48 óra a Magyar Tavak Között motoros teljesítménytúra 2013

Teljesítménytúra
2013. április 25., csütörtök - Macko

Immáron ötödször vághatnak neki a szép tájak és a motorozás szerelmesei egy csodálatos kalandnak. Ezúttal a vezérfonal hazánk tavai lesznek.

Hirdetés


Cimkék: , , ,


Hozzászólások (13 hozzászólás)

Sanyecz -

NA végre, már azt hittem ma sem tudok jelentkezni! 🙂

 


Macko -

És mindenki más, aki jelentkezik. Nagyon hálás lennék a visszajelzésért, hogy rendben működik-e minden a regisztrációval.

Köszi előre is! 🙂


Sanyecz -

Sajnos még nem kaptam visszajelzést a regisztrációról

Pedig már tavaly is megtettem, de úgy tűnik el lettem felejtve.

 


Macko -

Nem lettél elfelejtve. 🙂

Csupán arról van szó, hogy nagyon sok kémrobot meg egyéb mocsok regelt be a régi adatbázisba, ezért az nem lett átvéve, viszont a regisztráció most jóváhagyáshoz van kötve. Én még sajna nem tudom jóváhagyni, de megpróbálok ráhatni a dologra.


Macko -

Halad a dolog, jóvá tudom hagyni a regisztrációkat. Meg is tettem mindenkinél, aki jelentkezett. 🙂


Sanyecz -

Átutalásos fizetési mód kiválasztása esetén, kérem, hogy a
megrendelés ellenérték a következő bankszámla-számra szíveskedjen
átutalni:
12345678-12345678-12345678

 Ez tuti nem jó


Macko -

:-(((((

Intézkedem.


alvaro -
Jó, akkor ie-ből (firefoxból miért nem megy még mindig?)… Szóval megvan a regisztráció, tudok elvileg jelentkezni. A kérdésem, hogyan tudnék két jelentkezést leadni egy felhasználóval? Nem igazán sikerült rájönni 😮

Macko -

Ez az Onroad motor már nem fog megjavulni. Viszont ezerrel készül az új – ugyan csúszásban vagyunk vele erősen, de azért remélem hamarosan egy sokkal jobb oldalon olvasgathattok minket. 🙂

48 órás: szerintem egy motort egy ember vezet, így ő nyilván egy részvételre tud regisztrálni. Viszont ha mindenképpen a saját neveden szeretnéd a második motort is bejegyezni, más méretű pólóval sem engedi, hogy újra “rendelj”?


alvaro -
Megpróbálom – nyomtam visszát a kettő között, és még egy “add to cart”-ot, így elvileg kettő van a rendelésben, két (egyforma) pólóval. Remélem, működni fog! Most persze nem tudok átutalásos fizetést választani, csak paypalt (évek óta nem működik nálam valamiért, előtte jó volt), meg “example payment”-et 😮 Eléggé félkésznek tűnik, főleg, ha “Notice: Undefined index: path template_preprocess_entity() függvényben (/home/pter/bikemaraton/modules/entity/entity.module 1020 sor).” és hasonlókat nézzük. Na mindegy, később megpróbálom megint! Lehet, hogy holnap, ha itthon leszek megint.

alvaro -
Illetve megpróbálom az example, hátha amögött rejtezik 😀

Macko -

Sajnos az. :-(((

Mármint félkész. Annyit tudok, hogy a programozó ma este alaposan elmélyed a dologban. Ami persze sovány vigasz, ha már élesben működik a renbdszer. Hiába, a jó öreg Google form és a kézi levelezés. Azzal nem volt semmi gond tavaly. 🙂

Annyit meg tudok ígérni, hogy így vagy úgy, de legkésőbb jövő hét elején rendbe tesszük a dolgot. Senkit nem hagyunk az út szélén! Vagymi… 😉


alvaro -
Végül úgy tűnik, működött a rendelés. Legalábbis vissza tudom nézni a részleteit, ott a két név két tétellel, az összeg is stimmel. Mailben kaptam bankszámlaszámot, ha oda utalok, rendben leszek, gondolom. OTP bankos ez is (vagyis még mindig)? Tavaly tudom, hogy nem stimmelt valami a netes utalással, és személyesen vittem el nekik a végén, mikor erre fény derült.

Előző bejegyzés

Meghalt a király. Éljen a király?

2013. április 22., hétfő
Teszt: BMW R1200GS 2013

Következő bejegyzés

Ezt megcsinálták!

2013. április 26., péntek
Teszt: Triumph Trophy SE

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt