Nagyon finomra hangolva

Teszt: BMW R1200RT '2010
2010. április 30., péntek - Macko

Akinek tetszenek a nagy túramotorok, és nem idegenkedik a boxer-elrendezés jellegzetességeitől, általában előbb-utóbb egy RT nyergében köt ki. A nagy túrázó modellfrissítése a gép minden porcikáját érintette.

Hirdetés


Cimkék: , , , , ,


Hozzászólások (7 hozzászólás)

vadasz -

Aztafene :D        Irigykedve olvasom az ilyeneket. Az ilyen tesztnek van igazán értelme. Az összes információ kvázi-szubjektív, mégis sokkal többet mond, mint bármiylen marketing anyag.

 

Most már az sem zavart hogy BMW-ről szól :D :D :D 


benzinveru.blog.hu -

Nem tudom tudnék e valamit kezdeni ezzel a madárral, lehet sok lenne nekem a súlya. De azért nagyon el tudnám képzelni, hogy ilyennel járjam be Európát. Sokkal inkább mint egy GoldWing pl, bár nem ugyanaz a közönsége a két motornak.


vadasz -

Ezt a goldwinghez hasonlítani??? 

 

 

 

 

 

ha az LT-t hasonlítanád, akkor még érteném…..


bigcet -

Szóval öcsém örülök neki, hogy örülsz de ezzel az örömmel nagyon egyedül vagy. Ilyen géppel európát bejárni, tudod a postás haverommal, meg a futár ismerőseimmel együtt boxerről max egy URAL-ban álmodozhatunk. Kéne néha egy kis életszagú tesztecske, mondjuk hétköznapibb gépekről is.


vadasz -

Bigcet:   Sokaknak a mai napig nem esett le érthető okokból, de megtörtént a rendszerváltás. 1990 előtt és környékén a családom kimondottan gazdagnak számított egy nyugati jövedelemmel. Azóta a helyzet nagyon megváltozott. Rengeteg ember lett rohadt tehetős, rengeteg ember látszik rohadt tehetősnek, és még sokkal több ember úgy csinál, mint ha egálban lenne havi szinten mikozben adósságokat halmoz fel. Sokan vannak természetesen akik egyszerűen belátták, hogy sokat kell tenni azért is hogy jusson kenyérre.

 

Miért is írom mindezt? Hát azért, mert ez a motor igen életszerű, se ára se kategóriája nem kiemelkedő ebben a formában. Sajnálatos, hogy nem az átlag gépjármú nálaunk, de megnyugtathatlak, tőlunk nyugatabbra sem. Hozzáteszem a gépjárműpark mondju Fro-ban jelentősen régebbi mint itthon, de Németországban is jelentősen több (arányaiban) régebbi motor rohangászik.

 

Nagyon életszerű ez a teszt! 

 

 

 

Ennek ellenére ezennel kérvényezem, hogy amint egy 2010-es 1250 FA teszt lesz, úgy használt-ellenlábasnak szeretném felajánlani magamat és a motoromat! 😛


galoscsabus -

Mindeféle rosszindulat nélkül csatlakoznék Vadász véleményéhez.

Attól, hogy nekem nem “fussa” éppen egy RT-re, attól még szívesen olvasok róla.

A lőtéri kutya sem kiváncsi egy tucatmotor, pl. egy GS-500-as, de akár egy 600-as GSX-R tesztre. SV-k-ről, DL-ekről, Hornetekről már nem is szólva.

De ebbe a sorba bőven belefér az én Varám és Vadász Banditja is.

Vannak nekünk, használjuk őket, szolgálnak minket, szeretjük őket de ennyi. Sem többek, sem kevesebbek ennél.

Azért, mert (sajnos) országunk gazdasági állapota miatt nagyon sokan kénytelenek mások levetett vackaiból akár sokadik gazdaként kihozni a maximumot, még ne ezekről szóljon a motoros sajtó.

Persze kellenek a használtmotor tesztek is, meg is kapjuk őket rendesen mindenféle fórumon.

Csak így tovább, ide nekünk minden újdonságot.

Ki tudja, egyszer…….talán……..

 


v_holiday -

Egy 1150RT boldog taulajdonosaként írom, hogy a szerző negyon jól fogta meg ennek a motornak a lényegét. Függetlenül attól, hogy mennyi van belőle az utakon, s kinek telik, vagy nem telik rá.
Attól még ugyanis az RT a múltban, a jelenben és a jövőben is a végeláthatatlan országutak egyik királya volt és lesz!


Előző bejegyzés

Motoros rendezvény Kaposváron

2010. április 28., szerda
ENNYI

Következő bejegyzés

24 óra hetedszer

2010. május 03., hétfő
Túraverseny

Ezeket olvastad már?

MOTRON X-Nord 125 Touring teszt: Egy miniatűr kalandmotor

2021. november 16., kedd

Egy régi-új márka tűnt fel a színen: a MOTRON. Egyik induló típusuk, az X-Nord 125 Touring pedig kimondottan érdekes kis masina!

Elolvasom »
Új motor teszt

HD Pan America – BMW R 1250 GS – KTM 1290 SAS teszt

2021. november 07., vasárnap

A nagy túraenduro kategória királyai együtt vizsgáztak, hogy kiderüljön: mit tud a Pan America a boxer GS és a KTM SAS ellenében.

Elolvasom »
Összehasonlító teszt

BMW R 1250 GS (2021) teszt: A király megingathatatlan

2021. október 31., vasárnap

Negyven éve világelső. És lőjjük le a poént a legelején: az is fog maradni. A BMW R 1250 GS megint jobb lett, mint valaha.

Elolvasom »
Új motor teszt

A bors osztrákul is kicsi, de erős: KTM 390 Adventure teszt

2021. október 25., hétfő

Ne legyints: egy A2-es jogsival vezethető motor is lehet teljes értékű túragép. A KTM 390 Adventure kitűnő példa erre!

Elolvasom »
Új motor teszt