A sport igazi szeretete

hirdetés
2022. november 12., szombat - x x

Nehéz megfogalmazni, mit szeretnek az emberek a sportban. Van, aki azért szeret mozogni, mert élvezi jótékony hatásait, így formában tudja tartani magát. Olyan emberek is vannak, akik azért sportolnak, mert tudják, hogy az egészséges életmód része és elvárják tőlük. Ugyanakkor egy percig sem élvezik, hiszen lehet, hogy nem sikerült a saját sportágjukat megtalálniuk és csak azért edzenek a futócsapatban, mert mindenki más is ott szaladgál. Nehéz kérdés az, hogy vajon mi motiválja valójában az embereket, amikor mozgásra adják a fejüket. Még élsportolók esetében sem egyértelmű a helyzet, mivel bármikor előfordulhat, hogy a család nyomására kerülnek be egy bizonyos miliőbe, ahová talán nem is valóak. A sport igazi szeretetéhez hozzátartozik az, hogy a mozgás ad nekem valamit, amit majdhogynem csak az tud adni. Örömet, életkedvet, egészséget, energiát.

Hirdetés

Ezt olvastad már?

Lefotózták az 1200-as Moto Morini X-Cape-et

Túraenduró

Cimkék:

Előző bejegyzés

Online marketing eszközök – bevált módszerek a sikerhez

2022. november 10., csütörtök
hirdetés

Következő bejegyzés

Ezeket olvastad már?

Program a holtszezonra: autóverseny csak motorosoknak!

2022. december 04., vasárnap

A program igazi autóverseny: becsövezett N csoportos Fiestákkal száguldozhatsz az Euroring pályáján. De ennél többről is szó van!

Elolvasom »
Autóverseny motorosoknak

Lassanként fejlődő majmocska: Honda Monkey (2022) teszt

2022. december 01., csütörtök

2018-ban indította útjára a Honda stílusos 125-ös retró motorját. Az idei évre pedig a Monkey kapott némi vérfrissítést is.

Elolvasom »
Új motor teszt

Egy saját, súlyos motoros baleset tanulságai és tapasztalatai

2022. november 05., szombat

Igen, valóban velem történt meg a baleset. Annak minden részlete pontosan a valóságot írja le. És sok tanulnivaló van benne.

Elolvasom »
Baleset

Egy különleges verseny: KTM 990 Adventure a Dinaric Rally-n

2022. október 17., hétfő

A tereprally szakágat a többség a Dakarral kapcsolja össze. Pedig akad számunkra is elérhető verseny ebben a csodás sportágban!

Elolvasom »
Versenybeszámoló