Erősebb és biztonságosabb lesz a Triumph Speed Triple

Újdonság
2015. június 30., kedd - FeR1

Még több lóerő és elektronikus őrangyal is lesz a jövőre érkező Triumph Speed Triple tarsolyában. Igazi huligánmotornak ígérkezik!

Hirdetés

Ezt olvastad már?

A 400-as Benelli sportmotor szabadalmi képei

Sportmotor

Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

bogenschutze -
Miután szinte minden nagyobb gyártó alkalmazza a teljesítmény csökkentő és a kipörgésgátló elektronikát a kötelező ABS mellett, már az volt furcsa, hogy ezek ilyen későn ébrednek.

FeR1 -
De nézhetjük úgy is, hogy egy angol futballhuligán sem finomkodik, nem kérdez, csak üt egy hatalmasat. Most egy kicsit modorosabbra veszik a figurát: előbb villogtat néhány visszajelzőt, dolgoztatja az elektronikát és csak utána vág földhöz, ha beszólsz neki. 😀

Ogerg -
Én nem értem honnan jön ez a “10 éve még sehol nem voltak a nakedek” gondolat én egy immár 13 éves X11-el közlekedem. Az is inkább naked mint túrasport. Igaz picit hosszabb a mai nakedeknél. De nincs túl nagy után futása az első keréknek azaz meredek a villaszög ruhátlan. fejidom nélküli és rohadt nagy rajta a huzat. Éppen ezért imádom. és 140 ló. itt bőven 160 ló feletti teljesítményről van szó. az csupán 20-25 ló 13 év alatt. Én azért ettől nem vágódom hanyatt. Az igaz hogy a Naked stílus az előző 5 évben lett menő azonban megfeledkezünk a múltról. nem rég utánanéztem és az a naked ami ugye 13 éves mint említettem valójában ha jól emlékszem 71-es konstrukció ugyanis akkor jött be az XX-ben és az X11-ben lakó 1137 ccm-es blokk szóval valójában kisebb nagyobb csiszolásokkal de egy 44 éves konstrukción ülök ez idő alatt biztosan volt ezzel a blokkal pár naked dizájn masina.

Előző bejegyzés

BMW Bike Maraton: hamarosan lezárul a nevezés!

2015. június 29., hétfő
Meghívó

Következő bejegyzés

A Kawasaki Z1000SX is csúszókuplungot kap

2015. július 01., szerda
Technika

Ezeket olvastad már?

SHUBERTH C5 bemutató és teszt: Hatalmas fejlődés

2022. május 21., szombat

A prémium szegmensben éllovas SCHUBERTH legújabb bukója teljesen új fejlesztésként, elődeit mindenben felülmúlva lép a piacra.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Az eddigi legjobb telefontartók motorra: Motochargebar 2022

2022. május 09., hétfő

A Motochargebar telefontartóit Magyarországon fejlesztik, ráadásul folyamatosan. Az idei évre ismét jobbak lettek, mint valaha!

Elolvasom »
Termékbemutató

Protektor nyereményjáték: a tét ingyenes baleset-biztosítás

2022. május 01., vasárnap

Amennyiben az Onroad.hu olvasójaként részt veszel a Protektor motoros baleset-biztosítás játékában, akár ingyen lehetsz biztonságban egy évig!

Elolvasom »
Nyereményjáték

Sokszínű túrakabátok a Spyke kínálatából, 1. rész

2022. április 29., péntek

Az olasz Spyke prémium túraruháiból két kabátot mutatunk be, amelyekben nyugodtan nekimehetsz motorral a nagyvilágnak.

Elolvasom »
Termékbemutató