Motoros tanévnyitó a Pető Intézetben sok tanulsággal

Esemény
2015. szeptember 08., kedd - Macko

Az ötödik Pető Intézeti motoroztatás idén kissé túlnőtt önmagán. Nem minden motorosnak jutott gyerek, az eset háttere viszont több mint érdekes.

Cimkék: , , , , ,


Hozzászólások (2 hozzászólás)

Tom Red -
A korábbi évekhez képest most nem kértek regisztrációt. Így utólag nézve ez furcsa is volt, mert a biztosító társaság számára is érdekesek lehettek volna a korábban kért, illetve megadott adatok. Én is egy konduktor kislányt vittem el végül, aki talán először ült nagy motoron. Megkérdezte például, hogy hogyan váltok sebességet. A kis tanítványa örült neki, hogy a közelében látta őt. A hölgyet meglepte, hogy milyen könnyedén, simán tud egy motor haladni az úton. Megjegyezte, hogy tényleg mennyivel szabadabb érzés motorral menni, mint autóval. Nem bántam meg, hogy elmentem az eseményre, mivel az utasom is mondta, hogy a gyerekek napok óta várták a motorosokat. Az én esetemben meg talán valakit sikerült megfertőznöm a motorozás élményével. Jövőre is ott a helyem!

Ogerg -
Jövőre én mindenképpen elmegyek. Sajnos idén nem voltam jelen mert kissé későn jutott el hozzám az infó. Azonban úgy látom jobb is hogy nem mentem mert már így is elég komoly már-már sok is volt a motoros. Javaslom a Gyermekrák alapítvány mintájára amolyan motoros gyereknap szervezését. Az ilyen rendezvényekre szívesen megyek amikor csak tudok. Ott zárt pályán visszük körbe a gyerekeke. Van aki csak leszáll az egyik motorról és ül át egy másikra és már megy is újra a pályán. Persze épeszű tempóval itt is. Ha időben megtalálom az esemény kiírását és van szabad kapacitásom a dologra lehet rám számítani.

Előző bejegyzés

Tartalmas és élménydús túrára hív a MOL Motoros Family

2015. szeptember 07., hétfő
Meghívó

Következő bejegyzés

Októberi Onroad túra: Krisna Völgy és Balaton kerülés

2015. szeptember 13., vasárnap
Meghívó

Ezeket olvastad már?

Az örök etalon: Honda SH300i ABS teszt

2017. február 27., hétfő

Hosszú pályája során az SH300i, a család legnagyobbja mindig is a városi közlekedés egyik legjobb alternatívája volt világszerte. Az is maradt?

Elolvasom »
Új motor teszt

Téged is vár a Budapest Motor Fesztivál!

2017. február 25., szombat

Most hétvégén zajlik a Budapest Motor Fesztivál a Hungexpón. Érdemes kilátogatni és jól bevásárolni a motoros szezonra.

Elolvasom »
Kiállítás

Onroad.hu Live: az első adás kép- és hanganyaga

2017. február 19., vasárnap

Az Onroad.hu Live első adásának témája a motoros vezetéstechnika fontossága volt. Az utólagos letölthetőséget és visszanézhetőséget itt megtalálod.

Elolvasom »
Élő adás

Szemüveggel motorozni is vidám dolog: Motoflywear teszt

2017. február 14., kedd

Végre elkezdődött egy zseniális magyar találmány forgalmazása. A Motoflywear szemüvegek a motorosok látásproblémáit egy csapásra megoldják. (x)

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Hirdetés

 
motoglobe.eu - Ahol a végtelen kalandok kezdődnek

Hirdetés