Tavaszváró akció a BMW ruházatából: akár 80% kedvezmény

Tavaszi akció
2016. február 16., kedd - Macko

Amennyiben régóta vágysz egy eredeti BMW ruhára, de eddig nem vetted meg, lehet hogy itt a lehetőség: hatalmas kedvezmény vár a szalonokban!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

Intruder -
Azt tegyük hozzá, hogy elsősorban endurosisakok, illetve túranadrágok találhatók az akcióban, illetve 3-4 kabát, amik a raktáron maradtak (készletkisöprés), azok is különleges méretek, nem konfekcióméret. Rally 3 például egyáltalán nem szerepel az akcióban….. De hátha valaki pont ezeket keresi, mindenesetre gondoltam, megjegyzem.

Macko -
Intruder: utánaérdeklődtem kicsit. Konkrétan van Rallye 3 kabát is, elég átlagos méretben. Igaz, egy darab az országban. Konkrét árat nem tudok sajnos, az Bogláron van. Az akció valóban készletsöprés célját szolgálja. A kereskedésekre van bízva, mit tesznek bele és milyen kedvezményekkel, de mindenhol van több 80%-os cucc is és a nagy többség félár körül mozog. Nyilván nem a legfrissebb cuccokra vonatkozik. Szóval ha valaki keres valamit, a 4 kereskedést talán érdemes körbeérdeklődni. Anno feleségemnek szintén akcióban vettünk egy akkor már bőven kifutott BMW ruhát, amivel azóta sincs semmi baj. Szóval lehet itt jó vásárt csinálni szerintem. 🙂

Intruder -
Én a Wallisosokkal beszéltem, mert nekem ők vannak közel. Korrektek voltak, elmondták, hogy miből mi van. Ami nekem kellett volna, nem volt. Boglárt nem kérdeztem, nekem nem opció, hogy oda-vissza 320 km-t autózzak egy kabátért. De aki közel lakik hozzájuk, esetleg szerencséje lehet.

Előző bejegyzés

Hamarosan még egy sportdob sem kerülhet a motorodra

2016. február 13., szombat
Bürokrácia

Következő bejegyzés

Odacsap a múlt a Man TT-n: 500-as 2T szörnyeteg is indul!

2016. február 17., szerda
Régi idők technikája

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt