A sport igazi szeretete

hirdetés
2022. november 12., szombat - x x

Nehéz megfogalmazni, mit szeretnek az emberek a sportban. Van, aki azért szeret mozogni, mert élvezi jótékony hatásait, így formában tudja tartani magát. Olyan emberek is vannak, akik azért sportolnak, mert tudják, hogy az egészséges életmód része és elvárják tőlük. Ugyanakkor egy percig sem élvezik, hiszen lehet, hogy nem sikerült a saját sportágjukat megtalálniuk és csak azért edzenek a futócsapatban, mert mindenki más is ott szaladgál. Nehéz kérdés az, hogy vajon mi motiválja valójában az embereket, amikor mozgásra adják a fejüket. Még élsportolók esetében sem egyértelmű a helyzet, mivel bármikor előfordulhat, hogy a család nyomására kerülnek be egy bizonyos miliőbe, ahová talán nem is valóak. A sport igazi szeretetéhez hozzátartozik az, hogy a mozgás ad nekem valamit, amit majdhogynem csak az tud adni. Örömet, életkedvet, egészséget, energiát.

Hirdetés


Cimkék:

Előző bejegyzés

Online marketing eszközök – bevált módszerek a sikerhez

2022. november 10., csütörtök
hirdetés

Következő bejegyzés

Nincsen motorsport a Scuderia Ferrari nélkül

2022. december 12., hétfő
hirdetés

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt