Baleseti napló: így estem el motorral a Mátrában

Napló
2019. szeptember 13., péntek - Medve

Nekünk sem adja ki minden kanyar. Utólag már nem lehet sokat tenni, de megosztom veletek, hogyan estem el motorral a Mátrában.

Hirdetés


Cimkék: , , ,


Hozzászólások (2 hozzászólás)

Ez volt az 5 legnépszerűbb cikk az Onroadon 2019-ben – Onroad.hu -
[…] Na ennek nem igazán örülök, ugyanis nem szeretem ezt a cikket. Ennek pedig természetesen az az oka, hogy volt okom megcsinálni. Őszintén nem volt könnyű megírni, hogy ezt bizony valószínűleg elbalfaszkodtam, tudva azt, hogy több ezren fogjátok olvasni. A motort azóta ráncba szedtem, a vállam viszont nem a régi. Talán soha nem is lesz. De ha már így történt, akkor legalább volt aki tanult az esetemből. A tesóm idei első nagy projektje egy felvehető gerincprotektor beszerzése lesz, míg egy cimborám rám hivatkozva látta be, hogy mégiscsak érdemes lenne ABS-esre cserélnie a motorját. Ha több humorérzékem lenne, akkor azt mondanám megérte. Apró érdekesség, hogy azóta megbüntettek a nem az útviszonyoknak megfelelő közlekedésért. Egyszer megírom arról is a cikket, de egyelőre annyi indulat van bennem ezzel kapcsolatban, hogy inkább várok vele. A balesetről itt olvashatsz, már amennyire emlékszem belőle. […]

Itt van 4 érv a használt bukósisak vásárlása ellen – Onroad.hu -
[…] nem újonnan vesznek bukósisakot? Mivel a téma aktuálisan engem is érintett – hiszen tavaly őszi balesetem után másik tökhéjat kellett beszereznem -, ezért csináltam a témában egy enyhén szubjektív […]

Előző bejegyzés

Nyolc nap motorozás az Alpok hágói között – harmadik rész

2019. augusztus 31., szombat
Túrabeszámoló

Következő bejegyzés

Kicsinosított erénycsősz: Benelli BN302S teszt

2019. szeptember 15., vasárnap
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

Boltmustra: szétnéztünk a budapesti Motocity üzletben

2020. július 09., csütörtök

A Büse, Oxford, Shad, Falco és Vemar márkákat importáló Motocity Budapesten is nyitott egy üzletet. Beugrottunk az Üllői út 555-be szétnézni.

Elolvasom »
Boltmustra

BMW F 900 XR teszt: egy közel tökéletes túramotor

2020. július 02., csütörtök

A BMW a "kalandmotor" kategóriába sorolja F 900 XR nevű újdonságát. Ez azonban tévedés, mert egy parádés középkategóriás túragépről van szó.

Elolvasom »
Új motor teszt

Mielőtt külföldi túrára indulsz: Utasbiztosítás Bérlet

2020. június 25., csütörtök

Havi 2000.- forintért cserébe annak tudatában indulhatsz el külföldi motoros túrára, hogy helyetted fizet az utasbiztosítás, ha baj ér.

Elolvasom »
Biztonság

Teszteltük a pályázatnyertes NIU elektromos robogókat

2020. június 11., csütörtök

Közös videóban mutatjuk be a NIU UQi GT Pro és NIU MQi+ Sport modelleket, amelyek egyaránt megfelelnek a magyar állami pályázat feltételeinek.

Elolvasom »
A legolcsóbb közlekedés