Motoros nászút Bamakóba: Atlasz hóval és csodákkal

Bamako "live"
2015. január 22., csütörtök - markaszerviz

A második afrikai napon az Atlasz hegység hágóján vezetett az útvonal. Ott azonban elakadt a mezőny, így kerülnünk kellett. Ez mesésen sikerült!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Macko -
Ahogy olvasom a Bamako FB oldalán, lassan véget ér a jó világ – a következő napokban nem várható, hogy a mezőny internetileg túlzottan lefedett tájakon mozog majd.

wazabby17 -
Remeljuk a legjobbbakat! Max. a vegen kapjuk meg az elmenybeszamolot omlesztve 🙂 -masik tema- Macko! Nem szeretnel egy 2011-es moto guzzi norge-ot letesztelni, jo kis videot kesziteni, ahogy szoktad? A honda varadero es norge Vasarlasa kozott vacilalok, de a norge-rol kozel sincs annyira sok teszt, leiras, mint a vara-rol. leginkabb a fogyasztas erdekelne, bp-krakko utvonalon nem szeretnek megallni tankolni, 400 km. Koszi.

Macko -
Egy Stelvio van most látómezőben, Norge tudtommal nincs. De mi mindenre nyitottak vagyunk! 🙂 Márkéktól meg semmilyen életjelet nem kaptam, úgyhogy annyira nem vagyok nyugodt. A Robur csapat elérte a verseny útvonalat, de nem látták őket tegnap reggel óta…

Macko -
Rossz híreket találtam, Janót éjjel 3-kor, 12 óra veszteglés után mentették ki a Draa folyó árterében a sárból. Hogy Márkék vele voltak-e, azt nem tudjuk. 🙁

Motoros nászút Bamakóba: homok és sár fogságában – Onroad.hu -
[…] Az előző részt – amelyikben sár még nem volt, csak hó – itt találjátok meg. […]

Előző bejegyzés

Egy szürrealisztikus hajóút, majd belecsapunk Afrikába

2015. január 21., szerda
Bamako "live"

Következő bejegyzés

Motoros nászút Bamakóba: homok és sár fogságában

2015. január 24., szombat
Bamako "live"

Ezeket olvastad már?

Igazi 21. századi újjászülető: Malaguti Madison 300 teszt

2020. április 02., csütörtök

Az egész Malaguti márka a sírból tért vissza. Motorjaik nem különben, hiszen a Madison 300 is egy korábban létezett olasz robogó újjászületése.

Elolvasom »
Új motor teszt

Íme a Motochargebar: vezeték nélkül töltő motoros telefontartó

2020. március 31., kedd

Mindig öröm, amikor magyar fejlesztésű, és jól sikerült motoros termékeket talál az ember. Ilyen a Motochargebar is, ami egyszerre tart és tölt.

Elolvasom »
Hasznos kiegészítő

Bőrből is van mindenes, avagy egy remek Rebelhorn szett

2020. március 23., hétfő

Bármilyen motorra illik az a szett, amit a Rider13 segítségével a Rebelhorn cuccokból összeraktunk. Biztonság és egész éves hordhatóság egyben.

Elolvasom »
Motoros cucc all-in

Az eddigi legjobb: Silence S01 elektromos robogó teszt

2020. március 18., szerda

Az elektromos robogók között egy minden eddiginél jobban használható járművel jelentkezett a spanyol Silence. Az S01 tényleg parádés lett!

Elolvasom »
Új motor teszt