Baleseti napló: így estem el motorral a Mátrában

Napló
2019. szeptember 13., péntek - Medve

Nekünk sem adja ki minden kanyar. Utólag már nem lehet sokat tenni, de megosztom veletek, hogyan estem el motorral a Mátrában.

Hirdetés


Cimkék: , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

Ez volt az 5 legnépszerűbb cikk az Onroadon 2019-ben – Onroad.hu -
[…] Na ennek nem igazán örülök, ugyanis nem szeretem ezt a cikket. Ennek pedig természetesen az az oka, hogy volt okom megcsinálni. Őszintén nem volt könnyű megírni, hogy ezt bizony valószínűleg elbalfaszkodtam, tudva azt, hogy több ezren fogjátok olvasni. A motort azóta ráncba szedtem, a vállam viszont nem a régi. Talán soha nem is lesz. De ha már így történt, akkor legalább volt aki tanult az esetemből. A tesóm idei első nagy projektje egy felvehető gerincprotektor beszerzése lesz, míg egy cimborám rám hivatkozva látta be, hogy mégiscsak érdemes lenne ABS-esre cserélnie a motorját. Ha több humorérzékem lenne, akkor azt mondanám megérte. Apró érdekesség, hogy azóta megbüntettek a nem az útviszonyoknak megfelelő közlekedésért. Egyszer megírom arról is a cikket, de egyelőre annyi indulat van bennem ezzel kapcsolatban, hogy inkább várok vele. A balesetről itt olvashatsz, már amennyire emlékszem belőle. […]

Itt van 4 érv a használt bukósisak vásárlása ellen – Onroad.hu -
[…] nem újonnan vesznek bukósisakot? Mivel a téma aktuálisan engem is érintett – hiszen tavaly őszi balesetem után másik tökhéjat kellett beszereznem -, ezért csináltam a témában egy enyhén szubjektív […]

Van ahol rosszabb: Malajzia halálos kátyúi – Onroad.hu -
[…] országban, hogy az két külön dimenziót jelent. Hanem amiatt a jól bevett gyakorlat miatt is, aminek már jómagam is elszenvedője voltam. Jól ismert sztori, hogy úthiba miatt bekövetkező baleset esetén ma Magyarországon a […]

Előző bejegyzés

Nyolc nap motorozás az Alpok hágói között – harmadik rész

2019. augusztus 31., szombat
Túrabeszámoló

Következő bejegyzés

Kicsinosított erénycsősz: Benelli BN302S teszt

2019. szeptember 15., vasárnap
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt