Olasz meló

Túra
2010. szeptember 15., szerda - Zsore

Évek óta dédelgettem ezt a túratervet a fejemben. Hosszú téli estéken át tervezgettem vörös szemekkel bandzsítva a monitorra, miközben a mediterrán tájak mézédes, gyantával telített illata és az Alpok jeges, hótiszta lehelete simogatott és borzongatott egyszerre kis karosszékemben kuporogva.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Moto-Cat -

Erre csak annyit tudok mondani, hogy: “Hűűű!”

Várom a folytatást!


Reiter Zsolt -

A második rész már a “nyomdában”. Az egy kicsit sűrűbb lesz…


norberto -

Először is szuper a videó. 🙂 Másodszor, szép kis tájakat bejártatok. Harmadszor pedig kérdéseim lennének a Dubrovnik-Bari kompal kapcsolatban. Mennyibe jöttek ki a jegyek egy irányba motorokkal? Vissza felé is kompoztatok? Jegyeket előre foglaltátok, vagy helyszinen? Kabint mennyire szükséges foglalni (mert nem szeretnék )? Láttam Ti is fedélzeten húztátok meg magatok. Kompok mikor indulnak? Azt hiszem még csomó kérdésem lenne, de egyelőre ennyi. Köszönöm előre is a segitséget. 🙂


Reiter Zsolt -

Szia!

A komppal kapcsolatos díjakat itt találod 2011-re vonatkozóan:

http://www.jadrolinija.hr/pdfs/EUR%20-%20engl.Hrvatska%20-%20Italija%202011.pdf

Kabin szerintem nem kell, a fedélzeten is jól el lehet lenni. Jegyeket mindenképpen előre foglalj, mert nagyon nem biztos, hogy a helyszínen sikerül szert tenni rá. Általában elővételben elfogy minden jegy a főzezonban és környékén. Mi egy magyar utazási irodánál foglaltattunk és vettük át őket egy irodában (sajnos már nem emlékszem a nevükre, de a Jókai utcában vannak majdnem a Podmaniczky – Jókai sarkon, kb. Jókai 30. magasságában), de sok iroda foglalkozik ezzel. Remélem tudtam segíteni, üdv!


norberto -

Köszönöm szépen. :) Nem reméltem hogy ilyen gyorsan választ kaphatok, mivel láttam utolsó bejegyzés dátumát, de magamban mondtam, egy próbát megér. Akkor mégis csak jó irányban tapogatoztam, erre már én is szinte ráfutottam, de mivel előre megvenni nem lehet a jegyet, lehet hogy “még nem lehet”, ezért nem értettem a dolgot. Viszont nekem oda visszakellene jegyet váltanom, mert Hétfő este mennék át Bariba, és Szerda este már jönnék is vissza Dubrovnikba, mindezt augusztusban. Remélem mennek sürün a kompok, napi rendszerességel.

És még egy kérdés: motorra megveszem a jegyet, 1,70 m felett van, akkor 31 EUR, majd megveszem a legolcsóbb Deck személyi jegyet, ami 48 EUR, és már szálhatok is fel egy irányba a kompra? Odavissza gondolom ennek a duplája, ja, és a különböző adók rá, valami 5-7 EUR országtól függően. Jól logikáztam ki? :) Köszönöm szépen a gyors választ. 🙂 Esetleg, nyugodtan kérdezhetek még? :)


Előző bejegyzés

Társ a hétköznapokra

2010. szeptember 14., kedd
Teszt: Romet Division 249

Következő bejegyzés

Eső? Az ki van zárva! – Vízálló sportruha a Segurától

2010. szeptember 20., hétfő
FOKT Motor

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt