Motoros tanévnyitó a Pető Intézetben sok tanulsággal

Esemény
2015. szeptember 08., kedd - Macko

Az ötödik Pető Intézeti motoroztatás idén kissé túlnőtt önmagán. Nem minden motorosnak jutott gyerek, az eset háttere viszont több mint érdekes.

Hirdetés


Cimkék: , , , , ,


Hozzászólások (2 hozzászólás)

Tom Red -
A korábbi évekhez képest most nem kértek regisztrációt. Így utólag nézve ez furcsa is volt, mert a biztosító társaság számára is érdekesek lehettek volna a korábban kért, illetve megadott adatok. Én is egy konduktor kislányt vittem el végül, aki talán először ült nagy motoron. Megkérdezte például, hogy hogyan váltok sebességet. A kis tanítványa örült neki, hogy a közelében látta őt. A hölgyet meglepte, hogy milyen könnyedén, simán tud egy motor haladni az úton. Megjegyezte, hogy tényleg mennyivel szabadabb érzés motorral menni, mint autóval. Nem bántam meg, hogy elmentem az eseményre, mivel az utasom is mondta, hogy a gyerekek napok óta várták a motorosokat. Az én esetemben meg talán valakit sikerült megfertőznöm a motorozás élményével. Jövőre is ott a helyem!

Ogerg -
Jövőre én mindenképpen elmegyek. Sajnos idén nem voltam jelen mert kissé későn jutott el hozzám az infó. Azonban úgy látom jobb is hogy nem mentem mert már így is elég komoly már-már sok is volt a motoros. Javaslom a Gyermekrák alapítvány mintájára amolyan motoros gyereknap szervezését. Az ilyen rendezvényekre szívesen megyek amikor csak tudok. Ott zárt pályán visszük körbe a gyerekeke. Van aki csak leszáll az egyik motorról és ül át egy másikra és már megy is újra a pályán. Persze épeszű tempóval itt is. Ha időben megtalálom az esemény kiírását és van szabad kapacitásom a dologra lehet rám számítani.

Előző bejegyzés

Tartalmas és élménydús túrára hív a MOL Motoros Family

2015. szeptember 07., hétfő
Meghívó

Következő bejegyzés

Októberi Onroad túra: Krisna Völgy és Balaton kerülés

2015. szeptember 13., vasárnap
Meghívó

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt