Motoros nászút Bamakóba: Atlasz hóval és csodákkal

Bamako "live"
2015. január 22., csütörtök - markaszerviz

A második afrikai napon az Atlasz hegység hágóján vezetett az útvonal. Ott azonban elakadt a mezőny, így kerülnünk kellett. Ez mesésen sikerült!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Macko -
Ahogy olvasom a Bamako FB oldalán, lassan véget ér a jó világ – a következő napokban nem várható, hogy a mezőny internetileg túlzottan lefedett tájakon mozog majd.

wazabby17 -
Remeljuk a legjobbbakat! Max. a vegen kapjuk meg az elmenybeszamolot omlesztve 🙂 -masik tema- Macko! Nem szeretnel egy 2011-es moto guzzi norge-ot letesztelni, jo kis videot kesziteni, ahogy szoktad? A honda varadero es norge Vasarlasa kozott vacilalok, de a norge-rol kozel sincs annyira sok teszt, leiras, mint a vara-rol. leginkabb a fogyasztas erdekelne, bp-krakko utvonalon nem szeretnek megallni tankolni, 400 km. Koszi.

Macko -
Egy Stelvio van most látómezőben, Norge tudtommal nincs. De mi mindenre nyitottak vagyunk! 🙂 Márkéktól meg semmilyen életjelet nem kaptam, úgyhogy annyira nem vagyok nyugodt. A Robur csapat elérte a verseny útvonalat, de nem látták őket tegnap reggel óta…

Macko -
Rossz híreket találtam, Janót éjjel 3-kor, 12 óra veszteglés után mentették ki a Draa folyó árterében a sárból. Hogy Márkék vele voltak-e, azt nem tudjuk. 🙁

Motoros nászút Bamakóba: homok és sár fogságában – Onroad.hu -
[…] Az előző részt – amelyikben sár még nem volt, csak hó – itt találjátok meg. […]

Előző bejegyzés

Egy szürrealisztikus hajóút, majd belecsapunk Afrikába

2015. január 21., szerda
Bamako "live"

Következő bejegyzés

Motoros nászút Bamakóba: homok és sár fogságában

2015. január 24., szombat
Bamako "live"

Ezeket olvastad már?

Motorozási technikák, 31. rész: Ideális kanyarív újratöltve

2020. szeptember 11., péntek

Sorozatunk 30. részében az ideális jobbos kanyarív tekintetében nem voltunk kellően körültekintőek. Így most pótoljuk az akkori hiányosságot.

Elolvasom »
Motorozási technikák

Van új a nap alatt: állítható bélések a Nolan bukósisakokban

2020. szeptember 09., szerda

A fejformádhoz, vagy éppen a motorod stílusához igazítható bukósisak-bélés? Csak addig tűnik hülyeségnek, amíg meg nem ismered a Nolan újítását.

Elolvasom »
Technika

Egy remek motoros program: jön a motoRun MINI túraverseny

2020. szeptember 02., szerda

Belföldön lesz, és a közúti száguldozáson kívül minden benne van, amitől a motorozás izgalmas. Ha szeptember, akkor motoRun MINI!

Elolvasom »
Programajánló

Téltől a nyárig: Rebelhorn Patrol motoros ruha tartósteszt

2020. augusztus 28., péntek

A Rebelhorn márka hazánkban ma még nem túl ismert. Túrázóknak szánt csúcsmodelljük, a Patrol motoros ruha pedig igen figyelemre méltó cucc!

Elolvasom »
Tartósteszt