Krisna Völgy és Balaton-kerülés Suzuki tesztmotorokkal

Kedvcsináló
2015. szeptember 28., hétfő - Macko

Az idei záró Onroad gurulás most vasárnap a már ismert programok mellett izgalmas tesztmotorokat is hoz, mégpedig két ezres Suzuki személyében.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , , ,


Hozzászólások (8 hozzászólás)

bogenschutze -
Tényleg, ilyenkor a tesztmotort ki lehet próbálni?

Macko -
Már kaptam erre kérdést. Átvételkor megkérdezem. Elvileg ugye személyes felelősséggel vesszük át, de rákérdezek, milyen megoldás lehetséges.

bogenschutze -
Köszi a szervezést, nagyon jó volt. Végre egy túra, ahol nem negyvennel tögyögtük végig a távot. A krisnások meg kifejezetten jó ötlet voltak. Nagyon érdekes dolgokat tudtunk megismerni róluk.

Csecsebogyó -
Igen , igen köszi ! 🙂

Lityó -
Köszönjük a szervezést, minden frankó volt, a rántott levegő is nagyon ízlett!!! 😀 Tényleg király volt, várjuk a szezonnyitó gurulást! (Azért még ülni kicsit nehéz, a 470km egy Supersport nyergében igazi endurance túra volt mindkettőnknek. 🙂 )

muflon -
Köszi a túrát! Szuper volt minden!

Endre -
Én is köszönök mindent! A túra remek volt..az utak meg helyenként rémesek. A Ducati nekem is eszembe jutott..hogy milyen lehet ülni rajta 🙂 Elszántak vagytok 🙂

Lityó -
Endre, tény, hogy nem egy transzkontinentális cirkáló, de amúgy kényelmesebb, mint amilyennek látszik. 😀 Kb. ez volt a határ, aminél több már kifejezetten nem esett volna jól, max több/hosszabb pihenővel. Az biztos, hogy nem egy TDM a kényelem szempontjából. 😉

Előző bejegyzés

Csajok a BMW Bike Maratonon

2015. szeptember 24., csütörtök
Versenybeszámoló

Következő bejegyzés

Etalongyanús: BMW R1200RS teszt

2015. szeptember 30., szerda
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

Keeway V302C teszt: Egy kicsi, de nagyon bátor lépés

A Keeway meg merte tenni, hogy újra V2-es erőforrással szereljen egy vadonat új modellt. A V302C ráadásul kapható 125-ösben is!

Elolvasom »
Új motor teszt

MBP M502N teszt: Elsőre közel hibátlant!

2022. augusztus 22., hétfő

Az MBP ismét régi receptet követ: egykori olasz márkát támaszt fel kínai tőkével és munkával. Az M502N viszont elsőre remek lett!

Elolvasom »
Új motor teszt

Honda ADV350 teszt: A tökéletes középpályás?

2022. augusztus 20., szombat

A Honda első pillantásra megint meglévő modelljeiből pakolt össze egy újat. Az ADV350 azonban több, mint ígéretesnek tűnik.

Elolvasom »
Új motor teszt

Dörömböl a jövő: Energica Eva Ribelle RS (2021) teszt

2022. július 23., szombat

A nagy teljesítményű elektromos motorok életképessége eddig elég kérdőjeles volt. Az Energica Eva Ribelle RS ezen akar javítani.

Elolvasom »
Új motor teszt