Tartsd melegen kezeidet: téli motoros kesztyűk tesztje

Kiegészítő teszt
2015. november 25., szerda - Macko

Van aki egész évben motorral jár, de aki nem, az is előveheti a vasat egy-egy kellemesebb téli napon. Jó kesztyű nélkül azonban ez öngyilkosság.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

bogenschutze -
Pont tegnap vettem meg a muffot.

Atesz792 -
Tényleg jó cucc, kora ősszel egy nyári kesztyűben még izzad is benne az ember keze, csak arra kell figyelni, hogy a légellenállása (és a merevítés hiánya) miatt bizonyos tempó fölött be tudja húzni a fék/kuplungkart. Nekem konkrétan 120 körül kezdett el vele szaggatni a motor, mintha kifogyna a benzin (ahogy lassult, ugye ,,elengedte”, és így tovább).

Bedouin -
Atesz ezen jót kuncogtam 🙂

Bedouin -
Nézegettem a linkelt honlapot, ezek is bele szerelmesedtek a gugli fordítóba 🙁 Szerintem megérte volna lefordítaniuk azt a 4-5 sort egy-egy termékhez. Specially designed to fit most scooters vs. külön tervezett to illik most robogók. Nem biztos, hogy mindenki érti, hogy a különleges tervezésnek köszönhetően a legtöbb robogóhoz illik. Persze ez nem az Onroad hibája 😀

Sportos vagányoknak: Icon Wireform dzseki teszt – Onroad.hu -
[…] a MotoPartsShop hatalmas kínálatából sikerült már Icon kesztyűket (Overlord és Citadel – közös próbájuk beszámolóját itt találjátok), stílusos endurosoknak vagy éppen városi vagányoknak való sisakot (Variant Thriller – […]

Előző bejegyzés

Sportos ikerpár: Suzuki GSX-S1000 és GSX-S1000F teszt

2015. november 18., szerda
Új motor teszt

Következő bejegyzés

A legfelnőttebb kismotor: Suzuki Inazuma 250F teszt

2015. december 03., csütörtök
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

Egy praktikus kanapé: Honda Forza 300 (2019) teszt

2019. december 07., szombat

Az NSS300, vagyis a nagyobbik Honda Forza a városi és akár túrázásra is használható robogók egyik legjobb ötvözete. Hibája alig akad.

Elolvasom »
Új motor teszt

Szellőzni és állni a vizet: Hevik Ikaro dzseki bemutató

2019. november 29., péntek

Vannak, akik a nyitható szellőzős kabátokban már nem bírják nyáron. Nekik lehet kitűnő választás a Hevik Ikaro, amely szellős és vízálló is.

Elolvasom »
Bemutató és menetpróba

Félig megfent penge: Suzuki Katana (2019) teszt

2019. november 24., vasárnap

Nagy várakozás után tért vissza a piacra a Suzuki legendás típusa, a Katana. A motor azonban nem minden szempontból ad okot a hurrázásra.

Elolvasom »
Új motor teszt

Motorozási technikák, 22. rész: Az ív módosítása kanyarban

2019. november 18., hétfő

Előfordul, hogy a tervezett ív során valamilyen akadály bukkan fel előttünk a kanyarban. Ilyenkor azonnal irányt kell módosítanunk. De hogyan?

Elolvasom »
Motorozási technikák