Motoros tanévnyitó a Pető Intézetben sok tanulsággal

Esemény
2015. szeptember 08., kedd - Macko

Az ötödik Pető Intézeti motoroztatás idén kissé túlnőtt önmagán. Nem minden motorosnak jutott gyerek, az eset háttere viszont több mint érdekes.

Cimkék: , , , , ,


Hozzászólások (2 hozzászólás)

Tom Red -
A korábbi évekhez képest most nem kértek regisztrációt. Így utólag nézve ez furcsa is volt, mert a biztosító társaság számára is érdekesek lehettek volna a korábban kért, illetve megadott adatok. Én is egy konduktor kislányt vittem el végül, aki talán először ült nagy motoron. Megkérdezte például, hogy hogyan váltok sebességet. A kis tanítványa örült neki, hogy a közelében látta őt. A hölgyet meglepte, hogy milyen könnyedén, simán tud egy motor haladni az úton. Megjegyezte, hogy tényleg mennyivel szabadabb érzés motorral menni, mint autóval. Nem bántam meg, hogy elmentem az eseményre, mivel az utasom is mondta, hogy a gyerekek napok óta várták a motorosokat. Az én esetemben meg talán valakit sikerült megfertőznöm a motorozás élményével. Jövőre is ott a helyem!

Ogerg -
Jövőre én mindenképpen elmegyek. Sajnos idén nem voltam jelen mert kissé későn jutott el hozzám az infó. Azonban úgy látom jobb is hogy nem mentem mert már így is elég komoly már-már sok is volt a motoros. Javaslom a Gyermekrák alapítvány mintájára amolyan motoros gyereknap szervezését. Az ilyen rendezvényekre szívesen megyek amikor csak tudok. Ott zárt pályán visszük körbe a gyerekeke. Van aki csak leszáll az egyik motorról és ül át egy másikra és már megy is újra a pályán. Persze épeszű tempóval itt is. Ha időben megtalálom az esemény kiírását és van szabad kapacitásom a dologra lehet rám számítani.

Előző bejegyzés

Tartalmas és élménydús túrára hív a MOL Motoros Family

2015. szeptember 07., hétfő
Meghívó

Következő bejegyzés

Októberi Onroad túra: Krisna Völgy és Balaton kerülés

2015. szeptember 13., vasárnap
Meghívó

Ezeket olvastad már?

Rengeteg izgalom: 2017-ben jön az Onroad.hu 48h és az Aegon motoRun!

2017. január 20., péntek

Idén a sok éve hagyományos 48 órás motoros túránk is alaposan megújul, nagy túraversenyünk pedig Aegon motoRun néven vár titeket.

Elolvasom »
Programajánló

Csak a stílusról szól, vagy mást is tud? Yamaha XSR700 teszt

2017. január 17., kedd

A Yamaha modern klasszikusainak sorában az MT-07 alapjain épül fel az XSR700. Vajon csak külsejében tér el a remek csupasztól, vagy másban is?

Elolvasom »
Új motor teszt

Egy súlyos motoros baleset lezárása: igenis létezik hepiend!

2017. január 12., csütörtök

Pont egy éve olvashattatok a súlyos motoros baleset utáni hercehurcáról, ami tönkretette egy ember életét. Azóta a történet hatalmasat fordult! (x)

Elolvasom »
Baleset

Egy igazi sportember bukása: igy adta fel Laller a Dakart

2017. január 06., péntek

Egy ország támogatását élvezve vágott neki Laller a Dakarnak. A harmadik nap elején azonban feladta a versenyt. Most megtudod, miért.

Elolvasom »
Emberi sors

Hirdetés

 
motoglobe.eu - Ahol a végtelen kalandok kezdődnek

Hirdetés