Baleseti napló: így estem el motorral a Mátrában

Napló
2019. szeptember 13., péntek - Medve

Nekünk sem adja ki minden kanyar. Utólag már nem lehet sokat tenni, de megosztom veletek, hogyan estem el motorral a Mátrában.

Hirdetés

Ezt olvastad már?

Csak egy új fényezést kap a 2023-as ZX-10R

Sportmotor

Cimkék: , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

Ez volt az 5 legnépszerűbb cikk az Onroadon 2019-ben – Onroad.hu -
[…] Na ennek nem igazán örülök, ugyanis nem szeretem ezt a cikket. Ennek pedig természetesen az az oka, hogy volt okom megcsinálni. Őszintén nem volt könnyű megírni, hogy ezt bizony valószínűleg elbalfaszkodtam, tudva azt, hogy több ezren fogjátok olvasni. A motort azóta ráncba szedtem, a vállam viszont nem a régi. Talán soha nem is lesz. De ha már így történt, akkor legalább volt aki tanult az esetemből. A tesóm idei első nagy projektje egy felvehető gerincprotektor beszerzése lesz, míg egy cimborám rám hivatkozva látta be, hogy mégiscsak érdemes lenne ABS-esre cserélnie a motorját. Ha több humorérzékem lenne, akkor azt mondanám megérte. Apró érdekesség, hogy azóta megbüntettek a nem az útviszonyoknak megfelelő közlekedésért. Egyszer megírom arról is a cikket, de egyelőre annyi indulat van bennem ezzel kapcsolatban, hogy inkább várok vele. A balesetről itt olvashatsz, már amennyire emlékszem belőle. […]

Itt van 4 érv a használt bukósisak vásárlása ellen – Onroad.hu -
[…] nem újonnan vesznek bukósisakot? Mivel a téma aktuálisan engem is érintett – hiszen tavaly őszi balesetem után másik tökhéjat kellett beszereznem -, ezért csináltam a témában egy enyhén szubjektív […]

Van ahol rosszabb: Malajzia halálos kátyúi – Onroad.hu -
[…] országban, hogy az két külön dimenziót jelent. Hanem amiatt a jól bevett gyakorlat miatt is, aminek már jómagam is elszenvedője voltam. Jól ismert sztori, hogy úthiba miatt bekövetkező baleset esetén ma Magyarországon a […]

Előző bejegyzés

Nyolc nap motorozás az Alpok hágói között – harmadik rész

2019. augusztus 31., szombat
Túrabeszámoló

Következő bejegyzés

Kicsinosított erénycsősz: Benelli BN302S teszt

2019. szeptember 15., vasárnap
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

Dörömböl a jövő: Energica Eva Ribelle RS (2021) teszt

2022. július 23., szombat

A nagy teljesítményű elektromos motorok életképessége eddig elég kérdőjeles volt. Az Energica Eva Ribelle RS ezen akar javítani.

Elolvasom »
Új motor teszt

Sokszínű túrakabátok a Spyke kínálatából, 2. rész

2022. július 19., kedd

Az első részt folytatva két újabb Spyke túrakabát bemutatója következik. Egyiken sem véletlenül szerepel a hivatalos Dakar logó.

Elolvasom »
Termékbemutató

Felgyorsult villanyrobogó: Niu MQi GT EVO teszt

2022. június 26., vasárnap

A Niu MQi GT-t tavaly már bemutattuk. Idén megjelent az EVO változata, amely sokkal gyorsabb lett. Napokig nyúztuk, hogy mit tud.

Elolvasom »
Új motor teszt

Amikor a motoros baleset kettétöri az életed

2022. június 20., hétfő

Sajnos a motorozásban benne van, hogy hirtelen minden megváltozik. Olvassátok el Zoli igaz történetét a durva baleset hatásairól.

Elolvasom »
Baleset és biztosítás