Tartsd melegen kezeidet: téli motoros kesztyűk tesztje

Kiegészítő teszt
2015. november 25., szerda - Macko

Van aki egész évben motorral jár, de aki nem, az is előveheti a vasat egy-egy kellemesebb téli napon. Jó kesztyű nélkül azonban ez öngyilkosság.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

bogenschutze -
Pont tegnap vettem meg a muffot.

Atesz792 -
Tényleg jó cucc, kora ősszel egy nyári kesztyűben még izzad is benne az ember keze, csak arra kell figyelni, hogy a légellenállása (és a merevítés hiánya) miatt bizonyos tempó fölött be tudja húzni a fék/kuplungkart. Nekem konkrétan 120 körül kezdett el vele szaggatni a motor, mintha kifogyna a benzin (ahogy lassult, ugye ,,elengedte”, és így tovább).

Bedouin -
Atesz ezen jót kuncogtam 🙂

Bedouin -
Nézegettem a linkelt honlapot, ezek is bele szerelmesedtek a gugli fordítóba 🙁 Szerintem megérte volna lefordítaniuk azt a 4-5 sort egy-egy termékhez. Specially designed to fit most scooters vs. külön tervezett to illik most robogók. Nem biztos, hogy mindenki érti, hogy a különleges tervezésnek köszönhetően a legtöbb robogóhoz illik. Persze ez nem az Onroad hibája 😀

Sportos vagányoknak: Icon Wireform dzseki teszt – Onroad.hu -
[…] a MotoPartsShop hatalmas kínálatából sikerült már Icon kesztyűket (Overlord és Citadel – közös próbájuk beszámolóját itt találjátok), stílusos endurosoknak vagy éppen városi vagányoknak való sisakot (Variant Thriller – […]

Előző bejegyzés

Sportos ikerpár: Suzuki GSX-S1000 és GSX-S1000F teszt

2015. november 18., szerda
Új motor teszt

Következő bejegyzés

A legfelnőttebb kismotor: Suzuki Inazuma 250F teszt

2015. december 03., csütörtök
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

110 ezer kilométer kihívás: Aegon motoRun 2019

2019. június 24., hétfő

Az Aegon motoRun rekord méretű mezőnye elképesztő motorozással vette a nehéz tájékozódási túraverseny kihívásait. Útvonalak, eredmények...

Elolvasom »
Túraverseny beszámoló

Új szelek fújnak a krúzerek között: Benelli 502C teszt

2019. június 22., szombat

A Benelli egy ideje már mutogatja tervezett power-cruiser koncepcióját. Az 502C végül fél literes blokkal és elérhető árral került piacra.

Elolvasom »
Új motor teszt

Újabb fantasztikus tesztnap: vasárnap várunk Kakucsringen

2019. június 17., hétfő

A Primo Moto és a Driving Experience szervezésében 2019. június 23-án változatos programokkal vár téged is az izgalmas motoros tesztnap!

Elolvasom »
Programajánló

Ismerd meg hazádat: ilyen volt a BázisMotor Onroad.hu48h motoros túra

2019. június 10., hétfő

A 48 órás program ezúttal az országhatáron belüli zsáktelepülések között bolyongott. A BázisMotor Onroad.hu48h idén is hatalmas élménnyel ajándékozott meg!

Elolvasom »
Túrabeszámoló

Hirdetés