BMW-s nehézlovasság az őserdőben

Videó
2014. február 25., kedd - FeR1

Láttatok már az erdőben bálnákat? Ha még nem, akkor jól figyeljetek! Néhány elszánt fickó megmutatja, hogy van élet az aszfalt után BMW-kkel is!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Helmets on -
Jó lehetett! Egy felnit is sikerült kihajlítani:) (egy kis sztereotípia: minden Boxer BMW-s őszhajú öreg (német) fazon..talpig szürke túracuccban…:) Az elején szépen haladnak, de aztán az történt ami szokott: elakadnak valami meredek köves izén…ami kisebb géppel is csak szenvedés. Tanulság (számomra legalábbis ez maradt): murvás, ösvényes poroszkálás….ennél kell maradni.

Macko -
Helmets: hasonló helyeken szenvedtem én is sokat a sajátommal. A hajam még csak őszül, német végképp nem vagyok, szürke ruhám pedig sose volt. 🙂 Amúgy ezek a motorok valóban nem ide valók. Legfeljebb végszükség esetén elszenvedi magát vele az ember – ha végképp nincs más lehetőség.

Csecsebogyó -
Ha jól láttam, KlIM szerkó volt! Pont mostanában sasoltam meg az oldalukat. Igen jó! Persze prémium kat! BMW-hez csak, csak ! De Burgonyához kicsit sok . 🙂

Helmets on -
Macko Azért írtam hogy sztereotípia:) De általában nem is huszonéves brazilok boxereznek a világkörül:)

KTM-mel az erszényesek földjén -
[…] múlt héten írtunk egy videóról, ahol ehhez a terephez képest semmiségnek tűnő akadályokon próbáltak átvergődni hatalmas […]

Előző bejegyzés

A Royal Enfieldtől jön a jövő csúcstechnikája?

2014. február 24., hétfő
Jövő

Következő bejegyzés

Tudsz ennél mélyebbet dönteni kanyarban?

2014. február 25., kedd
Napikép

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt