Ismét Onroad.hu évadnyitó, szokás szerint január elsején

Meghívó
2018. január 01., hétfő - Macko

Az Onroad.hu hagyományossá vált január elsejei évadnyitó gurulása ezúttal kimerészkedik Budapestről. A cél az Üvetigris és a persze a Budai Kuckó!

Hirdetés

Persze a találkozási hely közzététele nélkül soha nem fog sikerülni a randi, úgyhogy ez se maradjon tovább titok! Mivel nem Budapesten akarunk gurulni, nem is onnan rajtolunk el. Hanem Budaörs határáról. Közigazgatásilag ez még ugyan a fővároshoz tartozik, hiszen itt az 1-es főutat még Budaörsi útnak hívják, és a kút irányítószáma is 1118. A lényeg: a Budaörs tábla előtt száz méterrel úgyis megtalálod a bal oldalon – már ha Budapestről érkezel.

A találkozási pont Budaörs határában az 1-es út melletti Shell kút lesz

A tervezett útvonal pedig: Budaörs, Budakeszi, Páty, Perbál, Tinnye, Piliscsaba, Pilisszentiván, Solymár, majd Budapest. Útközben az Üvegtigris legendássá vált lakókocsija mellett megállunk egy csoportképre (Lali nem hiszem, hogy ott lesz), majd a szűk hetven kilométeres karikát szokásunk szerint a Budai Kuckó klasszikus műintézményében fejezzük be egy meleg tea vagy kávé mellett. Aki megizzadna, ihat hideget is…

A célpontunk, ami soha nem változik

FONTOS: kérlek amennyiben velünk tartsz, részvételi szándékodat jelezd a motoglobe.eu oldalán az eseménynél!

Elsején kezdj az Onroad.hu-val!

Jó, tudom hogy amúgy is ez lett volna az első dolgod, amikor 2018-ban először kinyitod a szemed. De most komoly oka is van a kérésemnek. Ugyanis néhány nap alatt simán kiderülhet, hogy mellényúltak az amúgy atombiztosan dolgozó időjósok, és mégis csak ott lesz a negatív előjel a tíz fok előtt. Ebben az esetben – vagy ha ömlik az eső, vagy bármi hasonló – természetesen változik az útvonal, vagy akár a találkozási hely is módosulhat. Szóval ami biztos: 2018. január 1-én legkésőbb 10 órakor kikerül oldalunkra a végleges találkozási pont, illetve programterv. Vagy ha éppen ömlik a hó, a könnyes lemondás. De bízzunk benne, hogy ez egy felesleges bekezdés: várjuk pozitívan az újév első napját – és közös motorozását!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,

Előző bejegyzés

Még a Hold sem elérhetetlen cél a Suzukinak

2017. december 31., vasárnap
Űr tartalom

Következő bejegyzés

Fantasztikusak az olvasóink: évadnyitó január elsején 78 motorral!

2018. január 01., hétfő
2018 megnyitva

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés