Mégsem zárt be a Morini?!

Üzlet
2009. december 10., csütörtök - TeeJay

Mi is beszámoltunk arról a hírről, ami néhány napja bejárta a nemzetközi sajtót a Moto Morini bezárásával kapcsolatban. A cég cáfolja a hírt.

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Moto-Cat -

Kacsa volt tán? Vagy gyártsunk összeesküvés elméleteket azzal kapcsolatban, miért volt érdeke elhitetni a Moto Morini-nek, hogy bezárnak? 😀 Ne vegyetek komolyan. Vagy mégis?


vadasz -

Egy ideje szóba hoztam…        …télleg nem lenne érdemes kivárni az ilyenekkel, és akkor egy kis saját gondolatot hozzátéve leközölni egyben?

 

Annyira nem nagy dolog maradt ovlna ki, ha 2 napja itt ne olvassuk a kacsát, hanem egyben az titt, hogy “lám minden portál leközölte, de….”

 

 

Bár értettem akkor a válaszban szereplő álláspontot, ennek ellenére tobávvra is úgy gondolom, hogy az Onroad más mint a többi, és mint ilyen….    …legyen is más 😀

 

 


dani -

 

Várni?… A hír csak addig hír, amíg friss. Ha minden hír esetleges cáfolatára várnánk egy hetet, hogy az aztán tuti legyen, lehúzhatnánk a rolót, hiszen aktualitásunk a nullához közelítene.

Azt hiszem összességében napi átlag 3 frissülésével az Onroad a leggyakrabban frissülő motoros hírsite itthon, nem hiszem, hogy célszerű lenne digest üzemmódra átállnunk.

A Talmácsit kirúgta a csapata hírnek több, mint 43 ezer olvasója volt… Öt nap múlva hány ember lett volna kíváncsi, amikor az egész ügy már lecsengett és már mindenki tudott róla?

 


vadasz -

Hmm   …   olvasottság, az mindegy hogy mit csak kattintsanak…

 

 

…de nem értek hozzá…   …és szerencsére nincs is beleszóllásom, és sok másba sem, amit máshogy csinálnék, mert az  akkor bedőlne valszeg 🙂

 

 

Továbbra is ide járok elsősorban és legszivesebben, minden alkalommal az összes bannerre kattintok egyet-egyet, de azért ez az aktualítás és hasonló témák és az olvasottság közötti összefüggés közel sem annyira lineáris mint feltételezhető lenne… …aztán lehet ti már tudjátok.

 

Nálam ez a mennyiség/minőség kérdés az egész életem minden pontján kényes téma…      …persze, ha MCN-t kíván a polgár, akkor miért ne kapjon MCN-t  //meg Joshibharatot meg mónika sót… széfet is, de azt elvették szegényektől // 😀


dani -

“Továbbra is ide járok elsősorban és legszivesebben”

Isten tartsa meg jószokásod! Mi is szívesen látunk! 

 

 


Előző bejegyzés

Kémfotókon a Super Tenere

2009. december 10., csütörtök
2010

Következő bejegyzés

Taxis sztrájk – a motorok ellen

2009. december 11., péntek
Üzlet

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt