Baleseti napló: így estem el motorral a Mátrában

Napló
2019. szeptember 13., péntek - Medve

Nekünk sem adja ki minden kanyar. Utólag már nem lehet sokat tenni, de megosztom veletek, hogyan estem el motorral a Mátrában.

Hirdetés


Cimkék: , , ,


Hozzászólások (2 hozzászólás)

Ez volt az 5 legnépszerűbb cikk az Onroadon 2019-ben – Onroad.hu -
[…] Na ennek nem igazán örülök, ugyanis nem szeretem ezt a cikket. Ennek pedig természetesen az az oka, hogy volt okom megcsinálni. Őszintén nem volt könnyű megírni, hogy ezt bizony valószínűleg elbalfaszkodtam, tudva azt, hogy több ezren fogjátok olvasni. A motort azóta ráncba szedtem, a vállam viszont nem a régi. Talán soha nem is lesz. De ha már így történt, akkor legalább volt aki tanult az esetemből. A tesóm idei első nagy projektje egy felvehető gerincprotektor beszerzése lesz, míg egy cimborám rám hivatkozva látta be, hogy mégiscsak érdemes lenne ABS-esre cserélnie a motorját. Ha több humorérzékem lenne, akkor azt mondanám megérte. Apró érdekesség, hogy azóta megbüntettek a nem az útviszonyoknak megfelelő közlekedésért. Egyszer megírom arról is a cikket, de egyelőre annyi indulat van bennem ezzel kapcsolatban, hogy inkább várok vele. A balesetről itt olvashatsz, már amennyire emlékszem belőle. […]

Itt van 4 érv a használt bukósisak vásárlása ellen – Onroad.hu -
[…] nem újonnan vesznek bukósisakot? Mivel a téma aktuálisan engem is érintett – hiszen tavaly őszi balesetem után másik tökhéjat kellett beszereznem -, ezért csináltam a témában egy enyhén szubjektív […]

Előző bejegyzés

Nyolc nap motorozás az Alpok hágói között – harmadik rész

2019. augusztus 31., szombat
Túrabeszámoló

Következő bejegyzés

Kicsinosított erénycsősz: Benelli BN302S teszt

2019. szeptember 15., vasárnap
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

Igazi élmények a motorozás Mekkájában: a Biker’s POIson

2020. december 30., szerda

Hazánktól elérhető távolságban nincs versenytársa Tirolnak és a Dolomitoknak. Kizárólag itt szervezi különleges motoros túráit a Biker's POIson.

Elolvasom »
Túraajánló

Keeway TX 125 Enduro teszt: Milyen is az olcsó hús leve?

2020. december 26., szombat

A mondás szerint olcsó húsnak híg a leve. A Keeway TX 125 Enduro a piacon kapható talán legolcsóbb hasonló motor. Na de vajon mennyire "gagyi"?

Elolvasom »
Új motor teszt

MZ ETZ 250 vendégcikk: soha többet szocimotor

2020. december 10., csütörtök

Ádám egy fiatal motoros, aki beleszeretett a hazai hőskor abszolút motorjába, a 250-es MZ ETZ-be. De az álmok hamar szertefoszlottak.

Elolvasom »
Veterán

Hasznos kis finomhangolás: Benelli TRK 502 X (2020) teszt

2020. december 03., csütörtök

Igazából csak egy ráncfelvarrást eszközölt a Benelli jól sikerült A2-es túraenduro modelljén. A TRK 502 X mégis érezhetően jobb motor lett.

Elolvasom »
Új motor teszt