a megfelelő méretűt vegyük a telefonunkhoz, nehogy úgy járjunk, mint az alábbi videóban a motorostársunk… https://www.youtube.com/watch?v=K2G3FamLAuQ Ezt elkerülendő javasolt egy az alábbi videóban látható egyszerű “eszköz” használata is, mely ezer százalékos biztonságot nyújt fillérekért. https://www.youtube.com/watch?v=6YjntmeVKOQ

an-dee -
A rammount amerikai honlapján MO-hoz a lenyel webshop-ot hozza a rendszer. Én annó tölük rendeltem meg amire szükségem volt a Garminhoz.

Előző bejegyzés

WayteQ xRIDER: tippek és trükkök a motoros túrázáshoz

2016. március 01., kedd
Tartósteszt

Következő bejegyzés

Ultrakomoly motoros túra és Africa Twin tartósteszt jön!

2016. március 13., vasárnap
Előzetes

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt