Több, mint aminek látszik

Teszt: BMW C600Sport
2012. október 11., csütörtök - eko

Mindig is tetszettek a robogók. Pedig állítólag azok nem is igazi motorok. Legalábbis sokak szemében félúton vannak a rokkantaknak való triciklik és a csopperek között.

Hirdetés


Cimkék: , , ,


Hozzászólások (4 hozzászólás)

verpe -

Nem akarok beleugatni, de ha már csináltok videót, akkor nem lehetne inkább beszédes bemutató videót csinálni a tesztmotorral?


NP -

“beszédes bemutató videót csinálni a tesztmotorral?”

NEM


eko -

Inkább meg se szólaljunk? 

:)🙂

Macko -

Azért döntöttünk ezek mellett a rövidebb kis videók mellett, mert mi újságot írunk. Ez annyit tesz, hogy a tapasztalatainkat leírjuk a cikkben. Ha beszélős videót készítenénk, abban csak ugyanazt tudnánk elmondani, ami amúgy ott van leírva is. Tehát vagy az egyiknek, vagy a másiknak van értelme. Mivel pedig a mai társadalom egyre kevesebbet olvas, szeretnénk ha inkább olvasnátok, mint hogy csak megnézzetek egy 5-8 perces videót. Tudom, hogy ezzel nem váltjuk meg a világot, de a magunk részéről ennyit tudunk tenni ez ügyben… 🙂

(Azt hozzá kell tenni, hogy ezeket a kis videókat azért még szeretnénk fejleszteni – ehhez több eszköz fejlesztés alatt áll.)


Előző bejegyzés

Dízelmotor házilag: Ágyúval lőttek a pénztárcámra!

2012. október 08., hétfő
Motorépítés

Következő bejegyzés

Személyes élménybeszámoló a BMW GS Trophyról

2012. október 15., hétfő
BMW GS Trophy 2012

Ezeket olvastad már?

Összevont osztályok: Honda NC750X DCT (2021) teszt

2021. október 18., hétfő

Az egykor talán szebb napokat látott NC család 2021-re egy tagúra olvadt. Az NC750X egyesítené valamennyi korábbi előnyeit.

Elolvasom »
Új motor teszt

Kánikulától az őszig: jól szellőző és variálható W-TEC ruhák

2021. október 04., hétfő

Videónkat még a rekkenő hőségben rögzítettük - de ezek a W-TEC ruhák most, kora ősszel is remekül hordhatók robogón vagy motoron.

Elolvasom »
Kiegésztő teszt

Hat éves a Motorosbiztosítás, vagyis a Protektor

2021. augusztus 18., szerda

Az immáron hat éves motorosbiztosítás, a Protektor múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélgettünk. Rendhagyó módon, motorpróbálgatás közben.

Elolvasom »
Interjú

Európaiasodott villanyász: Niu MQi GT teszt

2021. augusztus 10., kedd

A Niu A1-es jogsival vezethető elektromos robogója megmutatja, milyen sokat fejlődött a márka két év alatt. Az MQi GT igazi felnőtt cucc lett!

Elolvasom »
Új motor teszt