Kémfotókon a Super Tenere

2010
2009. december 10., csütörtök - rnie

Ahogy azt mostanában megszokhattuk, ha egy újdonság bemutatójához közeledünk, folyamatosan jelennek meg róla az információk a világsajtóban. Most a Yamaha Super Teneréről "szivárogtak ki" kémfotók és egy gyári bemutató videó.

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Moto-Cat -

A videón, úgy két perc magasságában, a homokba ágyazva, na, ha az a végleges verzió, akkor nagggyon guszta motor lesz ez. De nem akarom elkiabálni. Csak sajnos, ezek nem nekem valók. Kicsi vagyok, nem ér le a lábam róluk.


BananaJoe -

Nem hiszem hogy ez a végleges változat ami a képen van. Ez a mostani 660-as fejidomja, az előző hírekben meg projektoros lámpák vannak.

Úgy látom Yamaháéknak nagyon megtettszett ez a 270fokos ékelés, ez már 3. ilyen modelljük lesz.


TeeJay -

1:53 – 2:00: ugyanaz a “szobor” látható, mint ami a Tokyo Motorshow-n kinn volt: http://onroad.hu/hir/hir-igaz-jon-super-tenere.html

Ezek a képek viszont az én ízlésemnek túlságosan matchbox jellegűek…

 


vS -

szerintem ezek max. koncepciók és inkább a marketinghez van közük, mint a végleges verzióhoz. kíváncsi vagyok mit mutatnak majd a hangvillások és, hogy ezek a csepegtetett információk mennyiben állnak közel a majdani végeredményhez..


vadasz -

Sajnálatos ez a magatartás…

 

 

…ha egy motorgyártó cég lenne, és tömegesen várnák KP-vel a szütyűben sorban állva a kereskedés előtt hónapokkal a megjelenés előtt a modellt, akko rmiattam csinálják ezt a marketinget..

de így hogy a honda a yamaha és gyakorlatilag majd mindenk icsepegtet…    ….vicc 🙁

 

Egy igazán komoly és jó motor jól megvan iylesmi nélkül is, mert a célközönsége nem a 18-25 kezdő városi vagány…   …mert oda télleg reklámozzanak Gladiust, CBF-et meg mittudoménmit…     ….cafe racereket….      …de a VFR-t is a maga közönsége reklám nélkül is azonnal nézte volna amint megjelenik (még ha csak anyni szerepelt volna cikként, hogy “megjelent…nézzétek meg”  ).

 

Ezek úgy viselkednek mint a kiszáradó tócsában ragadt ebihal…   …kepesztetnek

 

 

ez viszont rangon alulivá teszi az egészet.


Előző bejegyzés

Tulajdonos lett a VW a Suzukiban!

2009. december 10., csütörtök
2010

Következő bejegyzés

Mégsem zárt be a Morini?!

2009. december 10., csütörtök
Üzlet

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt