Egy újabb Yamaha Yard Built program, méghozzá ezúttal apja fia mintára

Szépségek
2018. január 07., vasárnap - Zee

Már korábban is beszámoltunk a Yamaha által meghirdetett motor építő programról, ami most egy páros dobással jelentkezik.

Hirdetés

Családban marad

A második gép a már jól ismert XSR700, ami a ‘Fast Son’ (Gyors Fiú) nevet kapta, és az átalakítás után már erősen hajaz a jó öreg XS650-re. Hageman igyekezett lelkiismeretes munkát végezni, fel is kereste a Yamaha egyik gyártásért felelős fejesét, Shun Miyazawát. A teljes retro építést azért nem vállalta be az amerikai, próbálta megtartani a modern elemeket.

Sokat nem kellett bántani

Azért elfért egy másik kerek fényszóró, egy átalakított műszerfal, egy lapos ülés, egy kötelező Akrapovic rendszer és persze a ‘Fateréhoz’ passzoló két tónusú festés. Lássuk be, nem is kell több: az alap XSR700 már önmagában egy igen jó motor.

Így megmaradt a használhatóság

Jelenleg mindkét motor utazik az International Motorcycle Show miatt, a Yamaha kiállított gépei közt személyesen is megtekinthetőek. Az már a képekről is szembetűnik, hogy minőségi munkákról van szó – ha esetleg valaki személyesen is jár a kiállítás közelében, érdemes élőben is lecsekkolni a két motort. Addig is, marad a képgaléria!

 

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,

Előző bejegyzés

Dakar Rally 2018, 1. nap: rövid, de igazi sivatagi szakasz

2018. január 07., vasárnap
Dakar 2018

Következő bejegyzés

Dakar Rally 2018, 2. nap: Barreda hatalmas motorozással az élre ugrott

2018. január 08., hétfő
Dakar 2018

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés