A legnagyobb ragadozó: Harley-Davidson Road Glide Special teszt

Új motor teszt
2015. június 06., szombat - Macko

Az idei modellévre a Harley-Davidson alaposan átdolgozta gigantikus baggerét, a Road Glide Special-t. Igazi hosszú túrán vallattuk a nagyvadat.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

XYZ -
“Mechanikus működtetésű lamellás nedves kuplung” Az hidraulikus szerintem,elég szembeötlő az olajtartály a bal markolaton.

XYZ -
Érdekes motor,de a széles és egyenes amcsi utakon tudom igazán elképzelni.

Ogerg -
Elképzelni én is csak ott tudom de már volt szerencsém ilyen szánkóval menni egy kört és nem életképtelen az Európai utakon sem. Fordul úgy mint egy Goldwing vagy hogy más ne mondjak egy AN400-as Burgmann szerintem ennek az említett két motornak sincs nagyobb döntési szöge mint a HD-nek és nekem volt AN400 -asom még pedig a régi alacsony merci lámpás verzió. Minden körforgóban hallottam ahogy kosztat az oldalvas a betonon mégis mindig biztonságban éreztem magam vele. Nekem azonban nem tetszik ez a nagy és szerintem feleslegesen okos fej. Tudom hogy ez egy stílus de ez nekem valahogy nem jön át. A GPS meg mindenféle okosság értem én hogy hasznos meg minden, de valahogy számomra életidegen. Motorozni az út szépségéért motorozunk nem pedig azért hogy a leghatékonyabb úton jussunk el “A”-ból “B”-be. Nekem pedig a GPS ezt jelenti.

Megzuhant a Harley-Davidson harmadik negyedévben – Onroad.hu -
[…] napokon belül jön tesztre egy 107 köbhüvelykes újdonság. Ráadásul egy olyan Road Glide, amelynek elődjét tavaly már alaposan megismertünk és bemutattunk nektek is. Így rövidesen olvashatjátok az Onroad.hu-n, hogy mennyiben változott az egyik legnagyobb […]

A fölényesség szobra: Harley-Davidson Road Glide Ultra teszt – Onroad.hu -
[…] hogy a Harley-Davidson nagy túramotorjai – amelyek közül legutóbb másfél éve a Road Glide Special járt nálunk teszten – nagyjából tökéletesek a maguk nemében. A blokk bőven elegendő kraftot tol a hátsó […]

Előző bejegyzés

Védd a térded B-Star protektorokkal!

2015. június 03., szerda
Protektor

Következő bejegyzés

Három lett, maradhat? – Yamaha Tricity 125 ABS teszt

2015. június 10., szerda
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

Egyszerűbb az izzadtságod törölgetni, mint a saját véred!

2019. február 19., kedd

Túl vagyunk a 2019-es év első kellemes, napos hétvégéjén. Több motoros baleset történt, ami felvet néhány kérdést a motorozással kapcsolatban.

Elolvasom »
Biztonság

Motorozási technikák sorozat, 9. rész: a fékkezelés

2019. február 15., péntek

Visszatérünk az aszfaltra, de egyelőre semmilyen vészhelyzetről nincs szó. Mielőtt odaérne a sorozat, beszéljünk az általános fékkezelésről!

Elolvasom »
Motorozási technikák

Mennyit javít egy motoron a Wilbers progresszív első futómű?

2019. február 10., vasárnap

Saját motorom egy BMW F800GS. Ezzel derítjük ki, megéri-e beruházni egy Wilbers progresszív első rugóra. A véleménynél beszédesebb a videó.

Elolvasom »
Futómű tuning

A Kawasaki jóvoltából még jobb programmá válik a motoKvíz!

2019. február 08., péntek

Nem csupán a kedvezményezett jótékony szervezeteket támogatja a Kawasaki: belépésükkel a motoKvíz minden résztvevője csak nyerni fog!

Elolvasom »
Támogató

Hirdetés