Tavaszváró akció a BMW ruházatából: akár 80% kedvezmény

Tavaszi akció
2016. február 16., kedd - Macko

Amennyiben régóta vágysz egy eredeti BMW ruhára, de eddig nem vetted meg, lehet hogy itt a lehetőség: hatalmas kedvezmény vár a szalonokban!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

Intruder -
Azt tegyük hozzá, hogy elsősorban endurosisakok, illetve túranadrágok találhatók az akcióban, illetve 3-4 kabát, amik a raktáron maradtak (készletkisöprés), azok is különleges méretek, nem konfekcióméret. Rally 3 például egyáltalán nem szerepel az akcióban….. De hátha valaki pont ezeket keresi, mindenesetre gondoltam, megjegyzem.

Macko -
Intruder: utánaérdeklődtem kicsit. Konkrétan van Rallye 3 kabát is, elég átlagos méretben. Igaz, egy darab az országban. Konkrét árat nem tudok sajnos, az Bogláron van. Az akció valóban készletsöprés célját szolgálja. A kereskedésekre van bízva, mit tesznek bele és milyen kedvezményekkel, de mindenhol van több 80%-os cucc is és a nagy többség félár körül mozog. Nyilván nem a legfrissebb cuccokra vonatkozik. Szóval ha valaki keres valamit, a 4 kereskedést talán érdemes körbeérdeklődni. Anno feleségemnek szintén akcióban vettünk egy akkor már bőven kifutott BMW ruhát, amivel azóta sincs semmi baj. Szóval lehet itt jó vásárt csinálni szerintem. 🙂

Intruder -
Én a Wallisosokkal beszéltem, mert nekem ők vannak közel. Korrektek voltak, elmondták, hogy miből mi van. Ami nekem kellett volna, nem volt. Boglárt nem kérdeztem, nekem nem opció, hogy oda-vissza 320 km-t autózzak egy kabátért. De aki közel lakik hozzájuk, esetleg szerencséje lehet.

Előző bejegyzés

Hamarosan még egy sportdob sem kerülhet a motorodra

2016. február 13., szombat
Bürokrácia

Következő bejegyzés

Odacsap a múlt a Man TT-n: 500-as 2T szörnyeteg is indul!

2016. február 17., szerda
Régi idők technikája

Ezeket olvastad már?

MBP M502N teszt: Elsőre közel hibátlant!

2022. augusztus 22., hétfő

Az MBP ismét régi receptet követ: egykori olasz márkát támaszt fel kínai tőkével és munkával. Az M502N viszont elsőre remek lett!

Elolvasom »
Új motor teszt

Honda ADV350 teszt: A tökéletes középpályás?

2022. augusztus 20., szombat

A Honda első pillantásra megint meglévő modelljeiből pakolt össze egy újat. Az ADV350 azonban több, mint ígéretesnek tűnik.

Elolvasom »
Új motor teszt

Dörömböl a jövő: Energica Eva Ribelle RS (2021) teszt

2022. július 23., szombat

A nagy teljesítményű elektromos motorok életképessége eddig elég kérdőjeles volt. Az Energica Eva Ribelle RS ezen akar javítani.

Elolvasom »
Új motor teszt

Sokszínű túrakabátok a Spyke kínálatából, 2. rész

2022. július 19., kedd

Az első részt folytatva két újabb Spyke túrakabát bemutatója következik. Egyiken sem véletlenül szerepel a hivatalos Dakar logó.

Elolvasom »
Termékbemutató