Motoros nászút Bamakóba: Atlasz hóval és csodákkal

Bamako "live"
2015. január 22., csütörtök - markaszerviz

A második afrikai napon az Atlasz hegység hágóján vezetett az útvonal. Ott azonban elakadt a mezőny, így kerülnünk kellett. Ez mesésen sikerült!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Macko -
Ahogy olvasom a Bamako FB oldalán, lassan véget ér a jó világ – a következő napokban nem várható, hogy a mezőny internetileg túlzottan lefedett tájakon mozog majd.

wazabby17 -
Remeljuk a legjobbbakat! Max. a vegen kapjuk meg az elmenybeszamolot omlesztve 🙂 -masik tema- Macko! Nem szeretnel egy 2011-es moto guzzi norge-ot letesztelni, jo kis videot kesziteni, ahogy szoktad? A honda varadero es norge Vasarlasa kozott vacilalok, de a norge-rol kozel sincs annyira sok teszt, leiras, mint a vara-rol. leginkabb a fogyasztas erdekelne, bp-krakko utvonalon nem szeretnek megallni tankolni, 400 km. Koszi.

Macko -
Egy Stelvio van most látómezőben, Norge tudtommal nincs. De mi mindenre nyitottak vagyunk! 🙂 Márkéktól meg semmilyen életjelet nem kaptam, úgyhogy annyira nem vagyok nyugodt. A Robur csapat elérte a verseny útvonalat, de nem látták őket tegnap reggel óta…

Macko -
Rossz híreket találtam, Janót éjjel 3-kor, 12 óra veszteglés után mentették ki a Draa folyó árterében a sárból. Hogy Márkék vele voltak-e, azt nem tudjuk. 🙁

Motoros nászút Bamakóba: homok és sár fogságában – Onroad.hu -
[…] Az előző részt – amelyikben sár még nem volt, csak hó – itt találjátok meg. […]

Előző bejegyzés

Egy szürrealisztikus hajóút, majd belecsapunk Afrikába

2015. január 21., szerda
Bamako "live"

Következő bejegyzés

Motoros nászút Bamakóba: homok és sár fogságában

2015. január 24., szombat
Bamako "live"

Ezeket olvastad már?

Egy praktikus kanapé: Honda Forza 300 (2019) teszt

2019. december 07., szombat

Az NSS300, vagyis a nagyobbik Honda Forza a városi és akár túrázásra is használható robogók egyik legjobb ötvözete. Hibája alig akad.

Elolvasom »
Új motor teszt

Szellőzni és állni a vizet: Hevik Ikaro dzseki bemutató

2019. november 29., péntek

Vannak, akik a nyitható szellőzős kabátokban már nem bírják nyáron. Nekik lehet kitűnő választás a Hevik Ikaro, amely szellős és vízálló is.

Elolvasom »
Bemutató és menetpróba

Félig megfent penge: Suzuki Katana (2019) teszt

2019. november 24., vasárnap

Nagy várakozás után tért vissza a piacra a Suzuki legendás típusa, a Katana. A motor azonban nem minden szempontból ad okot a hurrázásra.

Elolvasom »
Új motor teszt

Motorozási technikák, 22. rész: Az ív módosítása kanyarban

2019. november 18., hétfő

Előfordul, hogy a tervezett ív során valamilyen akadály bukkan fel előttünk a kanyarban. Ilyenkor azonnal irányt kell módosítanunk. De hogyan?

Elolvasom »
Motorozási technikák