Egy végzetes motoros baleset következményei

Való világ
2016. augusztus 13., szombat - Erdekkepviseleted

Történetünk egy megtörtént, súlyos motoros baleset esetleges és valós folyamatát, következményeit írja le olyan nyíltan, ahogy még talán senki.

Hirdetés

Ezt olvastad már?

Olcsó parfüm kontra luxus illat

hirdetés

Cimkék: , , , ,


Hozzászólások (6 hozzászólás)

szacsi -
A szalagkorlát milyen funkciót tölt be itt? Ha nincs ott, nincs ez az egész szőrnyűség…

gourman -
Szörnyű,hogy ezek a szalagkorlátok micsoda sérüléseket okoznak….Nálunk nyugatabbra(nem mindenhol),de már a Mátrában is lehet látni “motorosbarát” szalagkorlátokat.Lobbizni kellene hogy legalább a frekventált helyeken,ilyenek legyenek építve!Lacinak sok erőt és kitartást kívánok!!

kmenyus -
Sajnálom, ami történt és a legjobbakat kívánom. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen hosszú per előtt állnak? Ki perel kit és miért? Ha jól értem elcsúszott az úton. Ezért kit és miért lehet perelni?

Suzi -
Sziasztok! Ilyenkor a közúkezelő hibája is benne van a pakliban remélem! A múltkor pont egy ismerős hívta ki az útkezelőket, hogy tiszta törmelék az úttest, s CSODÁK-CSODÁJÁRA 20 perc múlta már jöttek is a söprűs autók, s takarították az úttestet! Ritkaság, de van ilyen eset is! Jobbulást és sok erőt Laciéknak!

Intruder -
Ilyenkor mindig úgy elmegy a kedvem a motorozástól…. 🙁

Macko -
A közútkezelő minden esetben beperelhető, ha murvás vagy olajos az úttest. Ezek olyan körülmények, amelyekre jogilag nem kell számítanod (amúgy meg nyilván minden pillanatban igen). Luki Eger melletti balesete után (amelyben mindkét combcsontja eltört) egy ilyen pert konkrétan megnyert már első fokon.

Előző bejegyzés

Mit kell tudnod a Grex márkájú bukósisakokról?

2016. augusztus 11., csütörtök
Kiegészítő

Következő bejegyzés

Láss a kanyarban: Yamaha FJR1300AE kanyarfény teszt

2016. augusztus 17., szerda
Technika

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt