Olasz meló

Túra
2010. szeptember 15., szerda - Zsore

Évek óta dédelgettem ezt a túratervet a fejemben. Hosszú téli estéken át tervezgettem vörös szemekkel bandzsítva a monitorra, miközben a mediterrán tájak mézédes, gyantával telített illata és az Alpok jeges, hótiszta lehelete simogatott és borzongatott egyszerre kis karosszékemben kuporogva.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Moto-Cat -

Erre csak annyit tudok mondani, hogy: “Hűűű!”

Várom a folytatást!


Reiter Zsolt -

A második rész már a “nyomdában”. Az egy kicsit sűrűbb lesz…


norberto -

Először is szuper a videó. 🙂 Másodszor, szép kis tájakat bejártatok. Harmadszor pedig kérdéseim lennének a Dubrovnik-Bari kompal kapcsolatban. Mennyibe jöttek ki a jegyek egy irányba motorokkal? Vissza felé is kompoztatok? Jegyeket előre foglaltátok, vagy helyszinen? Kabint mennyire szükséges foglalni (mert nem szeretnék )? Láttam Ti is fedélzeten húztátok meg magatok. Kompok mikor indulnak? Azt hiszem még csomó kérdésem lenne, de egyelőre ennyi. Köszönöm előre is a segitséget. 🙂


Reiter Zsolt -

Szia!

A komppal kapcsolatos díjakat itt találod 2011-re vonatkozóan:

http://www.jadrolinija.hr/pdfs/EUR%20-%20engl.Hrvatska%20-%20Italija%202011.pdf

Kabin szerintem nem kell, a fedélzeten is jól el lehet lenni. Jegyeket mindenképpen előre foglalj, mert nagyon nem biztos, hogy a helyszínen sikerül szert tenni rá. Általában elővételben elfogy minden jegy a főzezonban és környékén. Mi egy magyar utazási irodánál foglaltattunk és vettük át őket egy irodában (sajnos már nem emlékszem a nevükre, de a Jókai utcában vannak majdnem a Podmaniczky – Jókai sarkon, kb. Jókai 30. magasságában), de sok iroda foglalkozik ezzel. Remélem tudtam segíteni, üdv!


norberto -

Köszönöm szépen. :) Nem reméltem hogy ilyen gyorsan választ kaphatok, mivel láttam utolsó bejegyzés dátumát, de magamban mondtam, egy próbát megér. Akkor mégis csak jó irányban tapogatoztam, erre már én is szinte ráfutottam, de mivel előre megvenni nem lehet a jegyet, lehet hogy “még nem lehet”, ezért nem értettem a dolgot. Viszont nekem oda visszakellene jegyet váltanom, mert Hétfő este mennék át Bariba, és Szerda este már jönnék is vissza Dubrovnikba, mindezt augusztusban. Remélem mennek sürün a kompok, napi rendszerességel.

És még egy kérdés: motorra megveszem a jegyet, 1,70 m felett van, akkor 31 EUR, majd megveszem a legolcsóbb Deck személyi jegyet, ami 48 EUR, és már szálhatok is fel egy irányba a kompra? Odavissza gondolom ennek a duplája, ja, és a különböző adók rá, valami 5-7 EUR országtól függően. Jól logikáztam ki? :) Köszönöm szépen a gyors választ. 🙂 Esetleg, nyugodtan kérdezhetek még? :)


Előző bejegyzés

Társ a hétköznapokra

2010. szeptember 14., kedd
Teszt: Romet Division 249

Következő bejegyzés

Eső? Az ki van zárva! – Vízálló sportruha a Segurától

2010. szeptember 20., hétfő
FOKT Motor

Ezeket olvastad már?

Hat éves a Motorosbiztosítás, vagyis a Protektor

2021. augusztus 18., szerda

Az immáron hat éves motorosbiztosítás, a Protektor múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélgettünk. Rendhagyó módon, motorpróbálgatás közben.

Elolvasom »
Interjú

Európaiasodott villanyász: Niu MQi GT teszt

2021. augusztus 10., kedd

A Niu A1-es jogsival vezethető elektromos robogója megmutatja, milyen sokat fejlődött a márka két év alatt. Az MQi GT igazi felnőtt cucc lett!

Elolvasom »
Új motor teszt

Hőségben motorozni? A Spyke tudja a megoldást!

2021. július 24., szombat

Igazi nagy kánikulában a nyitható szellőzők már nem elegendőek egy motoros ruhán. A Spyke ezért többféle hálós kabátot is kínál. Lássuk őket!

Elolvasom »
Ruházat és menetpróba

Harley-Davidson Pan America 1250 Special teszt

2021. július 14., szerda

Sokak számára sokkoló a külső. De a motiváció is: mit keres a Harley-Davidson a túraendurok között? A Pan America minden kérdésre választ ad.

Elolvasom »
Új motor teszt