A sport igazi szeretete

hirdetés
2022. november 12., szombat - x x

Nehéz megfogalmazni, mit szeretnek az emberek a sportban. Van, aki azért szeret mozogni, mert élvezi jótékony hatásait, így formában tudja tartani magát. Olyan emberek is vannak, akik azért sportolnak, mert tudják, hogy az egészséges életmód része és elvárják tőlük. Ugyanakkor egy percig sem élvezik, hiszen lehet, hogy nem sikerült a saját sportágjukat megtalálniuk és csak azért edzenek a futócsapatban, mert mindenki más is ott szaladgál. Nehéz kérdés az, hogy vajon mi motiválja valójában az embereket, amikor mozgásra adják a fejüket. Még élsportolók esetében sem egyértelmű a helyzet, mivel bármikor előfordulhat, hogy a család nyomására kerülnek be egy bizonyos miliőbe, ahová talán nem is valóak. A sport igazi szeretetéhez hozzátartozik az, hogy a mozgás ad nekem valamit, amit majdhogynem csak az tud adni. Örömet, életkedvet, egészséget, energiát.

Hirdetés

Ezt olvastad már?

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

Ruházat tartósteszt

Cimkék:

Előző bejegyzés

Online marketing eszközök – bevált módszerek a sikerhez

2022. november 10., csütörtök
hirdetés

Következő bejegyzés

Nincsen motorsport a Scuderia Ferrari nélkül

2022. december 12., hétfő
hirdetés

Ezeket olvastad már?

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt

Jugótúr 2023, avagy a Balkán csemegéi motorral

2023. szeptember 07., csütörtök

Egykoron a Yugotours szervezte a Jugoszláv társasutakat. Mi most magunknak szerveztünk egy motoros túrát a Balkán irányába.

Elolvasom »
Túrabeszámoló

Malaguti Spectre GP 125 teszt: egy jól bevált recept

2023. augusztus 22., kedd

A világ legmotorizáltabb részén rengeteg hasonló moped rohangál - felénk a Malaguti Spectre GP 125 versenytárs nélkül támad.

Elolvasom »
Új motor teszt

Motort veszünk, összerakjuk, rendszámozzuk

2023. augusztus 01., kedd

Motorosként az egyik legjobb dolog új motort venni. Hát még akkor, ha mi bonthatjuk ki a dobozból és mi szereljük össze!

Elolvasom »
Motorvásárlás