Motoros nászút Bamakóba: Atlasz hóval és csodákkal

Bamako "live"
2015. január 22., csütörtök - markaszerviz

A második afrikai napon az Atlasz hegység hágóján vezetett az útvonal. Ott azonban elakadt a mezőny, így kerülnünk kellett. Ez mesésen sikerült!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Macko -
Ahogy olvasom a Bamako FB oldalán, lassan véget ér a jó világ – a következő napokban nem várható, hogy a mezőny internetileg túlzottan lefedett tájakon mozog majd.

wazabby17 -
Remeljuk a legjobbbakat! Max. a vegen kapjuk meg az elmenybeszamolot omlesztve 🙂 -masik tema- Macko! Nem szeretnel egy 2011-es moto guzzi norge-ot letesztelni, jo kis videot kesziteni, ahogy szoktad? A honda varadero es norge Vasarlasa kozott vacilalok, de a norge-rol kozel sincs annyira sok teszt, leiras, mint a vara-rol. leginkabb a fogyasztas erdekelne, bp-krakko utvonalon nem szeretnek megallni tankolni, 400 km. Koszi.

Macko -
Egy Stelvio van most látómezőben, Norge tudtommal nincs. De mi mindenre nyitottak vagyunk! 🙂 Márkéktól meg semmilyen életjelet nem kaptam, úgyhogy annyira nem vagyok nyugodt. A Robur csapat elérte a verseny útvonalat, de nem látták őket tegnap reggel óta…

Macko -
Rossz híreket találtam, Janót éjjel 3-kor, 12 óra veszteglés után mentették ki a Draa folyó árterében a sárból. Hogy Márkék vele voltak-e, azt nem tudjuk. 🙁

Motoros nászút Bamakóba: homok és sár fogságában – Onroad.hu -
[…] Az előző részt – amelyikben sár még nem volt, csak hó – itt találjátok meg. […]

Előző bejegyzés

Egy szürrealisztikus hajóút, majd belecsapunk Afrikába

2015. január 21., szerda
Bamako "live"

Következő bejegyzés

Motoros nászút Bamakóba: homok és sár fogságában

2015. január 24., szombat
Bamako "live"

Ezeket olvastad már?

Tények a salgótarjáni eléfordulásos balesettel kapcsolatban

2019. október 16., szerda

A sokak által bulvármédia kategóriába sorolt TV2-s műsor, a Tények stábja megkeresett a salgótarjáni motoros baleset apropóján.

Elolvasom »
Baleset

Érdemes interneten külföldről motoros cuccokat vásárolni?

2019. október 15., kedd

Általános nézet a magyar motorosok között, hogy próbáld fel a cuccot egy hazai üzletben, majd vedd meg interneten, mert úgy olcsóbb. Nézzük hát!

Elolvasom »
Vásároljunk!

Retro trónkövetelő múlt nélkül: Brixton Glanville 250 X teszt

2019. október 14., hétfő

A Brixton brit nevű, de teljesen más gyökerekkel rendelkező cég. Célja retro stílusú motorok előállítása. Bemutatjuk Glanville nevű modelljüket.

Elolvasom »
Új motor teszt

Igazából szerelem: Honda CB650R Neo Sports Café

2019. október 09., szerda

Amikor az embernek lehetősége van sok motort kipróbálni, akkor csomószor felmerül benne, hogy "kéne". Az új CB650R-re viszont azt mondom: KELL!!!

Elolvasom »
Instant get

Hirdetés