Tökéletes Wilbers alkatrészek

Technika
2016. augusztus 30., kedd - Macko

A Wilbers által kidolgozott különleges felületmegmunkálási technológia kiemelkedően magas minőségi színvonalat eredményez. Ismerd meg a titkot!

Hirdetés


Cimkék: , , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

fábi -
Ezt a fajta felületkezelést itthon is alkalmazzák több helyen a gépiparban. Ennek az “őse” volt az ilyen jellegű sorjázás olyan alkatrészeknél, ahol nem lehetett mással hozzáférni.

Jani55 -
Harmincöt évvel ezelőtt, a ma már nem létező kis vidéki gépgyárban, ugyanevvel a technikával sorjáztuk-csiszoltuk a sajtoló-, présgépből kikerült nyers, de abszolút méretpontos alkatrészeket. Annyira új ez a technológia… (sőt, volt ennek még “primitívebb” változata is, amikor közönséges betonkeverőbe, fele-fele arányban az apró alkatrészek dunai kaviccsal és vízzel feltöltve, 4-6 óra járatás után sorjázott, egyenletesen tiszta, csiszolt felületű volt mind) Pár csiszolótest és még meg van, a rózsaszín pl. kerámia. Általában senki ki nem találja, mik ezek, milyen célból…

fábi -
“világújdonság” és meg is van a marketing.

Előző bejegyzés

Bemutatták a Harley új blokkját és 2017-es túragépeit

2016. augusztus 26., péntek
2017

Következő bejegyzés

Új világcsúcs: 341,3 kilométer/óra egykeréken!

2016. augusztus 31., szerda
Rekord

Ezeket olvastad már?

Végre: MV Agusta Brutale 1000 RR teszt a Hungaroringen

2020. október 21., szerda

A 208 lóerőt tökéletesen csak versenypályán lehet kihasználni. Ebben a tesztben erre kerül sor. De bemutatjuk a Brutale limitált változatát is!

Elolvasom »
Versenypálya teszt

Az előítéletek ledöntője: Brixton Crossfire 500 teszt

2020. október 14., szerda

A Brixton teljesen friss márka, amely igazán dinamikusan fejlődik. A Crossfire 500 pedig nem csak külsejével, de szolgáltatásaival is meglepett.

Elolvasom »
Új motor teszt

Bell Race Star bukósisak teszt: milyen 200 fölött?

2020. október 12., hétfő

A Bell Race Star közismerten nagyon biztonságos bukó. A gyár szerint azonban aerodinamikája is különleges, amit most sikerült ki is próbálni.

Elolvasom »
Bukóteszt

A meztelen szörnyeteg: Kawasaki Z H2 teszt

2020. október 08., csütörtök

Szélvédelem nincs, ellenben van egy kompresszorral megtolt, 200 lóerős blokk. A Kawasaki ZH2 ultraagresszív kell hogy legyen. De vajon az is?

Elolvasom »
Új motor teszt