Pont egy hónap múlva vár 48 óra fagyizás!

Meghívó
2016. április 28., csütörtök - Macko

Május 27-29 között lesz a "48 óra a magyar fagyizók között" motoros teljesítménytúra. Édes kaland lesz csodás tájakon, és még jelentkezhetsz rá!

Hirdetés


Cimkék: , , , , ,


Hozzászólások (1 comment)

48 óra a magyar fagyizók között: információk a túráról – Onroad.hu -
[…] A 2016-os 48 órás Onroad.hu motoros teljesítménytúra az összes eddigitől eltérő tematikára épül, hiszen most nem valamilyen történelmi vagy természeti érdekesség nyomában kell 48 óra hosszan motorozni a vállalkozó kedvű résztvevőknek, hanem összesen tizenöt hazai fagylaltozóban kell letesztelniük a helyi nyalnivalókat. Természetesen mindenki tud majd mondani még X darab szuper és nagyon híres cukrászdát azokon kívül, amelyeket felkeres a mezőny – de itt az útvonal legalább olyan fontos, mint az elfogyasztott édességek. A garantáltan nagyon kellemes motoros kalandról ezúttal kicsit több információt tudhatnak meg a nevezők, mint a 48 órások előtt ez megszokott – ennek oka a fagyizók nyitvatartása miatti erősen kötött menetrend. […]

Előző bejegyzés

Török XSR700 építés

2016. április 27., szerda
Custom

Következő bejegyzés

A világ legmodernebb retró versenygépe: Praëm BMW S1000RR

2016. május 02., hétfő
Múlt és jelen

Ezeket olvastad már?

A sisak, amit te is kipróbálhatsz: SCHUBERTH C4 PRO

2021. május 07., péntek

Bukósisak vásárlása előtt baromi fontos, hogy személyesen is kipróbálhasd a kiszemeltet. A SCHUBERTH C4 PRO esetében ez már magától értetődő.

Elolvasom »
Tesztelj magad!

Az OBB és a KTM Centrum a motorosok biztonságáért

2021. április 29., csütörtök

Elindult egy folyamat, amelyből mind csak nyerhetünk. AZ OBB és a hosszú távon gondolkozó KTM Centrum célja a motorozás biztonságosabbá tétele.

Elolvasom »
Együttműködés

Érdemes ránézni: a Motochargebar 2021-es fejlesztései

2021. április 26., hétfő

A vezeték nélkül töltő motoros telefontartókat gyártó Motochargebar termékei fejlődtek és bővültek is. Van, ami nem is tölt, mégis zseniális!

Elolvasom »
Hasznos kiegészítők

Motorozási technikák, 32. rész: A robogó vezetése

2021. április 15., csütörtök

A robogó fizikai felépítése és kezelőszervei is eltérnek egy "hagyományos" motorétól. Lássuk, mi mindent MUSZÁJ tudni, amikor ilyet vezetsz.

Elolvasom »
Motorozási technikák