Minden egyben: sisakkommunikáció és fedélzeti kamera

Multimédia
2015. június 04., csütörtök - Macko

A Sena 10C egészen zseniális elgondolást valósít meg: egyetlen, a sisak oldalára szerelhető készülék minden vágyunkat teljesíti.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Csecsebogyó -
Nagyon jó lehet ! 🙂

Szabo Laly -
A SENA nagyon jó gyártó. A mostani kommunikációm is tőlük van. Tényleg nem kamu a szoftver frissítés, az enyémhez már az ötödik jött ki. A 3. verziónál ha jól emlékszem, egy új zajszűrő algoritmust alkalmaztak, így 130-ig gond nélkül lehet beszélgetni, telefonálni. Szerintem ez benne van ebben is. Gondolkoztam is, hogy beújítok egyre, de az a félelmem, hogy ha lemerül az aksi, akkor kommunikáció sincs. 🙂 Németországban már lehet kapni, a Louis-ban 330 euróért vesztegetik. Plusz amit a cikkben nem láttam lehet kapni külön egy vezérlőt, amit a markolatra lehet szerelni. http://www.sena.com/product/controls/handlebarremote/

Macko -
Laly: Pedig beleírtam! Azt is, hogy feláras. 🙂

Csaba -
Laly: ha ezek is működnek töltés közben, mint a mobilok, akkor veszel mellé egy battery pack-ot és megvan oldva a kérdés. Húszonpár euróért már megbízható gyártó termékét lehet megvásárolni tisztességes teljesítménnyel. Egy hosszabb usb-micro usb kábel hozzá (mondjuk egy nokia gyártmány, mert azok tényleg működnek minden szituban) és a hosszabb túrák alkalmával sem lesz energia problémád.

Szabo Laly -
Csaba, ezen én is gondolkodtam, de nem lennék előbb. Anno a miénket azért vettem, hogy ne legyen többé vezeték (régen PMR-rel mentünk). Az általad ajánlott megoldás árban nem jönne ki jól. Jelenleg egy kis Sony-n gondolkodom, ami távvezérlős. Utóbbi megoldással közel 80 eurót tudok spórolni. Új kommunikációt pedig jelenleg fölösleges vennem, mert van, és az nagyon jól működik. A SENA kommunikációt tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek.

Előző bejegyzés

A villámgyors motoros futár

2015. június 04., csütörtök
Napikép

Következő bejegyzés

A Victory és Roland Sands versenygépe a Pikes Peak-re készül

2015. június 05., péntek
Motorsport

Ezeket olvastad már?

BMW CE 04 teszt: A városi közlekedés új korszaka

2023. január 29., vasárnap

A BMW egy egészen formabontó elektromos robogót dobott piacra. A CE 04 sokkoló külseje vagy tetszik, vagy nem. Lássuk, mit tud!

Elolvasom »
Új motor teszt

Dakar Rally 2023, 14. szakasz: FORDULT A KOCKA!

2023. január 15., vasárnap

Annyira az utolsó szakaszra maradt a döntés, hogy az összetett állás is megfordult. A Dakar Rally 2023-as győztese pedig ...

Elolvasom »
Dakar Rally

Tegyük rendbe a Levegő Munkacsoport robogós ámokfutását

2023. január 08., vasárnap

Hatalmas felzúdulást keltett motoros körökben a Levegő Munkacsoport ötlete: tiltsuk ki a robogókat Budapestről.

Elolvasom »
Környezetvédelem

Az Onroad.hu Baráti Kör megnyitotta a 2023-as motoros szezont

2023. január 02., hétfő

Túlzás nélkül mondhatjuk: egy tényleg baráti társaság gyűlt össze, hogy bő 140 motorral induljunk neki az Onroad.hu Évadnyitó gurulásnak.

Elolvasom »
Gurulás