Minden egyben: sisakkommunikáció és fedélzeti kamera

Multimédia
2015. június 04., csütörtök - Macko

A Sena 10C egészen zseniális elgondolást valósít meg: egyetlen, a sisak oldalára szerelhető készülék minden vágyunkat teljesíti.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Csecsebogyó -
Nagyon jó lehet ! 🙂

Szabo Laly -
A SENA nagyon jó gyártó. A mostani kommunikációm is tőlük van. Tényleg nem kamu a szoftver frissítés, az enyémhez már az ötödik jött ki. A 3. verziónál ha jól emlékszem, egy új zajszűrő algoritmust alkalmaztak, így 130-ig gond nélkül lehet beszélgetni, telefonálni. Szerintem ez benne van ebben is. Gondolkoztam is, hogy beújítok egyre, de az a félelmem, hogy ha lemerül az aksi, akkor kommunikáció sincs. 🙂 Németországban már lehet kapni, a Louis-ban 330 euróért vesztegetik. Plusz amit a cikkben nem láttam lehet kapni külön egy vezérlőt, amit a markolatra lehet szerelni. http://www.sena.com/product/controls/handlebarremote/

Macko -
Laly: Pedig beleírtam! Azt is, hogy feláras. 🙂

Csaba -
Laly: ha ezek is működnek töltés közben, mint a mobilok, akkor veszel mellé egy battery pack-ot és megvan oldva a kérdés. Húszonpár euróért már megbízható gyártó termékét lehet megvásárolni tisztességes teljesítménnyel. Egy hosszabb usb-micro usb kábel hozzá (mondjuk egy nokia gyártmány, mert azok tényleg működnek minden szituban) és a hosszabb túrák alkalmával sem lesz energia problémád.

Szabo Laly -
Csaba, ezen én is gondolkodtam, de nem lennék előbb. Anno a miénket azért vettem, hogy ne legyen többé vezeték (régen PMR-rel mentünk). Az általad ajánlott megoldás árban nem jönne ki jól. Jelenleg egy kis Sony-n gondolkodom, ami távvezérlős. Utóbbi megoldással közel 80 eurót tudok spórolni. Új kommunikációt pedig jelenleg fölösleges vennem, mert van, és az nagyon jól működik. A SENA kommunikációt tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek.

Előző bejegyzés

A villámgyors motoros futár

2015. június 04., csütörtök
Napikép

Következő bejegyzés

A Victory és Roland Sands versenygépe a Pikes Peak-re készül

2015. június 05., péntek
Motorsport

Ezeket olvastad már?

MBP M502N teszt: Elsőre közel hibátlant!

2022. augusztus 22., hétfő

Az MBP ismét régi receptet követ: egykori olasz márkát támaszt fel kínai tőkével és munkával. Az M502N viszont elsőre remek lett!

Elolvasom »
Új motor teszt

Honda ADV350 teszt: A tökéletes középpályás?

2022. augusztus 20., szombat

A Honda első pillantásra megint meglévő modelljeiből pakolt össze egy újat. Az ADV350 azonban több, mint ígéretesnek tűnik.

Elolvasom »
Új motor teszt

Dörömböl a jövő: Energica Eva Ribelle RS (2021) teszt

2022. július 23., szombat

A nagy teljesítményű elektromos motorok életképessége eddig elég kérdőjeles volt. Az Energica Eva Ribelle RS ezen akar javítani.

Elolvasom »
Új motor teszt

Sokszínű túrakabátok a Spyke kínálatából, 2. rész

2022. július 19., kedd

Az első részt folytatva két újabb Spyke túrakabát bemutatója következik. Egyiken sem véletlenül szerepel a hivatalos Dakar logó.

Elolvasom »
Termékbemutató