Pont egy hónap múlva vár 48 óra fagyizás!

Meghívó
2016. április 28., csütörtök - Macko

Május 27-29 között lesz a "48 óra a magyar fagyizók között" motoros teljesítménytúra. Édes kaland lesz csodás tájakon, és még jelentkezhetsz rá!

Hirdetés


Cimkék: , , , , ,


Hozzászólások (1 comment)

48 óra a magyar fagyizók között: információk a túráról – Onroad.hu -
[…] A 2016-os 48 órás Onroad.hu motoros teljesítménytúra az összes eddigitől eltérő tematikára épül, hiszen most nem valamilyen történelmi vagy természeti érdekesség nyomában kell 48 óra hosszan motorozni a vállalkozó kedvű résztvevőknek, hanem összesen tizenöt hazai fagylaltozóban kell letesztelniük a helyi nyalnivalókat. Természetesen mindenki tud majd mondani még X darab szuper és nagyon híres cukrászdát azokon kívül, amelyeket felkeres a mezőny – de itt az útvonal legalább olyan fontos, mint az elfogyasztott édességek. A garantáltan nagyon kellemes motoros kalandról ezúttal kicsit több információt tudhatnak meg a nevezők, mint a 48 órások előtt ez megszokott – ennek oka a fagyizók nyitvatartása miatti erősen kötött menetrend. […]

Előző bejegyzés

Török XSR700 építés

2016. április 27., szerda
Custom

Következő bejegyzés

A világ legmodernebb retró versenygépe: Praëm BMW S1000RR

2016. május 02., hétfő
Múlt és jelen

Ezeket olvastad már?

Motochargebar motoros töltő: tartósteszt tapasztalatok

2020. augusztus 09., vasárnap

Korábban bemutattunk egy új magyar terméket: a Motochargebar vezeték nélkül tölti és tartja a telefonodat. Jönnek hosszabb távú tapasztalatink!

Elolvasom »
Termékteszt

Kawasaki Versys 650 (2020) teszt: megállja még a helyét?

2020. augusztus 06., csütörtök

Meglehetősen hosszú ideje, hatodik éve van közel változatlanul piacon a Kawasaki közepes túraenduroja, a Versys 650. Vajon labdába rúghat még?

Elolvasom »
Új motor teszt

Alpinestars Tech-Air 5: a csúcs univerzális motoros légzsák

2020. augusztus 02., vasárnap

Bármilyen kabát alá felveheted, nem kell drótokkal bajlódni, és beépített kemény gerincvédője is van. Mindez megfizethető áron. Ez a Tech-Air 5!

Elolvasom »
Biztonság

Így töri össze magát a magyar motoros

2020. július 30., csütörtök

A PROTEKTOR motoros biztosítás már öt éve létezik. Ez alatt sok társunk törte össze magát... Lássuk Csapó Zoli több mint érdekes statisztikáját!

Elolvasom »
Igazi statisztika