Tartsd melegen kezeidet: téli motoros kesztyűk tesztje

Kiegészítő teszt
2015. november 25., szerda - Macko

Van aki egész évben motorral jár, de aki nem, az is előveheti a vasat egy-egy kellemesebb téli napon. Jó kesztyű nélkül azonban ez öngyilkosság.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

bogenschutze -
Pont tegnap vettem meg a muffot.

Atesz792 -
Tényleg jó cucc, kora ősszel egy nyári kesztyűben még izzad is benne az ember keze, csak arra kell figyelni, hogy a légellenállása (és a merevítés hiánya) miatt bizonyos tempó fölött be tudja húzni a fék/kuplungkart. Nekem konkrétan 120 körül kezdett el vele szaggatni a motor, mintha kifogyna a benzin (ahogy lassult, ugye ,,elengedte”, és így tovább).

Bedouin -
Atesz ezen jót kuncogtam 🙂

Bedouin -
Nézegettem a linkelt honlapot, ezek is bele szerelmesedtek a gugli fordítóba 🙁 Szerintem megérte volna lefordítaniuk azt a 4-5 sort egy-egy termékhez. Specially designed to fit most scooters vs. külön tervezett to illik most robogók. Nem biztos, hogy mindenki érti, hogy a különleges tervezésnek köszönhetően a legtöbb robogóhoz illik. Persze ez nem az Onroad hibája 😀

Sportos vagányoknak: Icon Wireform dzseki teszt – Onroad.hu -
[…] a MotoPartsShop hatalmas kínálatából sikerült már Icon kesztyűket (Overlord és Citadel – közös próbájuk beszámolóját itt találjátok), stílusos endurosoknak vagy éppen városi vagányoknak való sisakot (Variant Thriller – […]

Előző bejegyzés

Sportos ikerpár: Suzuki GSX-S1000 és GSX-S1000F teszt

2015. november 18., szerda
Új motor teszt

Következő bejegyzés

A legfelnőttebb kismotor: Suzuki Inazuma 250F teszt

2015. december 03., csütörtök
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

Várunk még egy 2019-es túraversenyre: jön a motoRun-MINI

2019. augusztus 14., szerda

Egyetlen nap, bő 300 kilométer, de a több napos "nagy" Aegon motoRun minden izgalma benne lesz. Esti buli is! Gyere, jön a motoRun-MINI!

Elolvasom »
Meghívó

A fejlődés útja: Honda CB500F (2019) teszt

2019. augusztus 12., hétfő

A kaizen egy japán módszer, amely szerint mindig jobbá és jobbá lehet tenni bármit. Ennek szellemében újult meg a CB500F harmadik generációja.

Elolvasom »
Megújult A2-es

Motorozási technikák sorozat, 19. rész: megfordulás ösvényen

2019. augusztus 11., vasárnap

Amikor egy nehéz enduroval keskeny erdei úton zsákutcába kerülsz, néha nehéz a megfordulás. A terepviszonyok kihasználása sokat segíthet.

Elolvasom »
Motorozási technikák

Nyolc nap motorozás az Alpok hágói között – első rész

2019. augusztus 05., hétfő

Zoli úgy döntött, hogy nem vár a többiekre, hanem elmegy motorozni és bejárja az Alpok 15 hágóját. Zoli okos, kövesd a példáját!

Elolvasom »
Túrabeszámoló

Hirdetés