Krisna Völgy és Balaton-kerülés Suzuki tesztmotorokkal

Kedvcsináló
2015. szeptember 28., hétfő - Macko

Az idei záró Onroad gurulás most vasárnap a már ismert programok mellett izgalmas tesztmotorokat is hoz, mégpedig két ezres Suzuki személyében.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , , ,


Hozzászólások (8 hozzászólás)

bogenschutze -
Tényleg, ilyenkor a tesztmotort ki lehet próbálni?

Macko -
Már kaptam erre kérdést. Átvételkor megkérdezem. Elvileg ugye személyes felelősséggel vesszük át, de rákérdezek, milyen megoldás lehetséges.

bogenschutze -
Köszi a szervezést, nagyon jó volt. Végre egy túra, ahol nem negyvennel tögyögtük végig a távot. A krisnások meg kifejezetten jó ötlet voltak. Nagyon érdekes dolgokat tudtunk megismerni róluk.

Csecsebogyó -
Igen , igen köszi ! 🙂

Lityó -
Köszönjük a szervezést, minden frankó volt, a rántott levegő is nagyon ízlett!!! 😀 Tényleg király volt, várjuk a szezonnyitó gurulást! (Azért még ülni kicsit nehéz, a 470km egy Supersport nyergében igazi endurance túra volt mindkettőnknek. 🙂 )

muflon -
Köszi a túrát! Szuper volt minden!

Endre -
Én is köszönök mindent! A túra remek volt..az utak meg helyenként rémesek. A Ducati nekem is eszembe jutott..hogy milyen lehet ülni rajta 🙂 Elszántak vagytok 🙂

Lityó -
Endre, tény, hogy nem egy transzkontinentális cirkáló, de amúgy kényelmesebb, mint amilyennek látszik. 😀 Kb. ez volt a határ, aminél több már kifejezetten nem esett volna jól, max több/hosszabb pihenővel. Az biztos, hogy nem egy TDM a kényelem szempontjából. 😉

Előző bejegyzés

Csajok a BMW Bike Maratonon

2015. szeptember 24., csütörtök
Versenybeszámoló

Következő bejegyzés

Etalongyanús: BMW R1200RS teszt

2015. szeptember 30., szerda
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt