A vadon Ura(l)

Videó
2013. április 08., hétfő - FeR1

Ez a rövid reklám jó példája annak, hogyan lehet életérzéssel eladni egy terméket, ami ráadásul nem is a mai technika csúcsa. Nem, ez egy nem Harley Davidson!

Hirdetés


Cimkék: , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Jani55 -

FeR1: Gondolom, legalább kipróbáltad már ezt a gépezetet!

Nekem nagy kedvencem és jelzem: ezidáig semmi gond nem volt, hibátlan! (két esetet leszámítva, mikoris kifogyott a benzin)

Atombiztos, nincs ami elromoljon…


Jani55 -

Kedvcsinálónak: érezze és élvezze mindenki az URAL-filinget!

http://www.youtube.com/watch?v=ZkeMzPSOZq8&NR=1&feature=endscreen


FeR1 -

 Jani55! 

Nem tudom, hogy elolvastad-e hírt figyelmesen, de semmi rosszat nem mondtam a motorról. Éppen, hogy az ellenkezőjét, hogy itthon lenézik és leszólják, pedig jó kis gépezet. Sajnos nem volt még szerencsém kipróbálni, de ha lenne rá lehetőségem, szívesen mennék egy ilyen fogattal, minden bizonnyal nagy élmény.

Talán az elején történhetett a félreértés. Azt írtam, hogy nagyon szerethető és szerelhető. Tehát könnyű megszerelni, ha bármi lenne vele, mert egyszerű technika, éppen ezért nagy sikere is van az USA-ban, a régi, öreg motorosok pillanatok alatt, játszva elhárítják az esetleges hibát, ami azért valljuk be, elő szokott fordulni, a tengerentúli tulajdonosok szerint.

Nagyszerű, hogy a tiéden még nem romlott el semmi, örülhetsz is neki. Viszont, ha el is romlik, bizonyára könnyen megjavíthatod akár saját magad is. Ellenben egy mai hi-tech csodamasinával, aminél még sokszor a szakszerviz is csak a fejét vakarja..

Különben meg nekem nagyon tetszik ez a motor, remélem nincs harag! 🙂


Macko -

Mi a helyzet a hátsó gumiddal? Van már?

Mert nagyon tető alá hoznánk már azt a megbeszélt tesztet, ha Neked alkalmas! 🙂


Jani55 -

Macko: kölcsön kerekekkel vizsgáztam, mivel csak szeptemberben érkezik meg Linzbe az eredeti orosz gumiszállítmány. Onnan a 3. napon meghozza a gls. (2db 4.00X19 fontos lenne…) Utána megbeszéljük.  


Előző bejegyzés

Megesik, hogy elesik

2013. április 05., péntek
Videó

Következő bejegyzés

Unod a varrógépet? Adj neki hangot!

2013. április 09., kedd
Kiegészítő

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt