Baleseti napló: így estem el motorral a Mátrában

Napló
2019. szeptember 13., péntek - Medve

Nekünk sem adja ki minden kanyar. Utólag már nem lehet sokat tenni, de megosztom veletek, hogyan estem el motorral a Mátrában.

Hirdetés

Ezt olvastad már?

Scrambler tanulmánymotort mutatott a BSA

Scrambler

Cimkék: , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

Ez volt az 5 legnépszerűbb cikk az Onroadon 2019-ben – Onroad.hu -
[…] Na ennek nem igazán örülök, ugyanis nem szeretem ezt a cikket. Ennek pedig természetesen az az oka, hogy volt okom megcsinálni. Őszintén nem volt könnyű megírni, hogy ezt bizony valószínűleg elbalfaszkodtam, tudva azt, hogy több ezren fogjátok olvasni. A motort azóta ráncba szedtem, a vállam viszont nem a régi. Talán soha nem is lesz. De ha már így történt, akkor legalább volt aki tanult az esetemből. A tesóm idei első nagy projektje egy felvehető gerincprotektor beszerzése lesz, míg egy cimborám rám hivatkozva látta be, hogy mégiscsak érdemes lenne ABS-esre cserélnie a motorját. Ha több humorérzékem lenne, akkor azt mondanám megérte. Apró érdekesség, hogy azóta megbüntettek a nem az útviszonyoknak megfelelő közlekedésért. Egyszer megírom arról is a cikket, de egyelőre annyi indulat van bennem ezzel kapcsolatban, hogy inkább várok vele. A balesetről itt olvashatsz, már amennyire emlékszem belőle. […]

Itt van 4 érv a használt bukósisak vásárlása ellen – Onroad.hu -
[…] nem újonnan vesznek bukósisakot? Mivel a téma aktuálisan engem is érintett – hiszen tavaly őszi balesetem után másik tökhéjat kellett beszereznem -, ezért csináltam a témában egy enyhén szubjektív […]

Van ahol rosszabb: Malajzia halálos kátyúi – Onroad.hu -
[…] országban, hogy az két külön dimenziót jelent. Hanem amiatt a jól bevett gyakorlat miatt is, aminek már jómagam is elszenvedője voltam. Jól ismert sztori, hogy úthiba miatt bekövetkező baleset esetén ma Magyarországon a […]

Előző bejegyzés

Nyolc nap motorozás az Alpok hágói között – harmadik rész

2019. augusztus 31., szombat
Túrabeszámoló

Következő bejegyzés

Kicsinosított erénycsősz: Benelli BN302S teszt

2019. szeptember 15., vasárnap
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

Egy saját, súlyos motoros baleset tanulságai és tapasztalatai

2022. november 05., szombat

Igen, valóban velem történt meg a baleset. Annak minden részlete pontosan a valóságot írja le. És sok tanulnivaló van benne.

Elolvasom »
Baleset

Egy különleges verseny: KTM 990 Adventure a Dinaric Rally-n

2022. október 17., hétfő

A tereprally szakágat a többség a Dakarral kapcsolja össze. Pedig akad számunkra is elérhető verseny ebben a csodás sportágban!

Elolvasom »
Versenybeszámoló

Keeway V302C teszt: Egy kicsi, de nagyon bátor lépés

2022. szeptember 30., péntek

A Keeway meg merte tenni, hogy újra V2-es erőforrással szereljen egy vadonat új modellt. A V302C ráadásul kapható 125-ösben is!

Elolvasom »
Új motor teszt

MBP M502N teszt: Elsőre közel hibátlant!

2022. augusztus 22., hétfő

Az MBP ismét régi receptet követ: egykori olasz márkát támaszt fel kínai tőkével és munkával. Az M502N viszont elsőre remek lett!

Elolvasom »
Új motor teszt